Sonunda Bende Motorlandım....

Motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bin.

"Tam koruma" motora binmeni de takdir ettim, tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Allah kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın makina cok iyi gözüküyor iyi bi bakım yap bence abi..korumalarında güzel tam hiç eksik etme hayırlı olsun tekrar ALLAH Kaza Göstermesin

Hayırlı olsun.. Kazasız belasız inşallah..

sağolasın..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 ----------

hayırlı uğurlu olsun oldukça temiz gözüküyor

sağol abicim göründüğü gibi oldukça temiz hiç değişeni yok tamamen orjinal bi motor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 ----------

Allah kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın makina cok iyi gözüküyor iyi bi bakım yap bence abi..korumalarında güzel tam hiç eksik etme hayırlı olsun tekrar ALLAH Kaza Göstermesin

amin sağol sozon başında sokacam iyi bi bakıma zaten kış sezonu fazla kullanmıyacağım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 ----------

Motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bin.

"Tam koruma" motora binmeni de takdir ettim, tekrar hayırlı uğurlu olsun.

sağol abicim teşekkür ederim ama asıl teşekkürü tam koruma olayını bana açılayan motosiklet.net hakediyor ::bestmt:

hayırlı olsun ;) en güzel vakitlerini motorunun üstünde geçirmen dileğiyle..

hayırlı olsun güzel motor...iyi tercih yapmıssın benım 6 ay önceki yaptıgım gibi :cat:

Tekerin hep düz bassın

Hayırlı olsun kazasız belasız nice km lere:rendeer:

çoraplar yakışmış pardon korumalar:cat:

hayırlı ugurlu olsun....Allah asfalt tokadı yedırtmesın...

hayırlı olsun ;) en güzel vakitlerini motorunun üstünde geçirmen dileğiyle..

sağol inşallah..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------

hayırlı olsun güzel motor...iyi tercih yapmıssın benım 6 ay önceki yaptıgım gibi :cat:

Tekerin hep düz bassın

sağolasın burdan aldığım tavsiyeler neticesinde en doğru kararı vermiş oldum

Hayırlı olsun dikkat et dizlikler motoru çizmesin.
Depoya deydiği yerden dizliğe yumuşak ince bir sünger yapıştırmanı tavsiye ederim.

Hayırlı olsun kazasız belasız nice km lere:rendeer:

çoraplar yakışmış pardon korumalar:cat:

sağolasın..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

Hayırlı olsun dikkat et dizlikler motoru çizmesin.
Depoya deydiği yerden dizliğe yumuşak ince bir sünger yapıştırmanı tavsiye ederim.

sağolasın.. dizliğin vidaları plastik demir değil çizmez yani düşündüğün için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar