Modifiyede son nokta

Aşağıdaki linke tıklarsanız eğer,Boyabatlı Nuh kardeşimizin çalışmasının videosunu görebilirsiniz.Ben gözlerime inanamadım.Nuh'un emeğini ayakta alkışlıyorum... :rendeer: Ayrıca,linkin verildiği siteyi incelerseniz,mutlaka geçmişe dair hoş hatıralar bulabilirsiniz.:wiinkk: (özellikle 80'li ve 90'lı yıllar)

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2198/modifiyeli-bisiklet

harbidende modifyede son nokta olmuş :d bir bisiklete daha ne yapılabilirki :)

Bisiklet çok güzel hakikaten emek çekilmiş:cat: ama özellikle çalan müzik ahhh ahhh :pale: :cherry: o bisikletle bi 70 lik bitirilir yafs:queen:

helal olsun diyorum sadece....

Bu arada Cengiz Abi çalmasıda ayrı bir keyif verdi...

Nuh Baltaoğlu kardeşimizi uğraşları için tebrik etmek gerek ancak,
bu motoru yolda trafik durdurmazsa ahlak zabıtası durdurur, mobil umumhane işletiyorsun diye..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
neden yorumsuz birader...adam yetenekli yaratıcı...illa eleştirelim ayağına triplere neden giriyorsun..:cherry:

iLLA YAZDIRACAKSIN...

Ne kadar gereksiz şeyler varsa onlarla vakit öldürmekten başka bişey değil... Yaratıcı falan değil... Yaratıcı olunacak ne var?... Ne işe yarar... :silent::silent::silent::silent:

Uğraş için eline sağlık diicem ama dilim varmıyor.... Bu da benim görüşüm.... :cat::cat::cat::cat:

motosikletine sticker yapıştırıp modifiye yaptım diye yazanlar örnek alsın işte modifiye bu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önce kırk Altın verin sonra da kırk sopa vurun diye boşuna söylememiş padişah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar