indirdin mesaiyi :mrgreen: benzin parası cıktı![]()
yaw hersey ıyı guzelde benı kım alalcak ya. yazık bana ya bı motosıkletım bıle yok benım ya :salut: atilla ulaşım için arain 0534 284 3400:cherry:
Yok ya ne masaisi mesailer.bitti.:cat:
slm nasılsın attila cok makarasın valla:cat: yuksek cc motorum olunca alırım senidüşersek karısmam ama:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 ----------
sizin maaslarda kesıntı oluyomu ıkı aydır aile gecım vergısımıdır nedır kırpıyolar bizden sadece bizemi özel acabaale:
oo bakıyorum şirket işleri dökülmüş ortaya :queen:
benden fazla alıyosa bırakırım işi pzzza işi yaparım bendekopernek pizza
bu arada nasılsın keyfıler nasıl abi
yaw hersey ıyı guzelde benı kım alalcak ya. yazık bana ya bı motosıkletım bıle yok benım ya :salut: atilla ulaşım için arain 0534 284 3400:cherry:
slm nasılsın attila cok makarasın valla:cat: yuksek cc motorum olunca alırım senidüşersek karısmam ama:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 ----------
sizin maaslarda kesıntı oluyomu ıkı aydır aile gecım vergısımıdır nedır kırpıyolar bizden sadece bizemi özel acabaale:
şükür ugraşıyoruz
daga iyiolucak inşallah :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------
televizyonda araba galerim var diyordun kardeşim ne oldu sattınmı arabaları sen :queen:![]()
bizi kekliyolarmı yoksa :mrgreen: benzin paraları gidiyoOluyor.r:
eheheh hatırlıyom harbiden noldu:mrgreen: şikayet etcem sizi kandırıyolar milleti die:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------
bizi kekliyolarmı yoksa :mrgreen: benzin paraları gidiyo![]()
eheheh hatırlıyom harbiden noldu:mrgreen: şikayet etcem sizi kandırıyolar milleti die:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------
bizi kekliyolarmı yoksa :mrgreen: benzin paraları gidiyo![]()
benim motoruma benziyo nen bu motorBirde motoru nereye koyuyorsun ,hani ilerde parça marça lazım olabilir bana :queen:
Geceye iyi başlayıp
Mükemmel geçirip
Kötü bir sonla noktalasamda ... (Kendi adıma) Güzel bir geceydi...
Emeğinize sağlık . Kesenize bereket...