ooof ooof yaram detin imdi oturup alcam valla :salut:
aglayasin die yazmadim kardesim aksine birgun herkez motor askina yakalnicak yanlismiyim
ooof ooof yaram detin imdi oturup alcam valla :salut:
aglayasin die yazmadim kardesim aksine birgun herkez motor askina yakalnicak yanlismiyim
haklısın sabırsızlıktan insan duygu yoğunluğu yaşıyo![]()
pazartesi günü motor bakmaya gidicem 2.el 2006 model tiger egzos var markası hyosung comet siyah renkte gayet temiz görünüyo ancak yakından bakmak lazım tabiki sahibiyle saati konuşmadık ama konuşunca saati yazarımsanki alıcakmışım gibi bi heyecan sardı beni :mrgreen:
Dur bi olum acele etme ehliyeti al da motor buluruz sana merak etme. :queen:
Hyosung GT 250 Naked mi düşünüyorsun ? Oooo hayırlısı olsun inşallah.
:cat::cat::cat: :rendeer::cherry:Cem başkanın kızıştırmalarıyla eşime yüklenmem ve olası bir iç savaş çıkartma çabalarım bazılarını sevindirecek derecede fiyasko ile sonuçlanmış olup,eşim alacağı,bineceği,öğrene ceği motor ile beni her bir yerlere götüreceğinin,Cem Başkanın anahtarını alacağının,asvaltların hakkını vereceğinin,Mt nin bir numaralı rider ı olacağının vaatlerini vermiş ve kendisini bu vaatleri tutmakla mükellef kılmıştır.:cherry:
evt , her babada her kavşakta pusudalar
ama ehliyet sigorta herşey tam artık tırsmıyorum polislerden)
bu arada imzada baya tur yaptığın belli kaç km desin ve yolculuklarda motoru dinlendiriyormuusn ??
şu an 20100 de. İllaki uzun yolda dinlendiriyorum. Ama dün akşam sınırları zorladım. 2 kişi geldik zaten, dönüşte bursa merkezden yalova topçulara kadar 90-100 km hiç kesmeden seyir ettim. 1 saat 10 dakka sürdü Banamısın demedi valla .:cherry: Tek bursaya gelirken bursa girişte egzozun manifolt vidaları gevşedi. Onuda beşyol girişinde etibank caddesinde ki bi motorcu bisikletçi karışımı bi yer buldum, orada vidalarını değiştirttim onun haricinde sorun olmadı :wiinkk::cherry:
dün akşam bursadaydım motorumla geldim. Bursa da amma trafik polisi var, yönetim çok sıkı vala allah kolaylık versin![]()
21/11/2009, Cumartesi Genelde Güneşli, Sıcak 19°C 8°
Yarınki Bursa hava durumu tahmini diyor ki:
Bu durumda yarın akşamki buluşmamızı Mudanya Papet Kafe'de yapabiliriz sanıyorum. Var mısınız?
Yarınki Bursa hava durumu tahmini diyor ki:
Bu durumda yarın akşamki buluşmamızı Mudanya Papet Kafe'de yapabiliriz sanıyorum. Var mısınız?