Bekleriz efendim Papet'e gelirseniz.Biz ev sahibiyiz...Ancak Buluş kafeye gelme ihtimalimiz zor gibi...:bounce:

Arkadaşlar son yazımızdan sonra ne ben ne de Başkan ve Pınar siteye bakıp yazılanları görme imkanı bulamadık...Akşam üzeri Pınar ve Cem burdaydılar,bizde ev sahipliği yaptık Papet'e başka gelen olmayınca bizim evde gelip ısındık,ıhlamur içip,mısır patlatıp maç seyrettik...Bu seferki biraz kopuk bir buluşma oldu ama bundan sonra oturur yeni buluşma yerleri ...:cat:
Bu arada Uludağ gerçekten bize büyük nimet,Kanım kaynıyor bu seneki kayak sezonunu hala açamadım.Tüm Mt üyeleriylede bir çıkartma yaparız artık bir ara...::bounce:(Uludağ'ın puslu havasındaki foto moto)
![]()
22 Kasım 2009 Pazar için bir plan var mı peki?:silent:
Slm lar ben cumartesiden(dünden)itibaren Korupark Collezion de geçici bayram süresince(belki bayram dada)çalışmaya başladım etkınlıklere bu sebepten dahil olamıycam ama olurda yolunuz düşerse herkezi beklerim.hem tanışmış oluruz hemde alışverişinizde yardımcı olurum seve sevegeldiğinizde mali bey die sorarsınız sölerler(buarada 3 al 2 öde :cat::cat:kampanyası var bilginiz olsun faydalanın die yazıorum reklam amacında değilim yanlış anlaşılmak istemem)
Yarınki Bursa hava durumu tahmini diyor ki:
Bu durumda yarın akşamki buluşmamızı Mudanya Papet Kafe'de yapabiliriz sanıyorum. Var mısınız?
bir ustaya götür istersen. sesinden anlıyor adamlar.