Selam Anesmotor dan Hakan

EEE hakan bey saygılar sunarım.Ben biraz liste dışı bir sipariş vermek istiyorum.Çalıştığım fabrikadan ayrıldım acaba sizin çalıştığınız bölgede bana göre bi iş varmı acaba.Adım osman özdemir.Beykoz şahinkayada oturuyorum.İşe gelince ilk 8 ay sigorta yapması önemli değil.Teşekkürler.Sizi burda görmek güzel hakan bey İşinizde başarılar diler en kısa zamanda görüşmek üzere :D

Selamlar. Ön lastik ebatı olarak 120/ 60 -17 yazmışsınız. Acaba bi yanlışlık olabilirmi? 120/70 - 17 olabilirmi?[/QUOTE' Alıntı:
merhaba ,

baktım şimdi nettten haklısınız ... 120-70-17 olacakmış :)

Son düzenleme:
merhaba ,

baktım şimdi nettten haklısınız ... 120-70-17 olacakmış :)

Hemen hazırlıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 ----------

Dunlop Queilfiler model lastikler
ÖN : liste fiyatı 374 TL MT özel fiyatı 325 TL (nakit/tekçekim) 355 TL (8 taksit)
ARKA: liste fiyatı 473 TL MT özel fiyatı 410 TL (nakit/t.çekim) 449 TL (8 taksit)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------

Hakan bey sayenizde forum online satış sitesi haline geldi . :cherry:

Benimde 2006 ER6N gri renk bir motorum var ,
alalı 3-4 ay oldu ve bazı eksiklerim var ,

160-60-17 , 120,60,17 lastik almam gerekiyor ,
Aynalarımdan hiç memnun değilim,
elcik ısıtma,
ön cam,
(180cm ve 90 kiloyum) yağmurluk, (montum xl)
pantolon ,
kışlık eldiven(L)
bot(43)

biliyorum çok yazdım ama motor alırken, kask,mont,eldiven,dizlik ,bellik, balaklava alabildim. kalan malzemeyi ise hem kafam karıştı malzeme ve marka konusunda yazılanlardan dolayı hemde fiyat farklılıkları çok fazla olduğundan ürünlerin güvenilirlikleri hakkında soru işaretleri oluştuğundan alamadım.

bu ürünleri mümkünse tek biyerden almak istiyorum. hem fiyat açısından hemde yarın bir sorun olursa tek muhattap ile herşeyi halledebilme kolaylığı açısından ben sürekli çalıştığım bir yer olsun istiyorum.

Konu hakkında yardımınızı rica ederim.

Sevgiler

Elcik ısıtma
Liste fiyatı 160 TL MT özel nakit:140,00TL

Kappa ön cam + bağlantı aparatı
Liste fiyatı 65€+25€ :90€ MT özel nakit 79€ taksitli 85€

Pantolon Revit Factor
Liste fiyatı 175€ MT özel nakit : 148€ Taksitli : 166€

Pantolon Held Gavia
Liste fiyatı 100€ MT özel nakit :80€ taksitli 85€

Eldiven Revit score
Liste fiyatı : 50€ MT özel nakit/t.çekim : 40€ Taksitli 45 €

Kargo Ücretsizdir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 ----------

EEE hakan bey saygılar sunarım.Ben biraz liste dışı bir sipariş vermek istiyorum.Çalıştığım fabrikadan ayrıldım acaba sizin çalıştığınız bölgede bana göre bi iş varmı acaba.Adım osman özdemir.Beykoz şahinkayada oturuyorum.İşe gelince ilk 8 ay sigorta yapması önemli değil.Teşekkürler.Sizi burda görmek güzel hakan bey İşinizde başarılar diler en kısa zamanda görüşmek üzere :D

:) :) :) Osman bey aradım bulamadım sizi.

Servis müdürümle görüştüm. Eğer serviste yapılan en son işlem garanti kapsamında yapıldıysa, konu fabrikaya iletilmesi gerekiyor. Eğer garanti dışında para vererek yaptıysanız işleminizi parça garantisi kullandırılacak. Detaylı bilgi isterseniz 0212 659 41 42.

hey adamımm beni tatmin edemedin...:p

sağol bir ara ziyaretine gelmek isterim...:cat:

mgu

2002 F 650 GS için metzeler lastik ( model Tourance )

100/90 - 19 : liste fiyatı 100 € MT özel fiyatı : 85€ (nakit/t.çekim) 90 € (8taksit)

130 / 80 - 17 : Liste fiyatı :120 € MT özel fiyatı : 100 € (nakit/t.çekim) 110€ (8 taksit)

Montajı MT için ücretsiz. Ancak balas ayarı yapacak cihazım olmadığı için size bırakıyorum. Saygılarımla.

ilginize teşekkürler anladığım kadarı ile ön arka orjinal lastikleri metzeller
200 € kdv dahil 8 taksit değilmi ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de diyorum bi tanışma başlığı neden bu kadar göz önünde diye.

neredeyse her allahın günü ana sayfaya çıkıyor..

meğer bundanmış. herkesin soracağı şeyler varmış :)

2002 F 650 GS için metzeler lastik ( model Tourance )

100/90 - 19 : liste fiyatı 100 € MT özel fiyatı : 85€ (nakit/t.çekim) 90 € (8taksit)

130 / 80 - 17 : Liste fiyatı :120 € MT özel fiyatı : 100 € (nakit/t.çekim) 110€ (8 taksit)

Montajı MT için ücretsiz. Ancak balas ayarı yapacak cihazım olmadığı için size bırakıyorum. Saygılarımla.

ilginize teşekkürler anladığım kadarı ile ön arka orjinal lastikleri metzeller
200 € kdv dahil 8 taksit değilmi ?

Doğrudur toplam kdv dahil 200 € ve vade farksız 8 taksit.Montaj ücretsiz ama balans ayarını yapamıyoruz.

Gitiim gördüm güzel nede olsa okumuş çocuklar. adet shoeı kask aldım 1000 liğinden. 10 ay vade yaptılar 25 tl artı indirim yanında 1 adet t şhirt 1 adet balaklava ve bir adet sallama çay.Bence ilgi alaka iyiydi.Benimle Erdal bey ilgilendi :p

İyi günlerde kullanın. Sizi mutlu ettiysek ne mutlu bize :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

Herkezin bayramı şimdiden kutlu olsun. Bayram boyunca vade farksız 8 yerine 12 taksit yapılacaktır.Saygılarımızla.

Süper Moderatör (BBRR)
Ben bu başlığı henüz görüyorum .. bu gün held marka montlarla ilgili başlığı görünce aha dedim bir beleş reklamcı daha hemen başlığı çöpe atıp ismini çizecektim ki bide baktım arkadaş parayı basmış düdüğü hakkı ile öttürüyor (Sponsor firma) .

yani bir rezaletten ucu ucuna döndük :cherry:

Şaka bir yana satış müdürü arkadaş her soruya yanıt vermiş.Hatta kendisi ile alakası olmayan servislik sorulara bile servisden destek alarak cevap yazmış. (metehan yuh diyorum sana satış müdürüne yağ eksilme konusunu sordunya daha sana ne diyim)

Her ne kadar Hakan kardeşimi tanımasamda tebrik ediyorum. Üyeler için (ben dahil) büyük nimet ..

Şimdi gelelim madolyonun diğer kısmına . Hakan bey şu anda sorulan tüm sorulara yanıt veriyor çünki daha yeni hatta çözüm üretmek ona keyif bile veriyo olabilir. ama geçen zaman içinde gereksiz abuk sabuk sorular , memnuniyetsiz müşteriler bu şevki kıracaktır. Bu forumda eski bir yönetici olmam bana işin bu yönünüde öğretti..

İşallah bu şevkin kırılmaz.. Kolay gelsin .

bu arada yöneticilere %80 indirim yapmanda beni ziyadesi ile duygulandırdı :cherry:

Ben bu başlığı henüz görüyorum .. bu gün held marka montlarla ilgili başlığı görünce aha dedim bir beleş reklamcı daha hemen başlığı çöpe atıp ismini çizecektim ki bide baktım arkadaş parayı basmış düdüğü hakkı ile öttürüyor (Sponsor firma) .

yani bir rezaletten ucu ucuna döndük :cherry:

Şaka bir yana satış müdürü arkadaş her soruya yanıt vermiş.Hatta kendisi ile alakası olmayan servislik sorulara bile servisden destek alarak cevap yazmış. (metehan yuh diyorum sana satış müdürüne yağ eksilme konusunu sordunya daha sana ne diyim)

Her ne kadar Hakan kardeşimi tanımasamda tebrik ediyorum. Üyeler için (ben dahil) büyük nimet ..

Şimdi gelelim madolyonun diğer kısmına . Hakan bey şu anda sorulan tüm sorulara yanıt veriyor çünki daha yeni hatta çözüm üretmek ona keyif bile veriyo olabilir. ama geçen zaman içinde gereksiz abuk sabuk sorular , memnuniyetsiz müşteriler bu şevki kıracaktır. Bu forumda eski bir yönetici olmam bana işin bu yönünüde öğretti..

İşallah bu şevkin kırılmaz.. Kolay gelsin .

bu arada yöneticilere %80 indirim yapmanda beni ziyadesi ile duygulandırdı :cherry:

Tesekkür ederim :) Aman ne yaptınız %80 valla biz kazanamıyoruz o kadar :)

hoş geldin abicim
ben baştan sona kadar ekipmanlarımı en yakın sürede yavaş yavaş dizmek istiyorum yardımcı olursun artık kardeşine :)

kampanya..

hakan bey merhaba..
şu prohel 245 tl. olan kampanyadan prohel montun yerine held yagusa montu alabilirmiyim..held yagusa montu 150 tl bize özel yaptınız..prohel montta fiyat olarak aynı.olur derseniz 0546 541 87 39 ben kemal görüşelim sipariişi geçeyim.bayram bayram iş olsun ..:cat:
iyi bayramlar...:)

hakan bey merhaba..
şu prohel 245 tl. olan kampanyadan prohel montun yerine held yagusa montu alabilirmiyim..held yagusa montu 150 tl bize özel yaptınız..prohel montta fiyat olarak aynı.olur derseniz 0546 541 87 39 ben kemal görüşelim sipariişi geçeyim.bayram bayram iş olsun ..:cat:
iyi bayramlar...:)

İki model arasında maliyet farkı olduğu için aynı fiyata vermem çok zor. Ama isterseniz 275 tl den taksitle, held mont + prohel veya prosev pantolon + maske verebilirim.İyi bayramlar :)

selamlar hakan :))
2006 cbf 500 üme hava filtresi, koruma demiri, takım lastik ve ön cam düşünüyorum.marka ve fiyatlarını(tabi bana bırakabileceğin fiyatı:)) yazarsan sevinirim.
iyi bayramlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
merhaba hakan hoşgeldin, geçen depo üstü çantayı senden alamadık, şimdi yamaha ybr 250 için lastik alıcam, motorun üzerindeki lastikler iyi ama indirimli olursa alayım dursun bi köşede, ölçülerini veriyorum. ön. 100/80M/C 52S - arka: 130/70M/C 62S motorun üzerindeki lastikler pirelli sport demon aynı ölçülerde başka marka varsa onlarında fiyatlarını yazarsan memnun olurum, iyi bayramlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar