MT İstanbul- Bu gece Yarasa sürüşü-20 Kasım

evet arkadaşlar yarasa sürüşümüzü tamamlayım şuan eve gelmiş bulunmaktayız,

sisler ve buğular eşliğinde turumuzu kokoreç ile sonlandırdık dağıldık
bi dahaki sefere daha çok katılımla tekrar edeceğimizi umarım

yalnız kokoreççideki horlayarak sandalyede uyuyan adam benim motora rakip olucak cinstendi zira ona horlamak denmezdi abartı modeldi :)

dolana dolana geldim eve ama uykusuzluktan ölecem. 5 saatlik uykuyla duruyorum bütün gündür. bünye alışmış 10-12 saat uyumaya:)
az ama öz fotolarıda birazdan koyuyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------

biraz karanlık çekmişim ama olsun:)

img0738oj.jpg

img0740x.jpg

zzzqp.jpg

Anlaşıldı tamam 35 42 merkez beklemede...
Fotolar geldi bu arada merkez. Yine konuşturdun fotoları Runemagıck kardeş.
Kokoreççilerin bütün motorcu arkadaşlara selamı var....

Şimdi kokoreçli tatlı uykular bize. Direk 7. kat semaya uçuş var. Allah'a emanet..

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum :) Pazar günü dönüşte kadıköy de yapalımmı :) Sen geliyor musun gelmiyor musun onu da netleştirelim :)

Pazar günü gelemeyeceğim kesin..ama akşam dönüş vaktinize göre Kadıköy'de Mercan olayına girebiliriz..Bence sen son molanızda beni ara..Geliyoz biz diye..

Sana koca tezgahın fotoğrafı var, bak doya doyaaaa. :mrgreen:

Hani tezgah? Karanlık karanlık resimler var sadece :p

Afiyet şeker olsun aga..
Mt Yarasa grubu da filizleniyor sanırım :mrgreen:

MT yarasa gurubu ve ya MT gece bekçileri güzel isim hoşuma gitti :cat: bende severim geceleri dolaşmayı bir dahaki tura katılmak isterim MT gece timi :cherry:

yazın iş çıkışı cuma gecesinden o kokoreçcide kokoreçimi yer, sabaha kadar kız kulesinin karşında yakamozun denizin üstündeki yansıması eşliğinde gün doğumunu seyrederim... insanın resmen ruhu dinleniyor..

yazın iş çıkışı cuma gecesinden o kokoreçcide kokoreçimi yer, sabaha kadar kız kulesinin karşında yakamozun denizin üstündeki yansıması eşliğinde gün doğumunu seyrederim... insanın resmen ruhu dinleniyor..

sende ruh varmı ruhsuz herif. en son bildiğim ruhunu azraile değil şeytana kaptırmıştın :queen::queen::queen::queen:

Doğru yazmışsın Kelleci kardeş. Yazın tadı başka. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar