Nexus 500 v.s Xciting 500 bi fikir?

[sıze="5"]arkadaşlar iki motor arasında çok kararsızım xciting çok yakar diyorlar, nexus çok hızlı parçası pahalı diyorlar.. Sizce hangisi. 5000tl 6000 tl arası xciting buluyorum ama aynı fiyatlara nexus zor. Nexus için kesenin ağzı açılmalımı yoksa gerek yokmu... Bir yardım.. Saygılar.[/sıze]

emg

xciting 500 İR
9987906_1.jpg

Nexus'a gerek yok bence, konfordan ziyade performans arıyorsanız parça fiyatlarına katlanırım diyorsanız düşünülebilir tabi.. Hoş kymco'nun da yedek parçaları çok ucuz değil ya.. Ben olsam temiz ve ucuz bir nexus bulmadıkça tercihimi xciting'den yana kullanırdım..

Tabiki nexus.parça fiyatlarınında çok farkı yok bilgin olsun.

Kymco kullanıcıları sohpet mekanı ve nexus başlıklarında kullanıcı yorumları sıze ışık tutacaktır. Ben eskı bır kymco kullanıcısı olarak mennundum.

Nexus'a hastayım ya uygun denk getirebilsem düşünüyorum bi tane.

scoter motosıkletlerı ne pek sıcak bakmazken son yıllarda harıka modeller ile ısınmaya başladım cok konforlu harıka modeller var ama fıatlar bana ucuk gelıyor bu tercıhının arasın da ben kymco x citing derim

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bu secime burgman 400 değil ilave, yanından bile gecilmemeli.
Zaten secenekler arasında nexus varsa, tek rakibi t-max 500 dür.
KYmco parca bakımından (temin ve fiyat) nexustan hic aşşağı kalır yanı yok
Kymco nun şöyle bir altına eğil, ön çatalın, varyatör kısmının şöyle bir üstüne doğru bak, işçiliği gör, ve sonra nexus a bak. O an anlayacaksın nexus un neden daha pahalı olduğunu.
Bazı şeyler dışardan hoş görünüyor..

Not : 0 km den 28.000 km kadar nexus kullanmıs biri olarak söylüyorum.. Kesinlikle Nexus

Kymco kullanıcıları sohpet mekanı ve nexus başlıklarında kullanıcı yorumları sıze ışık tutacaktır. Ben eskı bır kymco kullanıcısı olarak mennundum.

bu öneriyi değerlendirmeniz iyi olur çünkü kulananların dediklerine göre fikir sahibi olup karar verebilirsiniz. yoksa emin olun çoğu kişi kullanmadığı bu motosikletler hakkında kafanızı karıştıracaktır.

Kesin cevap KYMCO dostum.
Piaggio nun 500cc motorunun problemlerini bilmeyen yok.
parça ve düzgün servis sıkıntında cabası.

Beyaz bir 500r varken Nexus'da neymiş. Aslında kafa karıştırmak gibi olmasın ama (öyle olacak) SYM Joyride 200i Evo'ya da bi bak derim. Hem fiyatı uygun hem de motor gücü dışında aralarında kalite olarak pek bir fark yok. (Su soğutma, Enjeksiyon, Disk Frenler)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar