DERİ MONT ta dikkat !!!!

ewet arkadaşlar uzun zamandir aradigim hayalimdeki montu bugun gordum levis da ve uzarime giiyindim ve tam uzerime oldu tamamen motor icin tasarlanmiş bi mont. 1 monta baktim bi etikete bi monta bi etikite ve sonunda aldim gormenizi cok iterim fiyat 659 tl baya baktin net te resmini bulamadim :cat::cat::cat:

hayırlı olsun montunuz..
tamamen cahilikten soruyorum : motosiklet için satılan deri montlarda koruma oluyormu? levis ta yoktur tabiki..

hayırlı olsun montunuz..
tamamen cahilikten soruyorum : motosiklet için satılan deri montlarda koruma oluyormu? levis ta yoktur tabiki..

evet motosiklet deri montlarında koruma olur ( tekstile göre derinin avantajı sürüklenmelerde bedeni çok daha iyi korumasıdır )

arkadaşlar montun altina korumalik takabilirim isteye bali bişi resimlerini ceker cekmez aticam

emre_yc o aldığın montu biliyorum ama nette bende resmini bulamadım resimi çekip koyarsan süper olur, hayırlı olsun gerçekten çok güzel mont bende giydim tam üzerime göre.. ve üzüleceğin bişey söylüyeceğim fiyatı düştü şuan 459 tl.

emre_yc o aldığın montu biliyorum ama nette bende resmini bulamadım resimi çekip koyarsan süper olur, hayırlı olsun gerçekten çok güzel mont bende giydim tam üzerime göre.. ve üzüleceğin bişey söylüyeceğim fiyatı düştü şuan 459 tl.

Ve işte bu başlığı açmaz olaydım dedirten o yorum geliyor...::biggrinn

öyle bir başlık atmışsın ki gören bedava dagıtıyorşlar zanneder.

659 tl vay anam vay bu bedeli ödeyerek kaç kişi satın alabilir böyle bir montu.

neyse hayırlı olsun zenginin malı zügürdün çenesini yormasın.

harbiden montun neyi varda dikkat edicez onu anlamadım.fiyatı ise zevk meselesi ama o fiyata daha korumalı ve çok daha kaliteli bişi alınabilirdi.dikkat edilecek bişi varsa o da başlığın gereksizliği...:farao: yinede o kadar para vermişsin.hayırlı olsun..

harbiden montun neyi varda dikkat edicez onu anlamadım.fiyatı ise zevk meselesi ama o fiyata daha korumalı ve çok daha kaliteli bişi alınabilirdi.dikkat edilecek bişi varsa o da başlığın gereksizliği...:farao: yinede o kadar para vermişsin.hayırlı olsun..

tam olarak bunu anlatmaya çalışmıştım başlık açıldığı zaman :wiinkk:

600rr var ama ekipman bilgisi yok :queen: :queen: :queen:

MFM

Levi's daki mont, motoru olmayan veya motora binmeyen motorcular için (öyle işte)
Bildiğiniz deri mont. İsmine biker mont demişler hepsi o. Fotoğraftaki mankenin bile üzerinden dökülüyor.

Buyrun bakın:
http://eu.levi.com/tr_TR/shop/products/men?collection=redtab

eğer bobber in gösterdiği mont ise senin aldığın mont markaya para vermişsin ve biraz fazla vermişsin abi kusura bakma benzerinden kuzenim yaptırdı 2 kıştırda giyiyor hatta daha oturaklı 100 liraya yaptırmıştı

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamamen motor icin tasarlanmiş bi mont.

tam motosiklete göre mi? montun resmini görmedim ama levis ne zamandan beri "motosiklet montu" üretmeye başladı merak ediyorum? almışsınız, güle güle kullanın ama o montun motosiklet montu olduğunu pek sanmıyorum. sanırım ismine bakıp yanılmışsınız. "motosiklet montu" kavramı bambaşka bir şeydir ve pek de levis'ın ilgi alanına girmez. bakınız : motosiklet montu teknik detayları...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar