[MT İstanbul] 29 Kasım 2009 Yalıköy Gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese selamlar bir etkinlik daha yapıyoruz. Sanırım biz temenni ettikçe havalar hep böyle güzel olacak :) Efendim seferki rotamızı Yalıköy'e doğru yaptık. Aşağıdaki haritayı görüntüleyemeyenler lütfen burayı tıklasın

Harita
yalikoy.jpg

Yalıköy Fotoğrafları
18600708.jpg

6067218.jpg

4605866.jpg

Buluşma Noktaları ve Saatleri
Anadolu Yakasındaki buluşma noktamız Eski Salı Pazarı Meydanı. Saat 08:00'de buluşma. 08:20 Tekerlekler dönmeye başlar. Lütfen gecikmeyin.

Avrupa yakasındaki buluşma noktası Levent BP Benzinliği. Saat 08:30 buluşma. Anadolu yakasından gelecekler ile birlikte Saat 08:45 tekerlekler dönmeye başlar.

Mesafe
Google Earth bizlere Avrupa Yakası buluşma noktasından Yalıköy arasındaki mesafeyi 104 Km olarak veriyor. Gidiş dönüş 210 Km civarında olacağa benzer.

Organizasyon
Subaşında Kahvede kahvaltı yapıp yola devam edeceğiz...

Menü : Balik +Salata +Borek +Bardak Kola: 12,5 TL (Balik= Hamsi veya Istavrit veya Tekir),
* * Ext. Kola--: 1.- YTL,

Ayrıca alkol almak isteyenler olabilir. Alkol alınmasına sıcak bakmıyoruz ancak alacak olan varsa kişi başı 1 en fazla 2 bardak içer en az iki saat sonra dönüş yoluna gireriz. Daha fazla alınması ya da 2 saatten önce yola çıkılmasına kesinlikle izin yok. Alkol alacakların anahtarını alacağım. En az 2 saat sonra anahtarını veririrm. Lütfen bu konuda polemiğe girmeyelim. Yalnızca bu opsiyonun da olduğunun bilinmesini isterim. Bu konuda yazılan hiç bir yoruma yanıt verilmeyecek.
* * Fici Bira---: 3,- YTL.

Hatırlatmalar
  • Bu seferki rotamız hızlı olmadığından hızımız sabit olacak ve gruplara ayrılmayacağız.
  • Zinciri gevşek olan arkadaşlar yola çıkmadan önce zincirlerini sıktırmaya çalışsınlar. Aynı şekilde zincirlerimizi yağlamayı unutmayalım ;)
  • Video kamerası olan arkadaşlar yanlarında getirsinler artçılardan birine verip güzel kayıtlar yapabiliriz.
  • Hava soğuk olduğu için, içlik,boyunluk,eldiven gibi ekipmanları almayı unutmayın
  • Her zamanki gibi bir miktar nakit para yanınızda olsun.

Ekipman
  • Ehliyet
  • Kask
  • Eldiven
  • Kışlık Mont
  • Dizlik (yakında dizlik standartını getiriyoruz arkadaşlar lütfen bilginiz olsun.

Anadolu yakasında yada Avrupa yakasında bizlere yetişemeyen olursa Telefon numaralarımızı yazıyorum. Bize bu numaralardan ulaşınnerede olduğumuzu söyleyelim ona göre buluşalım.
0555 625 6058 Tuğushan
0533 395 9304 Capanord

Teşekkür Listesi
  • Anıl
  • Aytekin
  • Osbourne

Katılım Listesi
  1. Tuğushan
  2. Capanord
  3. Osbourne
  4. Anıl & tuğçe
  5. aytekin
  6. Zeytin (fatoş )
  7. Aylin ( Belli mi bilmiyorum ama aytekin kafalar
  8. Mesut (Dayım)
  9. Cihan ve eşi
  10. Recep Yeniçeri
  11. ???

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Onay geldi, başlığımız açıldı. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Umarsız, ellerine sağlık mirim güzel başlık olmuş. Rota da farklı benim için bu sefer. Haritanın çıktısını almak gerek sanırım yolda yardımı dokunur.

Gel pazar gel...

