Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsanın şevki kırılıyor ondan sonrada bir daha hiç bir organizasyonu iplemimemeye başlıyor düşünsenize benim gibi düşünen arkadaşların sayısı yüksekse busefer başka gruplar doğmaya başlar birlik beraberlik bozulurr....OH BEEE İÇİMİ DÖKÜP RAHATLADIM UMARIM BU SÖZLERİMİ DUYAN LİDERLER VEYA KURUCULAR OLUR SAYGILARRR...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------
BENİM SLM VERMEDİĞİMİ NEREDEN BİLİYORSUN ARKADAŞIM sen lidersen birilerini çağırıyorsan gelin güç birliği yapalım diyorsan bazı şeyleri düşüneceksin kahve kültürüyle yada o mantıkta olanlarla iş yürümez o zihniyetteki kişilerde kimseye liderlik edemez.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 ----------
Bu arada senin yaş 19 galiba kahve kültürü ile bağdaştırdığına göre daha öğreneceğin çok şey varrr..
Ben 33 yaşındayım birader... senin biraz daha çalışman lazım yada okuduğunu biraz sindirip düşünüp öle konuşman yada yazman lazım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------
Kahvedeki adam seni davet ediyorsa önce o selam verir ve karşılar bunu bir düşün davet eden sensin ben yoldan geçerken gelmedim..
Arkadaş selamun aleykum.Gezi topiğini iyi okumamışsınız herhalde orada 2 kişi telefonlarımızı bile verdik.Bence tartışmak yerine bir dahaki mt etkinliğine katıl ve orada dile getir.Allaha emanet olun.
Bu tip etkinliklerde normalde cep telefonu bile verilmez topikten organizasyon yapılır.Ama bizler mt etkinliklerinde mutlaka cep verip geç kalanlar içinde yönlendirme yapıyoruz.