adana motokrostan kış etkinlikleri 1

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adanada 12 ay kesintisiz binilir en iyisi adanaya taşın hayatını yaşa.:)

hakllısınız ama işte orda, konu "doğduğun yer değil, doyduğun yer" kısmına gelip takılıyor. bize de bu durumda sadece size gıpta ile bakmak ve izlemek kalıyor. size iyi eğlenceler...

İki teker olsun çamurdan olsun :cat: süpersiniz :cat::cat::cat:

doğru söze kılavuz istemez aynen öyle.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------

Ben şimdi size ne deyim be komşum, yazık bana, bir tarafım şişecek ....

komşu sana eni sonu makinayı değiştirteceğiz heralde.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------

hakllısınız ama işte orda, konu "doğduğun yer değil, doyduğun yer" kısmına gelip takılıyor. bize de bu durumda sadece size gıpta ile bakmak ve izlemek kalıyor. size iyi eğlenceler...

allah her şeyin hayırlısını versin sizede iyi eylenceler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

kısmetse össden sonra bir gün :D

başarılar dilerim.

Gaziantep İl Temsilcisi
Vay kadir abi ekibi toplamişin yıne maşallahınız var selamlar Antep den...

Bu adana lilari sevmemeye basladim artik ben.:p

Durup durup buraya harika resimlerini aktarip duruyorlar hep.. :pr:

insan birkachafta ara verir yaaaaa...
Gez dag tas milleti özendir.
Olmaz böyle ama..
Bizde insan evladiyiz sonucta... Sisecek biryerlerimiz ayip yani..:p

Hepiniz harikasiniz.. :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Osmaniye İl Temsilcisi
Kadir ustam adamların suyunu çıkarmışsın,iyice gevretmişsin.:cat:evde ninnisiz uyumuşlardır.negüzel yerleri gezmişsiniz Kerem romanyadan izlemiş yılbaşında geldiğinde inşallah aynıyerlere çıkarız selamlar.katılan tüm arkadaşları kutlarım:cat:

Hasan abi Kerem Romanya'da ne yapıyor.Hatay'a selamlar abi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 ----------

Kadir abi yine yapmışsınız yapacağınızı. Size dur durak yok maaşallah. Resimlere imrenerek ve büyük bir heyecanla baktım.Fotoğraf karelerindeki güzel dostları görmek beni çok mutlu etti. Biz bu günlerde pek çıkamıyoruz, reşitin durumu bizi mahvetti.Aradan 4 ay geçmesine rağmen reşit halen ayağının üzerine basamıyor.Hepimizin psikolojisi sıfır.Umarım reşit sağlığına bir an önce kavuşur da bizde eski neşemiz ile araziye dalarız. Adana ya tüm arkadaşlara selamlar abi, irtibatı koparmayalım.

Bu adana lilari sevmemeye basladim artik ben.:p

Durup durup buraya harika resimlerini aktarip duruyorlar hep.. :pr:

insan birkachafta ara verir yaaaaa...
Gez dag tas milleti özendir.
Olmaz böyle ama..
Bizde insan evladiyiz sonucta... Sisecek biryerlerimiz ayip yani..:p

Hepiniz harikasiniz.. :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

gardaş maşallah söyle nazar deyecek nezaman istersen senide götürürüz.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

Hasan abi Kerem Romanya'da ne yapıyor.Hatay'a selamlar abi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:24 ----------

Kadir abi yine yapmışsınız yapacağınızı. Size dur durak yok maaşallah. Resimlere imrenerek ve büyük bir heyecanla baktım.Fotoğraf karelerindeki güzel dostları görmek beni çok mutlu etti. Biz bu günlerde pek çıkamıyoruz, reşitin durumu bizi mahvetti.Aradan 4 ay geçmesine rağmen reşit halen ayağının üzerine basamıyor.Hepimizin psikolojisi sıfır.Umarım reşit sağlığına bir an önce kavuşur da bizde eski neşemiz ile araziye dalarız. Adana ya tüm arkadaşlara selamlar abi, irtibatı koparmayalım.

aleyküm selam gardaş reşitin durumunun o kadar kötü olduğunu bilmiyordum tekrar geçmiş olsun inşallah iyileşir. bende jip sevdasına bu yaz hiç çıkmadım en son sizinle bol kara çıkmıştık ramazan bayramında jip alınca rahatladım tekrar çıkmaya başladım.kereme gelince kerem romanyada okuyor .görüşürüz inşallah.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------

helal olsun hepinize gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum

sağol gardaş ısrarla dağlar tavsiye edilir.:)

Motosikleti
750x
sarı cross baya ön plana çıkmış :)

kadirim yırtmışsınız yine taşı toprağı,allah tekerinize zeval vermesin paylaşım için teşekkürler

sarı cross baya ön plana çıkmış :)

arkadaş onu yeni aldı o nedenle öne çıkıyor.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 ----------

kadirim yırtmışsınız yine taşı toprağı,allah tekerinize zeval vermesin paylaşım için teşekkürler

sağol gardaş bugün incirlikte seni gördüm motoru çıkarıp yanına gelecektim sen gittin görüşemedik.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------

paylaşımlara teşekkürler, İstanbul'dan selamlar...

aleyküm selam gardaş:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------

süper bir geziolmuş yüreğinize sağlık teşekkürler paylaşm için

sağol gardaş ölmezsek devamı var inşallah.:rendeer:

Herseferinde özendiriyorsunuz valla adamı en sonunda bir special aldıracaksınız ama .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar