motor kullanmaya cbf 500 le başlayana da helal olsun,, kullanmayı bilmeyene 500 lük motorunu emanet edene de helal olsun :queen:
önemli olan kullanma tekniğidir gerisi motosiklete alışmana bağlıdır.herkes yeni bir motora binince acemilik çeker ama kısa sürede atlatılır merak etme.ama tabiki dikkat de en önemli faktör...
biras da kabiliyet işi galiba .. şaka bi yana motorda hiç bi zaman oldum dememek lazım her zaman full konsantrasyon
a.selam karaşahin dostum. iş yoğunluğu ve şehir dışında olmam nedeniyle uzun zamandır katılamadım ayrı kaldık. inşallah bundan sonra katılıcam aranıza.sen ne yaptın aldın motor?
Bu arada yeni arkadaşlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, fazla bir şey yaptığımız yok. bu arada herkesin bayramı mübarek olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------
bu arada arkadaş motoru kullanırken marş anahtarı takılı kalmış. biraz geç fark etmemiz nedeniyle, marş motoru sizlere ömür. haliyle gitti galiba marş basmıyor. yarın temire götürücem masraf ne kadar olur bilen veya tahmin eden arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
saol dostum bütün motor kullanan kardeşlerimize inş.. Ben motora yeni başlıyorum ve hoşuma giden en güzel şeylerin başında forumdada okudugum kadarıyla motorcu dayanışması oldu. yani biri yolda kalsa hemen heemen yanından geçen bütün motorlarda duruyor ..
cok güzel şeyler bunlar
arkadaşlar baya sağlam kişilerin yazılarını yazdığı 2TEKER dergisinin aralık 2007 sayısında cbf500 ü test ediyorlar ve testi yapan kişi şunları söylüyor
"yeni başlayanlar için sinirleri alınmış karakteri ve çok kolay kumanda edilebilmesi gibi avantajları mevcut.beniim bir cbf 500 üm olsa sanırım asla satmazdım(yanına gelip giden pekçok motor olabilir)honda cbf500 yurt dışında eğitim kurumları,yeni başlayanlar ve kuryeler tarafından çok beğenilen motosikletlerden biri.Ancak ülkemizde 500'lük bir motosikleti yeni başlayanlara tavsiye etsek taşlarlar bizi.Türkiye de 500 lük motosikletler daha çok büyük hacimli motorlara kapağı atmak isteyenlerin motoru gibi görülüyor.Bana göre okadarda atla deve değil.Hele ki cbf500 ü tanıdıktan sonra herkese ilşk motosiklet olarak tavsiye edebilirim"
diyor test pilotu tabi testi komple yazamam burada ama okuyunca oona hak verebiliyorsunuz çünkü aklın yolu bir gibi.
bu yazımı etrafımdaki çüşşş 500 lükle başlanırmı olm osman diyenlere yazıyorum![]()
arkadaşlar baya sağlam kişilerin yazılarını yazdığı 2TEKER dergisinin aralık 2007 sayısında cbf500 ü test ediyorlar ve testi yapan kişi şunları söylüyor
"yeni başlayanlar için sinirleri alınmış karakteri ve çok kolay kumanda edilebilmesi gibi avantajları mevcut.beniim bir cbf 500 üm olsa sanırım asla satmazdım(yanına gelip giden pekçok motor olabilir)honda cbf500 yurt dışında eğitim kurumları,yeni başlayanlar ve kuryeler tarafından çok beğenilen motosikletlerden biri.Ancak ülkemizde 500'lük bir motosikleti yeni başlayanlara tavsiye etsek taşlarlar bizi.Türkiye de 500 lük motosikletler daha çok büyük hacimli motorlara kapağı atmak isteyenlerin motoru gibi görülüyor.Bana göre okadarda atla deve değil.Hele ki cbf500 ü tanıdıktan sonra herkese ilşk motosiklet olarak tavsiye edebilirim"
diyor test pilotu tabi testi komple yazamam burada ama okuyunca oona hak verebiliyorsunuz çünkü aklın yolu bir gibi.
bu yazımı etrafımdaki çüşşş 500 lükle başlanırmı olm osman diyenlere yazıyorum![]()
kardeş yüksek cc için böyle bir bilince sahipsen enim ol bişe olmaz. zaten istemezsen yanlış yapmıyorsun motor öyle bişey. sertliğe ve hıza alışma çünkü ardı arkası kesilmiyor istedikçe istiyorsun. malum altındakide 500 cc bu iştahını bir hayli kabartır ve sonra 1000 cc bile seni kesmez![]()