Sizce Hyosung GT 250 R İle Uzun Yola Çıkılır Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üniversiteye başlarken eğerki şehir dışına gidiceksem hyosung 250 gt r doğru bi tercih mi olur?:cat: Yani uzun yola gidilebilecek bir motormudur? Arıza Verebilir mi ? Bunları öğrenmek istiyordum bi bilginizi alim dedim ?:queen::queen::queen:

Alıcağım Motor Hakkındada Bilgi Edinmek Maksat:cat::queen:

Son düzenleme:
ne farkı olabilir ki 2 side 250 cc deği,lmi sonuçta ayrıca gtr daha bi yapılı gosterio o ayrı?

Çıkılabilir tabiiki ama yorucu olur.Bu tip makinalar şehir içi ve kısa mesafeler için üretilmiştir.

Bence biraz fiziki olarak kasman gerekiyor...Ben racingle istanbul - didim arası gitmiştim...776 km filandı...Yol çabuk bitiyo ama kişisel olarak bende bitmiştim..:) Geri dönüş günümün gelmesini istememiştim :) Supersport tarzı motorlar uzun yolda dğier tiplere göre daha yorucu ve konforsuz oluyor..ama fiziki olarak kendini buna hazırlarım diyorsan iyi de tecrübe oluyor yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne farkı olabilir ki 2 side 250 cc deği,lmi sonuçta ayrıca gtr daha bi yapılı gosterio o ayrı?

evet ikiside 250 cc ama gidonlara bakarsan farkı görürsün bencede naked tercih et sahsen ben öyle yapıcam:p

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Alacağın motor hakkında bilgi edinebileceğin, geniş kullanıcı yorumu başlıkları var, onlardan faydalanabilirsin.
Ayrıca insani ölçülerde harflerle yazılmış mesajları da okuyabiliyoruz, tek bir harfle bir bütün sayfayı doldurmasak da olur...:wiinkk:
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar