Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

s.a hocam ben verdiğiniz telefonu aradım motoru götürecem hallolur dedi usta olmadı çıkma takarız 100-150tutar diyor

sıfırdan farkı yok dedi sıfırı300gibi miş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------

yarın oto severe sorarım sıfırınıda belki tamirde olabilir eskisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hımm evet mondial İzzet hocam:cherry: innova fanatiği. nasıl hocam apache alınca fanatiklik bittimi devam mı:)

hocam gel kapıştıralım senin apacheyle benim motoru:cherry:

Adanalı, birgün anahtarını kaybedeceksin motorunun demedi deme:) ,Apache kaç beygir:silent:

apache motorsa benim diyecek bişiyim yok bence çok kötü bir motor vibrasyondan tut kaliteye beğenmediğim bi motor ayrıca bu izzette ne oldugu belli değil bi apache oluyor bi innova bi cbf bi glera runner vs işletiyormu bizi?anlamadım gitti..

Sen kararını verdin mi:silent: Ben de şimdi sipariş veriyordum; kask, mont, gözlük ve tankpad buldum siyah innovaya:queen:

tankpadı nereye takıcan gökhan innovada?:silent:

Ben de onu sorarsın dedim ve sordun, Cgl'ye takarım bende:)

Bu internetten nasıl banka onayı veriliyor anlamadım, sorucağım yarın bankaya:silent:

s.a
Hocam bgn innovamı teslim aldım göstergenin sıfırını oto severden sıfır olmak kaydı ile satın aldım 160tl peşin olduğu için iskontalı hocam bişeyi merak ettim
kullanırken hata yapıyorum galiba 1.vites kalkış yapıp 2.vitese atarken gaz kesiyorum kırt diye geçiyor vuruntu yaptırıyorum bi arıza olduğunu zannetmiyorum benden kaynaklanıyor en iyi kullanma şekli nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

s.a
Hocam bgn innovamı teslim aldım göstergenin sıfırını oto severden sıfır olmak kaydı ile satın aldım 160tl peşin olduğu için iskontalı hocam bişeyi merak ettim
kullanırken hata yapıyorum galiba 1.vites kalkış yapıp 2.vitese atarken gaz kesiyorum kırt diye geçiyor vuruntu yaptırıyorum bi arıza olduğunu zannetmiyorum benden kaynaklanıyor en iyi kullanma şekli nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Al.slm. 160Tl sıfırı mı :silent: eğer öyleyse süper fiyat:cat:

Valla döner şanzıman harici her soruyu sor, bende de döner şanzıman Cgl 125 var debriyaja basmadan da(tel kopmuştu) vites yükseltiyor, sadece düşürürken biraz gırtlama var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar