Ne gribisiniz? Kendiniz teşhis koyun..

Domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü Dünyada old. gibi ülkemizde de yayılmaya devam ediyor.
Kendinizdeki belirtileri aşağıdaki taploya göre eşleştirerek sizdeki hastalığın soğuk algınlığı mı, mevsimsel grip mi yoksa domuz gribi mi olduğunu kendiniz teşhis edin. Ve sonuca göre doktorunuza görünmekte fayda var..

DomuzTabloBuyuk.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için tşk, ben hasta oluyorum ama 2 gün sonra iyileşiyorum , bi türlü domuz gribi olamadım dermişim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende at gribi var:) Sürekli koşasım var enerji fazlası. . .

At gribi de yenisi anlaşılan,Hangi ilaç firmasındasın doğruyu söyle :p :)

Her sene ilaç,iğne satmak için yeni grip adları uydurup insanları kandırıyorlar!Halbuki bu domuz gribi denilen şey 80'yıldır var..

At gribi de yenisi anlaşılan,Hangi ilaç firmasındasın doğruyu söyle :p :)

Her sene ilaç,iğne satmak için yeni grip adları uydurup insanları kandırıyorlar!Halbuki bu domuz gribi denilen şey 80'yıldır var..
Hehe :queen:yok ilaç firmasından değilim bende gripcilere gülerek yaklaşan biriyim.:mrgreen:
Babam tavuk üzerine kurulu bir şarküteri işletiyor.Tavuk gribi çıktığında biz dükkanda tavuk yerken ellerimiz,ağzımız,yüzümüz bulaşıkken gelen bir kadının koşarak kaçtığını hatırlıyorum.Halbuki bu hastalık 50 yıl önceden beri vardı.Anneannem tavuklar sallanmaya başladımı kesip yivirdik diyor.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar