2010 motosiklet festival tarihleri ???

2010 motosiklet festival tarihleri, hakkında bilgisi olan var mı ??? Yüzyüze tanışma fırsatı buluruz belki :cat:

bende sandımki festıval tarıhleri yerleri açıklandı şaşırdım dedim daha erken ama :)
arkadaşım daha zamanı cok var erken daha acıklarlar gezıler düzenlenır ama sen bekleme onları tanışmak istersen bak gezıler var yıne katıl tanışırız tabii

Motoplus, 25 - 28 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde.

Motoplus, 25 - 28 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde.

bu olabilir ... bir de haziran sonunda 2-3 günlük festival e katılırsam 2010 yılında bişeyler yaptım diyebilirim ....

ben zaten bilen varmı diye konu açtım arkadaşlar , malum yıllık izin , para ve genel planların ayarlanması için etkinlik tarihlerini önceden bilmek gerek :bounce:

aynen abicim şimdiden haberimiz olsunda sora 2 bacamız bir pabuca girmesin

18-21 haziran'da custom chopper crusier festivali var.

ccc fest diye aratırsanız çıkması muhtemeldir.

İnanın hiçbilmiyorum ama özgün birşeyler yaptığınıza inanıyorsanız şansınızı deneyin kaldı ki ben de motosikletinizin birkaç fotoğrafını arşivime attım çünkü çok hoş olmuş.

İnanın hiçbilmiyorum ama özgün birşeyler yaptığınıza inanıyorsanız şansınızı deneyin kaldı ki ben de motosikletinizin birkaç fotoğrafını arşivime attım çünkü çok hoş olmuş.

İlginiz için tşk ederim önümüzdeki hafta daha güzel olacak bazı kafama değişmeyenler değişti kornası geldi :)koruması gelecek

18-19-20 Haziran 2010 İzmirde Chopper Cruiser Festivali varmış ....

Haziran sonu temmuz başı gibi Kuşadası oluyor ( bu yıl 3.sü yapıldı )...

Aynı tarihlerde Antalya'da bir başka festival gerçekleşiyormuş ...

plan yapmak lazım ......

Motoshow

Srelamlar,

MOTOSHOW
MOTOSİKLET VE EKİPMANLARI AKSESUARLARI FUARI
18.03.2010 - 21.03.2010

Haziran ayının 3.haftası yada 4.haftası Akdeniz Motosiklet Kardeşliği Şenliği Mersin'de yapılacaktır.Tarih Marmaris motosiklet festivali ile çakışmasın diye tam netleşmemiştir.Yani marmaris 3. hafta yaparsa Mersin 4.hafta,Marmaris 4.hafta yaparsa Mersin 3.hafta yapacak..
Şimdiden tüm motosiklet camiasına duyurulur.

bende sandımki festıval tarıhleri yerleri açıklandı şaşırdım dedim daha erken ama :)
arkadaşım daha zamanı cok var erken daha acıklarlar gezıler düzenlenır ama sen bekleme onları tanışmak istersen bak gezıler var yıne katıl tanışırız tabii

Aynen bende...allah allaah..daha çok erken çook.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar