3 gün internetim kapandı, bir bomba patlamış ki, hem de nasıl... Ben demedim mi, Muzaffer Abi bayramda elini öpmeye gitmeyelim diye karakter atıyor, bu aralar "fener bahçe, galata saray" gibi yeni arkadaşlar gruba katılabilir, dikkatli olun diye...
Muzaffer abi, "bugünden itibaren" kısmını anladık da "hangi güne kadar" olan kısmını açıklamamışsın. "Yoksun" ama "ne kadar süre" belirtilmemiş. Bayram geçene kadar olan süre falan mı? Yani elini öpmeye gelmeyelim diye siteye girmemek niye? Anladık, cüzdan evde kaldı, harçlık alamayacağız, bari bayramını kutlasaydık.
Not: Bu boşlukta "sarı zeybek" "pembe manolya" gibi nickli şahıslara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim, özellikle yeni katılan arkadaşlar.
Dostum biraz daha ipucu vermeni rica ederim.
Yusuf Ziya abi, şimdi anladın mı demek istediğimi. Bizim sitede arada bir böyle renk cümbüşü yaşanır, millet kıpırdanır.
Muzaffer Abi, alacağın olsun (benden değil, gruptan yani, çünkü benim sana bi işim düştü) sana bir şey soracağım, bu konuları sen iyi bilirsin, fakat gruptaki arkadaşlar, sizin de bir bilginiz olursa diye burada paylaşmak istiyorum.
Bildiğiniz gibi benim motor İstanbul plakalı idi, dün itibariyle banka kredi borcunu kapattım, ve banka da bugün İstanbul Trafiğe "rehin kaldırma yazısı"nı direkt gönderecek, bana da elden bir kopyasını verecek. İnternetten takip ettiğim takdirde 1 hafta içinde rehinin kaldırıldığını göreceğim söylendi. "Peki ruhsat ne olacak?" diye sorduğumda, "orası size kalmış, değiştirmeyebilirsiniz, ama değiştirmek isterseniz de İstanbul'da halletmek zorundasınız" dediler.
1.Rehin kaldırma işlemi sistemde onaylanırsa ruhsatta değişiklik yapmak zorunda mıyım?
2.Ruhsatı değiştirmek için İstanbul'dan takip etmek zorunda mıyım?
Lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşların ciddiyetle cevap vermesini rica ediyorum.