iyi akşamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------
İyi akşamlar abiler !
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------
Ender99108 forumdaysa mesaj atabilirmi?
[URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=000000003.jpg][/URL]
::thanks:::thanks:::thanks:::thanks:::thanks:: ::thanks:::thanks:::thanks:::thanks:::thanks:::thanks:::thanks::
talep olursa avatarımın orjinal halini yükleyeceğim...:wiinkk:
eyy seçmenlerim kömüre; buzdolabına kanmayın; Birinci olayım direk dürümcüye :cherry:
Eşimin baskıları sonucu mustiye oyumu verdim![]()
Pişman oldum oyumu mustiye verdiğimer:
Sırf duman ikonu kullanıyor diye mustiye oy vermemi istemiş ama benim bundan haberim yoktu . Ben sigara düşmanı bir kadın olarak yönetimden oyumun silinmesini talep ediyorum.
Pişman oldum oyumu mustiye verdiğimer:
Sırf duman ikonu kullanıyor diye mustiye oy vermemi istemiş ama benim bundan haberim yoktu . Ben sigara düşmanı bir kadın olarak yönetimden oyumun silinmesini talep ediyorum.
Az bekleyin.
Coq gelecek.
:mrgreen:
![]()
Ben cok demokrat bir adamim Asla baski yoktur sadece beyaz yalan var.Pişman oldum oyumu mustiye verdiğimer:
Az bekleyin.
Coq gelecek.
:mrgreen:
![]()