Forumdan Uzaklaştırıldı
İlk sırada ben varım yahuu :) Geliyorum işte :)

Umarsız, ellerine sağlık mirim güzel başlık olmuş. Rota da farklı benim için bu sefer. Haritanın çıktısını almak gerek sanırım yolda yardımı dokunur.

Gel pazar gel...

Aitho pazara ne kaldı zaten şunun şurasında:p
06 zeytin:) bunu sevdim:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------

Ayrıca alkol almak isteyenler olabilir. Alkol alınmasına sıcak bakmıyoruz ancak alacak olan varsa kişi başı 1 en fazla 2 bardak içer en az iki saat sonra dönüş yoluna gireriz. Daha fazla alınması ya da 2 saatten önce yola çıkılmasına kesinlikle izin yok. Alkol alacakların anahtarını alacağım. En az 2 saat sonra anahtarını veririrm. Lütfen bu konuda polemiğe girmeyelim. Yalnızca bu opsiyonun da olduğunun bilinmesini isterim. Bu konuda yazılan hiç bir yoruma yanıt verilmeyecek.

Burası anlaşılmıştır...

Hatırlatmalar
  • Bu seferki rotamız hızlı olmadığından hızımız sabit olacak ve gruplara ayrılmayacağız.
  • Zinciri gevşek olan arkadaşlar yola çıkmadan önce zincirlerini sıktırmaya çalışsınlar. Aynı şekilde zincirlerimizi yağlamayı unutmayalım ;)
  • Video kamerası olan arkadaşlar yanlarında getirsinler artçılardan birine verip güzel kayıtlar yapabiliriz.
  • Hava soğuk olduğu için, içlik,boyunluk,eldiven gibi ekipmanları almayı unutmayın

[*]Dizlik (yakında dizlik standartını getiriyoruz arkadaşlar lütfen bilginiz olsun.
[/LIST] **** Pantalon kullandığım için isteyen olursa emektar dizliklerimi kullanılması için getirebilrim...****

[*]Aylin ( Belli mi bilmiyorum ama aytekin kafalar / ***Ben onu kandırdım merak etmeyiniz:) ***

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zeytin senin dizlikler bana olmaz sanırım :p Capanord bana dizlik getiriyor zaten

Hobaaa Hadi hayırlı olsunnn :) Geliyorummmm :) Fatoşşş geliyosun ne güzel ne güzel ::))

tuğushan çok güzel olmuş başlıkk tebrik edeyorum :)

Hobaaa Hadi hayırlı olsunnn :) Geliyorummmm :) Fatoşşş geliyosun ne güzel ne güzel ::))

tuğushan çok güzel olmuş başlıkk tebrik edeyorum :)

Anılcım pazar sabahı görüşüyoruz v:flower::flower: Bence de güsel:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 ----------

Zeytin senin dizlikler bana olmaz sanırım :p Capanord bana dizlik getiriyor zaten

Standart dizlik herkeze olur.isteyen olursa getiririm, haber verin yeter:wiinkk:

ya arkadaşlar belirlenen rota için google maps da 5 saat 1 dakika yaıyo ben mı yanlış okudum..?

ya arkadaşlar belirlenen rota için google maps da 5 saat 1 dakika yaıyo ben mı yanlış okudum..?

Anıl 5 saat olmaması lazım bir yanlışlık olmalı? En azından bana bile 5 saat olmaz ki senin beygire ne diyecek:D

Herkese selamlar bir etkinlik daha yapıyoruz. Sanırım biz temenni ettikçe havalar hep böyle güzel olacak :) Efendim seferki rotamızı Yalıköy'e doğru yaptık. Aşağıdaki haritayı görüntüleyemeyenler lütfen burayı tıklasın

Harita
yalikoy.jpg

Yalıköy Fotoğrafları
18600708.jpg

6067218.jpg

4605866.jpg

Buluşma Noktaları ve Saatleri
Anadolu Yakasındaki buluşma noktamız Eski Salı Pazarı Meydanı. Saat 08:00'de buluşma. 08:20 Tekerlekler dönmeye başlar. Lütfen gecikmeyin.

Avrupa yakasındaki buluşma noktası Levent BP Benzinliği. Saat 08:30 buluşma. Anadolu yakasından gelecekler ile birlikte Saat 08:45 tekerlekler dönmeye başlar.

Mesafe
Google Earth bizlere Avrupa Yakası buluşma noktasından Yalıköy arasındaki mesafeyi 104 Km olarak veriyor. Gidiş dönüş 210 Km civarında olacağa benzer.

Organizasyon
Subaşında Kahvede kahvaltı yapıp yola devam edeceğiz...

Menü : Balik +Salata +Borek +Bardak Kola: 12,5 TL (Balik= Hamsi veya Istavrit veya Tekir),
* * Ext. Kola--: 1.- YTL,

Hatırlatmalar

Ekipman
  • Ehliyet
  • Kask
  • Eldiven
  • Kışlık Mont
  • Dizlik (yakında dizlik standartını getiriyoruz arkadaşlar lütfen bilginiz olsun.

Anadolu yakasında yada Avrupa yakasında bizlere yetişemeyen olursa Telefon numaralarımızı yazıyorum. Bize bu numaralardan ulaşınnerede olduğumuzu söyleyelim ona göre buluşalım.
0555 625 6058 Tuğushan
0533 395 9304 Capanord

Teşekkür Listesi
  • Anıl
  • Aytekin
  • Osbourne

Katılım Listesi
  1. Tuğushan
  2. Capanord
  3. Osbourne
  4. Anıl & tuğçe
  5. aytekin
  6. Zeytin (fatoş )
  7. Aylin ( Belli mi bilmiyorum ama aytekin kafalar
  8. Mesut (Dayım)
  9. Cihan ve eşi
  10. Recep Yeniçeri
  11. Semih ve eşi
    (*)Ulaş
    (*) Batuhan ve eşi

katılımları bekliyoruz.

Arkadaşlar pazara full leyin kendinizi:queen:

Bende geliyorum. Güzergah uygunsa eşim ve oğlum da otomobille gelecek.

1. Tuğushan
2. Capanord
3. Osbourne
4. Anıl & tuğçe
5. aytekin
6. Zeytin (fatoş )
7. Aylin
8. Mesut (Dayım)
10.Cihan ve eşi
11.Recep Yeniçeri
12.Semih ve eşi
13.Ulaş
14. Batuhan ve eşi
15.Tombo

Evet..Google Maps 5 saat süre veriyor ama o hesaplamada köy yolları vs. olduğu için hız limitleri dahilinde hesaplamış..O kadar sürmez yol sanırım..

Haritanın çıktısını almak isteyen alabilir ama bende GPS olacak..Kaybolmayız yani :)

kabul ederseniz beni de yazın

:wiinkk::cat:

01. Tuğushan
02. Capanord
03. Osbourne
04. Anıl & tuğçe
05. aytekin
06. Zeytin (fatoş )
07. Aylin
08. Mesut (Dayım)
10. Cihan ve eşi
11. Recep Yeniçeri
12. Semih ve eşi
13. Ulaş
14. Batuhan ve eşi
15. Tombo
16. boşnak47
17. ................?

01. Tuğushan
02. Capanord
03. Osbourne
05. Anıl & Tuğçe
06. Aytekin
07. Zeytin (Fatoş )
08. Independent (Aylin )
09. Mesut (Dayım)
11. Cihan ve eşi
12. Recep Yeniçeri
14. Semih ve eşi
15. Ulaş
17. Batuhan ve eşi
18. Tombo
19. boşnak47
20. Koho ( Opsiyonludur yarın haber vericem )
21 -

Son düzenleme:
01. Tuğushan
02. Capanord
03. Osbourne
04. Anıl & tuğçe
05. aytekin
06. Zeytin (fatoş )
07. Aylin
08. Mesut (Dayım)
10. Cihan ve eşi
11. Recep Yeniçeri
12. Semih ve eşi
13. Ulaş
14. Batuhan ve eşi
15. Tombo
16. boşnak47
17. Koho ( Opsiyonludur yarın haber vericek:) )
18 - RunemagicK
19 - ????????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar