[Ankara - MT]

Motokros emc06 yarısı ankarada

Organizatör:
EMC06 MOTOCROSS & HARDENDURO & EXTREME
Tür:
Spor - Spor Etkinliği
Ağ:
Küresel
Başlangıç:
12 Aralık 2009 Cumartesi, 10:30
Bitiş:
13 Aralık 2009 Pazar, 17:30
Yer:
ANKARA GOLBASI BALIKPINAR KOYU
Açıklama

Emc06 klübünün ankarada düzenlediği mahalli motokros yarışıdır. profesyonel ve amatör herkez katılabilir.wc ve seslendirm Büyükşehir belediyesi tarafından sağlancaktır. kazanan yarışmacılara kupaları başkan melih gökcek tarafından verilecektir. yarışta Kanal A, Ses Tv tam çekim yapacaklar, star, kanal d ve show tv de çekim yapcaktır.

Bilgi için Zafer YILMAZ
[email protected]
http://www.facebook.com/event.php?eid=186885782873&ref=ts

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
odtüdeyim serdar abi.

odtüden kolay aibicim..ümitköye girecen dümdüz devam edeceksin... Çayyolunu geç.. Sorsan gösterirler.. Ama hiçbir yere dönme yok devam et...Alışveriş merkezi arcadium var.. ora arkadaşlar orda buluşuyorlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
neyse bi dahakine artık:D

Bütün hafta yağışlı gösteriyor ya tüh, cuma günü buluşulur diyordum ne güzel... Yağmurda çıkayım dicem ama o soğukta yerler ne kaygan olur...

jr.

tanışırız ya zamanı gelir (sertaç uçmasın bana diye değiştirdim tanıştıran mesajı :mrgreen:)

Son düzenleme:
şimdi bu ayyaş arkadaş bizim sertaç :mrgreen:

karşısında oturan delici bakışlı şahıs suku oluyo

gözlüklü arkadaşım serkan ve eşi

en yakın olan ben ve ceydam

Güzel bi toplantı olmuş..Arabalarla mı gittiniz. Scuderia motorla gitmiştir..
Cuma yağmur var..İyi olmuşş..Allah :rendeer:bozmasın...

jr.

ya serdar abi sil o alıntıyı sertaç görmesin. bak ben sildim sen koymuşsun ya gözünü seveyim :mrgreen:

jr.

resimde görünmeyen düdükten motorcu da bizim serdar olur. buluşma tarihini oynattırır sonra gelmez :mrgreen:

resimde görünmeyen düdükten motorcu da bizim serdar olur. buluşma tarihini oynattırır sonra gelmez :mrgreen:

Görünmüyorsa boşver o zaman..Ben Serdar o serdar olmaz.. ZAten benim nick ismim Serdar..

Bende Ankara MT adına Mavi göle gittim dün.. Kim diyordu aktivite yok..işte minik solo gezi...

Son düzenleme:
mrb bende burdayım arkadaşlar ank taşınalı 7 ay oldu motor hevesim vardı dün aldım jinlum ama sürmeyi bilmiyorum dün akşam cıktım örenmek icin benzinciye benzin almak icin urarken girişte düştüm ank arkadaşlar yokmu bana motor sürmesini öretecek

mrb bende burdayım arkadaşlar ank taşınalı 7 ay oldu motor hevesim vardı dün aldım jinlum ama sürmeyi bilmiyorum dün akşam cıktım örenmek icin benzinciye benzin almak icin urarken girişte düştüm ank arkadaşlar yokmu bana motor sürmesini öretecek

valla cesaretlisin.. Hemide 250 cc ile başlamışsın.. Öğrenirsin.. Düşmeler dersttir insana...

ilk motorum benim 1 vitesi kullanıyorum fazla hız yapmıyorum dediginiz gibi düşü kalka örenicez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar