Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
meseleyi bir süredir sadece takip etmekteyim, gökçen olayından beri. burda birçoğunuza göre çok yeniyim. yıllardır birbirini tanıyan insanlar var, oysa ben olaylarda adı geçen kimseyi çok yakından tanımam. zaten sizler istanbul'dasınız, ben ankara'da. dolayısıyla belki benim yorumum daha objektif olabilir diye yazıyorum.
ben tüm yorumlara bakıp, gökçen olayında haklı-suçlu değerlendirmesi yapmıyorum. kendi gitti ya da götürüldü, yolda şu oldu, bu oldu kısmını bir tarafa bırakıyorum. ama vefat olayından 1 hafta sonra içkili parti olayı doğruysa ben o zaman bu konuda tarafımı belli ederim. kaderdir, azraildir, olacakla, öleceğin önüne geçilmezdir tamam da, arkadaşlar, normal bir insan çok yakından tanıdığı birisinin ölümünden bir süre sonrasına kadar psikolojik olarak etkilenir, morali kötü olur. tamam herkes için geçerli değildir bu belki ama 1 hafta sonrası üstelik yolculuğu beraber yaptığınız ve sizin gözlerinizi önünde, belki kollarınızda birisi vefat ettikten sonraki 1 haftada toparlanıp, her şeyi unutup eskiye dönmek bana pek doğru ve insancıl gelmiyor.
bir de olayın içinde motor ve alkol gibi asla biraraya gelmemesi gereken iki kavram var gördüğüm kadarıyla. şimdi bu durumda en son yaşanan aykut-ayşe kazasında olayın nedeninin yoldaki su birikintisi olduğu konusunda bizi kim, nasıl ikna edecek? benim kafamı kurcalayan ve bir kurt gibi beynime çöreklenen şüpheyi kim, nasıl giderecek? yoksa "sana ne kardeşim, sen ne maydanoz oluyorsun" mu denilecek? bir şey ima ettiğimden değil ama doğrusu ben bu kaza ile ilgili polis ve alkol raporunu görmek isterim. eğer görürsem kafam daha rahat edecektir...
benimde zaten en çok zoruma giden tarafı içki meselesi ve bu gercek bunu ben kazadan 1 gün sonra buraya ve arkadaşların kendi sitesinede yazmıştım iki gün aglar sonrada kederden içersiniz diye gerci burdada ordada sildiler ama okuyanlar bilir 2 ay sonra idi yuvacıkta otoruyorduk orda birkişi abi hakketten iyi yorum yapmışsın adamlar senin dedigin gibi yaptılar dedi ve bunu şahitleri var yalan olsaydı şimdiye elikere yalanlardı kimse yok öyle birşey diyemiyor niye çünki kendi sitelerinde resimlerde vardı toplantıyla ilgili :cat::cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:44 ----------
Zaten tahrik etme amaçlı siteye üye olmuş ...Adı da arzu sanırım...
Aye ile aynı görüşteyim... En azından içinden geçenleri açıkça söyleyebiliyor... :cat::cat:
evet söyleriz ama şimdi biri gelir alkışlar gider bizi tahrik etmek amaclı ama gelmeyiz :cat::cat: