[istanbul mt]21.11.09 cumartesi E-M-R-E ve Akielosun motosikletlerini ıslatıyoruz....

onu biliyorum başka bişe söyle:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------

Heee siz maç seredin. Aradaki diyaloglar aşağıdaki gibi olmasın sakın.

Beyler biz rivadayız gazlıyoruz, 3-5 tur dönücez bide bir iki teker yaparız sonra evdeyiz ama acıktık gelmeden sofrayı hazırlayın. :mrgreen: :queen:

bunu yazan ben degilim heralde:queen:

Layyynnn, benim yokluğumda layt erkek tavırları eda ediyomuşuz gibi laflar dönüyomuşşşş????
Rivada gazlicakmış evde yemek yapçakmıışızzz , Uleeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn:queen:

Çizerim, delerim, oyarım ve bilimum bölgelerde kalıcı sakatlık bırakıırm, depoda teker yaparım ::winkwink

Heyyyyyyyytttttt :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 ----------

Evle bizim ilişkimiz belli, bunnar gelene kadar ki boş vaktimizi nataşalara veirriz, hatta acıkırlarsa nataşalara bide sofra kurdururuz, nede olsa karadenizliyiz ::winkwink

:p

Azını burnunu kırarımm eve döndüğümde hem senin hem nataşaların :cherry:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Temel deneme sürüşünde yaşadaıgın heycanı hep yaşamnı diliyorum:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Du benim karı geldi, msjıları görünce oyucak beni, bu forumun arka kapısı nerde:p

Adminlere sesleniyorum, can güvenliğim tehlikede, alın beni burdannnn:queen:

Artık çok geç. Akşama bana hatırlat olurmu. Kuzum benim azımı burnumu kırcaktın die :cherry: :cherry: :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya Emre'nin vardiyası biliyorsunuz işte :pale: Bir türlü denk gemiyor :pale: Özledik yafu :)
Emre'nin canına minnet sever o öyle baş ağrılarını :mrgreen:

GKN

Temel deneme sürüşünde yaşadaıgın heycanı hep yaşamnı diliyorum:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Evde maç izlem bahanesiyle kızları rivaya gönderdiğimiz gün yaşayacağı Temel İçgüdü heyecanını yaşam boyu yaşayacak, taa ki kızlar rivada gazlayamıyacak kadar yaşlanana kadar :p:cherry:

Evde maç izlem bahanesiyle kızları rivaya gönderdiğimiz gün yaşayacağı Temel İçgüdü heyecanını yaşam boyu yaşayacak, taa ki kızlar rivada gazlayamıyacak kadar yaşlanana kadar :p:cherry:

:queen::queen::queen::queen::queen:
çaktırmasana.....:bounce::bounce::p

Artık çok geç. Akşama bana hatırlat olurmu. Kuzum benim azımı burnumu kırcaktın die :cherry: :cherry: :cherry:

kız ptt kargoda arkadaşlar var tanıdık.....
sen osmanlı tokadını koy yolla o gökhana ulaşır...:queen::queen::queen:

gelişi de gidişi gibi ani oldu motorumun bi hayli tazelenmiş,
bende ödemesini yaparken bi hayli parçalanacagım:mrgreen:

ehhh biraz zorlicak tabi neredeyse bi scooter parası tutmuş...:pale::pale:

kız ptt kargoda arkadaşlar var tanıdık.....
sen osmanlı tokadını koy yolla o gökhana ulaşır...:queen::queen::queen:
yok anacım kargoya falan gerek bu zevki direk yaşamak istiyorm.

Amaaaannnn yada vaz geçtim yaaa naparsanız yapın :cherry:

Maçmı izlersiniz nataşamı kovalarsınız, bizde takılırız kafamıza göre adam dırdırı yok bişey yok. Ohhhhhh gel keyfim gel. :cherry:

yavvv millet hızlanıyor biz yavaşlıyoruz, ihtiyarladık herhalde:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar