) Pişmanlık olmazmı...
Bu arada aldığım günün ertesi gittim kasko yaptırdım 570 TL. herşeyi karşılıyor. Parçalar pahalı. Mekanikle ilgili hiç bir sıkıntı yok. Lastikler PIRELLI GTS serisi baya iyi yol tutuyor. Lastikler sıfır takıldı. KAyış ve fren balataları sıfır. Ön çatal bakımdan geçti. Bunlar motoru tanıdığımdan almadan önce yapılan şeyler sadece bildiklerim.
Ben aldıktan sonra sinyal düymesi, far açma kapama düğmesi ve benzin şamandıramı değiştirdim. Bunlara aslında gerek yoktu ama düğmeler yıpranmıştı. benzin şamandırası da bazen yanılıyordu. Hepsi sıfırlandı. Ben aldığımdan beri bu keyfe kedere 160 TL sadece parça parası ödedim. Montaja FERCO daki UĞUR ustam sağolsun para bile almadı.
Kaskom da var metehan abi

) sıkıntı yok...
Apache ye bindim diyede pişman değilim çok severek bindim çok güzel kızlar tavladım

) Şimdi o kızlardan biri motoru o kadar çok sevmiş ki kırmızı olanından almış geçen gördüm. Motoru sattığım kişide umarım severek biniyordur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 ----------
Metehan abi şimdi motorun jantları orijinal gri olsun, kenarlarına şeytan kırmızı sı şerit ve üzerine komple vernik. yada siyaha boyanacak üstüne şeytan kırmızı şerit üzerine vernik.
Çarşamba gününe kadar vaktim var, photo shop bilen bir arkadaş bulursam deneyeceğim hangisi hoş olursa o renge boyanacak. Kaçış yok