scuderia06,ayağım değmese neişim var kardeş bu aygırla:cherry:.ayağımın yarısından ucuna doğru değiyor,boyla ilgili fazla sorunum olmadı yalnız biraz güçlü olman gerkiyor.duruma göre motor yatma pozisyonuna gelebiliyor motoru kaldırmak baya mesele.sana tavsiyem bir motorsiklet mağzasına git alacakmış gibi yap üstüne çık bir dene.kardeş bu makinayı 1.70 lik adamlar kullanabiliyor,sen hayda hayda kullanabilirsin.çok dikkatli ve yavaş olarak 2 ay kullan eğitiminide aldınmı motora aşıkolursun.senin yaşadığın teredütlerin hepsini ben yaşadım,şuanda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.bozuk arazilerde ağaçların arasında slalom ve engebelerde çalışma yapıyorum çok faydasını gördüm.ğer yine soruların olursa bildiğim kadarı ile yardımcı olurum.
yalnız şunu iyi ölç 1.kendine güveniyormusun,2.motorsiklet tecrüben yetrlimi,3.mont,pantolon,bot,iyi bir kask edinmen gerekir(bu konulardada yardımcı olurum,çünkü ne nerden kaça alınır baya araştırdım)
sen ,endurocu.com ada üye ol çok daha tecrübeli arkadaşlar seni daha iyi aydınlatırlar.