[Adana - MT]

Sevgili Gürselim,
MT ye 40 yılda bir girer oldun (Sebebi sende kalsın), ancak bu kadar alıntı yapman şartmı be kardeşin :silent: sana bir şey yazsak ancak aylar sonra cevap veriyorsun :mrgreen:
en iyisimi sen sadece "günaydın, merhaba, iyi akşamlar, ben işe kaçar" de yeter... :queen:

aaayıp ediyorsun ama muzocum:mrgreen:
bak yine kaçıracaksın beni.ben sizi uzaktanda seviyorum:rendeer: :rendeer: :rendeer:
bayramda boğsaka gidim dedim, iş devam etti, bayramdada çalıştım hemde 15/23 vardiyası.pazar boştum, ama pazartesi sabah 06 da kalkıp 07:00 da işe başladım. dün toplantıya gelim dedim cenaze haberleri vardı, ziyaret etmem gerekti.anlayacağın nedense yoğunluğu atamıyoruz:salut:.hoşgörün:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------

iyi akşamlar arkadaşlar, sanırım hafta sonu yağışlı geçecek.
Cumartesi sabah ciğercilere afiyet olsun. Malum bizde kollestrol had safhada yiyemiyoruz.

siz mt ye takılmaya devam edin, hele daha sucuk fasılları başlamadı, asıl kolesterol o zaman, bahara oda başlar:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mustafa abi sen neye binsen yakışıyorsun güzel olan sensin abim motor değil,
güreslim,senin varlığın yeter gürselim,senin işin olsunda tekerin dönsün,biz seni öylede seviyoruz böylede arasıra görüksen de hasret gidersekdaha iyi olur tabi

muzafferim sabahın 7 sinde ciğer mi yenir ya ben kahvaltıdan başka bişey yemedim,illaki çay peynir simit bal reçel olcek yoksa kahvaltı yaptım diyemiyorum

Günaydın ciğerlerim :rendeer:
Ciğer diyince canım çekte, varmısınız cumartesi ciğer yiyelim... :mrgreen:

Kazım'a gel tost ısmarlayım :wiinkk:

Bildiğiniz gibi benim motor İstanbul plakalı idi, dün itibariyle banka kredi borcunu kapattım, ve banka da bugün İstanbul Trafiğe "rehin kaldırma yazısı"nı direkt gönderecek, bana da elden bir kopyasını verecek. İnternetten takip ettiğim takdirde 1 hafta içinde rehinin kaldırıldığını göreceğim söylendi. "Peki ruhsat ne olacak?" diye sorduğumda, "orası size kalmış, değiştirmeyebilirsiniz, ama değiştirmek isterseniz de İstanbul'da halletmek zorundasınız" dediler.

1.Rehin kaldırma işlemi sistemde onaylanırsa ruhsatta değişiklik yapmak zorunda mıyım?
2.Ruhsatı değiştirmek için İstanbul'dan takip etmek zorunda mıyım?

Lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşların ciddiyetle cevap vermesini rica ediyorum.

Ben rehin yazısını noterde tastiklettirip Trafik'te işlettim (senin Trafiğe gitmene gerek yok). Ayrıca ruhsatın da değişmesine gerek yok bundan sonra, isteğine bağlı.

avatarın çok havalı olmuş.bi zahmet motorsikleti hanesindende kefal balığını silip BMW 1200GS yazarmısın

Herkese iyi akşamlar bayram tatili uzun olunca bi yerlere kaçtık bizde herkesiz geçmiş bayramını kutluyorum abilerimin ellerinden öpüyorum (harçlıkları hazırlayın :d) nete girememek ne kötü şeymiş öyle yaaa neyse tekrar adanadayım herkese saygılar iyi akşamlar.....

Günaydın ciğerlerim :rendeer:
Ciğer diyince canım çekte, varmısınız cumartesi ciğer yiyelim... :mrgreen:

önce ben gilirim diyecektim sonra aklıma kızların bnede olduğu geldi. sonra sana kahvaltıya gelmek fikri biranda ampul gibi yandı kafamda. tabi işe gitmeyeceksen

Şerefsizim, motosikletten daha yakışıklısın :cat:

şerrrrrefsizim bende aynı şeyi söyleyecektim. göbüşede hastayım bu adamın yawwww

avatarın çok havalı olmuş.bi zahmet motorsikleti hanesindende kefal balığını silip BMW 1200GS yazarmısın

:queen::queen:

önce ben gilirim diyecektim sonra aklıma kızların bnede olduğu geldi. sonra sana kahvaltıya gelmek fikri biranda ampul gibi yandı kafamda. tabi işe gitmeyeceksen

Oooooh keyfe bak :bounce:

şerrrrrefsizim bende aynı şeyi söyleyecektim. göbüşede hastayım bu adamın yawwww

Kurban bayramı sonrası ne bekliyordun ciğerim :queen:

Arkadaşlar merhabalar.. Ankaradan Adanaya selamlar....
Sizlere danışmak sitediğim konu Kanuni Seyhan 150 cc nin Adana'da çok tutulduğu belirtildi. Acaba bu motorla ilgili kullanıcılar bana bilgi aktarabilirler mi?
Sağlam mı? 2 .el fiyatları? Yakıt tüketimi gibi...

mustafa abi sen neye binsen yakışıyorsun güzel olan sensin abim motor değil,
güreslim,senin varlığın yeter gürselim,senin işin olsunda tekerin dönsün,biz seni öylede seviyoruz böylede arasıra görüksen de hasret gidersekdaha iyi olur tabi

abi sağolasın:rendeer: her ne kadar kimi arkadaşlarım görüşememe olayımda kasıt aramaya çalışsada, sen anlayışınla onlara ışık tutarsın umarım:p
seni sevmeyen ölsün:rendeer:

Herkese iyi akşamlar bayram tatili uzun olunca bi yerlere kaçtık bizde herkesiz geçmiş bayramını kutluyorum abilerimin ellerinden öpüyorum (harçlıkları hazırlayın :d) nete girememek ne kötü şeymiş öyle yaaa neyse tekrar adanadayım herkese saygılar iyi akşamlar.....

seninde bayramın kutlu olsun yeğen:rendeer:mt olarak bizde harçlık dağıtma olayına fazerr muzaffer abim bakar:bounce: :queen:

Arkadaşlar merhabalar.. Ankaradan Adanaya selamlar....
Sizlere danışmak sitediğim konu Kanuni Seyhan 150 cc nin Adana'da çok tutulduğu belirtildi. Acaba bu motorla ilgili kullanıcılar bana bilgi aktarabilirler mi?
Sağlam mı? 2 .el fiyatları? Yakıt tüketimi gibi...

burada tabiki diğer markalar gibi oda çokça var.fiyat ve kullanım olarak bir şey diyemeyeceğim, bilmiyorum.burada sivillerin altında var seyhan 150 c ler.
umarım diğer arkadaşlarımdan bilgi sahibi olan vardır:bounce:

Günaydın ciğerlerimmmm :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 ----------

İyi fikir ama bu cumartesi çalışıyorum, ciğeri yedikten sonra doğru işe :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:49 ----------

Kazım'a gel tost ısmarlayım :wiinkk:

Kendini kadir inanırmı sandın....:mrgreen::queen: gel ben sana ciğer ısmarlayım :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:50 ----------

abi sağolasın:rendeer: her ne kadar kimi arkadaşlarım görüşememe olayımda kasıt aramaya çalışsada, sen anlayışınla onlara ışık tutarsın umarım:p
seni sevmeyen ölsün:rendeer:

Ne kasıt arayacam, durum ortada. Kıvırmana gerek yok :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın millet.....

VAlla gözlerime inanamıyorum...Mustafa abi ve Turgay abi siteye girmiş...bu gün çok önemli bir gün...bir kenara yazalım tarihi.....Mustafa abi avaatarın hiç güzel olmamış sen bi daha değiştirde bize bilgi ver abi....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:22 ----------

demirgursel, shark06, adanalı+, muzaffer1968+, Barbudos+

iyi akşamlar arkadaşlarım:rendeer:

Günaydın Güeselim ..............:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 ----------

Kanka tüm ekip gümlemiş valla...hepsinin yaşı ilerlemiş...kollestirol bahane evden izin alamazlar bence.....

Günaydın millet.....

VAlla gözlerime inanamıyorum...Mustafa abi ve Turgay abi siteye girmiş...bu gün çok önemli bir gün...bir kenara yazalım tarihi.....Mustafa abi avaatarın hiç güzel olmamış sen bi daha değiştirde bize bilgi ver abi....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:22 ----------

Günaydın Güeselim ..............:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 ----------

Kanka tüm ekip gümlemiş valla...hepsinin yaşı ilerlemiş...kollestirol bahane evden izin alamazlar bence.....

:cat::cat::cat:

Peki Ahmet kardeşim....Dikkat edersen kardeşim diyorum....Öncelikle buradan senden büyük olduğumu anlamış olman gerekirdi , anlamamış olman senin yaşının tahminimdende küçük olduğunu gösteriyor bu bir ( her halde teenage grubundansın)....Adımı hiç bir zaman gizlemedim ,dikkatli inceleseydin en altta adımı görürdün,Shark Bey senin gibi saygılı bir kardeşime yakışmadı bu iki....Saygılı olduğunu idda ediyorsun ama yazdıkların bununla hiç bağdaşmıyor bu da üç....eğer seninle alay etseydim emin ol bunu çok iyi anlardın....yaşım konusuna gelince bunuda tanıştığımızda öğrenirsin....bir önceki yazımdan maksadım muhabbet olsun gülelimdi......sen fazla kafanı takmışsın...kurall diyorsan bizim tek kuralımız vardır oda neşeli , eğlenceli ve en önemlisi saygılı olmak......Tayfun kardeşiminde dediği gibi tanımadığın insanlar hakkında ön yargılı bir şekilde yorum yapma.....eğer niyetin varsa gelirsin tanışırız.....seninle şahsen tanışmadan bir daha sana cevap yazmayacağım bilgin olsun....

Abi anladığım kadarıyla beni Tayfun yaptın aşkolsun:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar