Geleneği dwm ettirdim. Mıcırda Yan yattı ...

Arkadaşlar dün mıcırlı yolda ilerlerken keskin viraj ı görmedim. 80 km hızdan 30 kmye inebildim.Gerisi malum.Allah'a şükür bana bişey olmadı. sadce motorun sol kısmında sürtmeden dolayı hasar war.Ewe gelince çiziklere pasta uyguladım ama boyası kalkan taraflar war. Oto Boyacı 80 lira fiyat çıkardı. Fotoğraflar da aşağıda. Yorumlarınızı bekliyorum. Sizce ne yapmalıyım?

grnt007f.jpg

grnt010ww.jpg

grnt008u.jpg

grnt009ar.jpg

grnt011q.jpg

Motosikleti
ZX12R
ülen foto çekecez diye ayagına koyduk motoru duramadı yattı yere

yan grenajlar komple çizildi,bu nası mıcırda yatmakdır..

hiç çizilmemiş gibi duruyor,bence bırak kalsın öle nazar boncugu olur..

Öncelikle geçmiş olsun sende bi hasar yok ya önemli olan o :rendeer:Hiç 80 lira verme zaten kışın yapılan boyada o kadar olur:pale: ii olmaz yani bi pasta polish çek çizikler az bi şey kapanır o şekilde kalsın nazarlık olarak bahar yada yaz gelincede boyatırsın güzelce:cat:

Son düzenleme:
Allah cümlemize kaza bela vermesin inşallah. Teşekkür ederim . Zaten pasta yapmadan önce sol taraf bembeyaz olmuştu pastayla bu kadar kapattım. bu kış ayında 80 lira werip boyatmak bana da mantıklı gelmedi zaten. Seneye yaz ayına boyatırım inş.

geçmiş olsun boyaya çok para istemişler ırmak pazarı.com bu sitede alt sakal var farların altındakı çember şeklinde olan grenaj madem yaptırmayı düşünüyon değiştir boyadan daha iyi olur

gecmis olsun. motorda bisey yok kolayca halledilir cinsten yani. 80 lirada normal. daha assagi yapan vardir ama iscilikten calar.

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun, ama mıcırda nasıl motosiklet kullanılacağıyla ilgili başlığı bulup okursan, nerede hata yaptığını daha iyi anlarsın...
alparsalan abinin "alfa" açtığı konuyu bul ve oku. mıcıra girene kara fren, sonrasında ise motoru stabilize edecek kadar gaz verip ilerleyebilridin belki...

ezbere konuşmuş olmayalım, sen oku hele..

Bende de honda beat varken (sıfır almıştım) henüz 500 km deyken ufak bi kaza yapmıştım, motorun ön grenajı ile çamurluk kırılmıştı. Değiştirmedim, kendi kendime nede ols yine vururum boşa değiştirmeyeyim deyip japonla iadereten kırılan parçaları yapıştırmıştım. O haliyle tam 3 yıl çok şükür kaza yapmadan kullanmıştım, ne japonmuş bea :mrgreen:

Bende de honda beat varken (sıfır almıştım) henüz 500 km deyken ufak bi kaza yapmıştım, motorun ön grenajı ile çamurluk kırılmıştı. Değiştirmedim, kendi kendime nede ols yine vururum boşa değiştirmeyeyim deyip japonla iadereten kırılan parçaları yapıştırmıştım. O haliyle tam 3 yıl çok şükür kaza yapmadan kullanmıştım, ne japonmuş bea :mrgreen:

:p Evet motorda japon olduğu için uyum sorunu olmamış zannımca :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar