en baştan 4. fotoda arka plandaki kamyon niye ters duruyor?
bir de etleri görünce karnım acıktı, yemeğe çıkayım bari. güzel piknik olmuş. fotolar için de teşekkürler. Allah sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin inşallah. en kötü gününüz bu fotolardaki gibi olsun..
o gun orada bır arkadaşımızın motorundaufak bır arıza sı olmuştu onu beklerken cektiğimiz bir fotoğraftı bu valla şimdi dikkat ettim bende ama orası orman işletmeciliğine ait bır yerdi sanırım eski bir araç ama neden ters hiç dikkatimizi çekmedi sayende bende şimdi baktım fotoya :wiinkk:
O araç cezalı kamyonet ona göre .Teşhir amaçlı koymuşlar oraya sordum öyle söylediler:queen::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:20 ----------
Yada kamyon devlet memuru olmuş yan gelip yatıyor.:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 ----------
GÜRKAN ABİ utanmadan sarmaları yiyorsunuz ula korkut sana helal olsun abine ayırmadan götürüyorsun.:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
Gezide bir kaç çifte kumru gördüm Allah mesut bahtiyar etsin dostlarım,bide suda batmayan adam olsaymış orada denerdiniz bakalım adam doğrumu söylüyor.:queen: