500 cc ile başlama dediler, elde bu var dedim vee bugun ilk sürüş deneyi mi

Motor sürmek güzel şeymiş ya kullanınca daha bi anlıyor insan . Bugun Osman2000 nick li ark im motoruyla bana bi saat ders verdi .Motor çok güçlü Honda cbf 500 .. ilk başlar biras zorlandım ama sonunda kazasiz belasız ilk desdi bitirdim.ufaktanda olsa kullanmaya başladım . Bakalım darısı kendi HD Sportster 883 ümle gezmeye inşallah ..( amin )

Son düzenleme:
Saol dostum zaten o motor üzerindeylen yaptığım tek şey dikkat :) ekleyin bi kişi daha geliyorum yaza :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şanslısın hocam... Ben honda kinetix ile başlamıştım :)

Ehliyet için başvurumu yaptım . Aralıkta sınava gircem inş.

Bu arada güçlü motorla başladım .şans olabilir belki ama ufak bi heyecan hadi g. olsun motor alttan gidebilirdi de :D çok şükür öyle bişey olmadı ama baska bişey oldu .. marş motoru takılı kalmış yandı , bizde diyos ses nerden geliyor :D :D

Ehliyet için başvurumu yaptım . Aralıkta sınava gircem inş.

Bu arada güçlü motorla başladım .şans olabilir belki ama ufak bi heyecan hadi g. olsun motor alttan gidebilirdi de :D çok şükür öyle bişey olmadı ama baska bişey oldu .. marş motoru takılı kalmış yandı , bizde diyos ses nerden geliyor :D :D

olan marş motoruna olsun buda bi tecrübedir en azından zaten hata yapmadan doğruyu biraz zor öğrenirsin .

yaa zaten 1000 kere bassab o cikleye basılı kalmaz ..amaa ilkin bişey olcak ya ucuz atlattık neyse en kötü kazamiz boyle olsn dielim

6000 km Honda Beat
28.000km Honda Dylan
4000 km Beverly 500

kullandım ama, bana şimdi cbf500 ü ver kesin kullanamam düşerim :)

Tebrikler.

ya şimdi ben cbf 500 den baska motora binmediğim için bişey diyemicem..ona alıştık artık :D teşekkür ederim , bu arada herşeyin zoru bana denk geliyor askerliğide şırnak beytüşşebapta komando olarak yapmiştim :) sonunu düşünen kahraman olamaz :)

Allah kaza bela göstermez umarım:)

Arkadaşınızın nicki osmank2000 di değil mi?

Uzun zamandır göremiyorduk kendisini; kısmet motorunu görmekteymiş.:mrgreen:

Selamlar kendisine:rendeer:

:) evet kısaca osmanka :D yaza 2 kişi yetiştiriyor işte motosiklet.net ailesine.. :)

ya şimdi ben cbf 500 den baska motora binmediğim için bişey diyemicem..ona alıştık artık :D teşekkür ederim , bu arada herşeyin zoru bana denk geliyor askerliğide şırnak beytüşşebapta komando olarak yapmiştim :) sonunu düşünen kahraman olamaz :)

cbf500'e alıştıysan kolayı var,harleyle değişirsin olur biter:queen:

allah kaza bela vermesin debryajı yavaş sal gaza fazla asılma allah egzozuna zeval vermesin

a.selam karaşahin dostum. iş yoğunluğu ve şehir dışında olmam nedeniyle uzun zamandır katılamadım ayrı kaldık. inşallah bundan sonra katılıcam aranıza.sen ne yaptın aldın motor?
Bu arada yeni arkadaşlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, fazla bir şey yaptığımız yok. bu arada herkesin bayramı mübarek olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------

bu arada arkadaş motoru kullanırken marş anahtarı takılı kalmış. biraz geç fark etmemiz nedeniyle, marş motoru sizlere ömür. haliyle gitti galiba marş basmıyor. yarın temire götürücem masraf ne kadar olur bilen veya tahmin eden arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun bu zevki her tanıyan insana:D

a.selam karaşahin dostum. iş yoğunluğu ve şehir dışında olmam nedeniyle uzun zamandır katılamadım ayrı kaldık. inşallah bundan sonra katılıcam aranıza.sen ne yaptın aldın motor?
Bu arada yeni arkadaşlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, fazla bir şey yaptığımız yok. bu arada herkesin bayramı mübarek olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------

bu arada arkadaş motoru kullanırken marş anahtarı takılı kalmış. biraz geç fark etmemiz nedeniyle, marş motoru sizlere ömür. haliyle gitti galiba marş basmıyor. yarın temire götürücem masraf ne kadar olur bilen veya tahmin eden arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

aga sen dua et güzelim motorunu yatırmadık :) ucuz atlattın yani .. neyse aga bak faturayı bize yansıtmassan binmem daha da motoruna ha ! ayrıca harleyimide kullandırmam tabi aldigim zaman :)

ama sen başlamadan bitirmişsin olayı.benim önerim kesinlikle 1000 RR a geçmen biran öce :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar