işte öyle motoru alıp teker stopıe teknik artistik çalışacaksın...ama hırpalanmış olacakki düştüğünde ağlamayacaksın yandım motorum diye...
son müşteri hesabı yani...ben 2.motor almak nasip olursa (büyük cc) bu düldülü satmayı düşünmüyorum...
mete ilk mz vardı alman 1991 model 251 .... motoru sattıktan 6 sene sonra tekrar buldum... şimdi köyde her seyi faal durumda yatıyor.... kullanmayıp oğlum poyraz a hediye edeceğim... elimdeki ybr yiide ölümsüzleştirmek istiyorum..cbf 250 yi satınca eşim hediye olarak almıştı.....
Selam dostlar. Servis müdürüm ile görüştüm. Bu problemin tek nedeni servislerin kullandığı yağ imiş. Bize periyodik gelen hiç bir cbf150 de bu şikayet yokmuş.Piyasada bulunan 2 zamanlı veya dizel yağları bi şekilde 4 zamanlı ve benzinli adı altında kullanıyolarmış. Motorlarda bu nedenle yağ yakıyolar. Yapılacak tek şey şu imiş ;
1) Yağınızı ikibinde bir değiştirin
2) Kullanılan yağ 20 / 50 olmalı
3) Yağın mutlaka benzinli ve dört zamanlı olduğundan emin olun.
4) Bizim servis Shell marka kullanıyomuş ve hiç problem yokmuş.
Saygılarımla.
Selam dostlar. Servis müdürüm ile görüştüm. Bu problemin tek nedeni servislerin kullandığı yağ imiş. Bize periyodik gelen hiç bir cbf150 de bu şikayet yokmuş.Piyasada bulunan 2 zamanlı veya dizel yağları bi şekilde 4 zamanlı ve benzinli adı altında kullanıyolarmış. Motorlarda bu nedenle yağ yakıyolar. Yapılacak tek şey şu imiş ;
1) Yağınızı ikibinde bir değiştirin
2) Kullanılan yağ 20 / 50 olmalı
3) Yağın mutlaka benzinli ve dört zamanlı olduğundan emin olun.
4) Bizim servis Shell marka kullanıyomuş ve hiç problem yokmuş.
Saygılarımla.
ben 20/50 yağ kullandım ve gördüm günümü, servislerde bidonla satılan o yağ çok kötü bir yağ ayrıca hiçbir sentetik koruyucu özelliği yok bildiğimiz madeni yağ, bence cbf e bu yağ çok kalın servisler bu yağın litresini 10 tl ye satıyor oysa 2 tl bile değil bir varilden dünyanın barasını kazanıyorlar olan motorlara oluyor bu yağı kaldırsın honda...adam akıllı sentetik bir yağ koyun arkadaşlar..shell 10/40 olabilir castrol 10/50 po 10/40 kışın bunlardan hangisini isterseniz koyun yazında 15/50 koyun huzurunuz kaçmasın....
Ben Cgl 'ye bile :silent:10-50 koyuyorum,hiç eksiltme yok değişim 7000km![]()
gökhan zaten bu yağlar en az 4000 makinayı korur ama 2000 de bir değişimde bence fuzuli karter tapasına yuvasına yazıksök tak ondan sonra tornalık tesviyelik...
Murat, hiç zorlamıyor karter tapası kaymak gibi motora ayağımla asılıp rahatça çıkıyor.:cat:
2005 deki 0 aldığım wave geldi aklıma, halen kullanmaktayım aynısından şimdilik,karter yuvası 24000 de yalama olmuştu yaptırmadım tıpa düşmedi ama düşseydi yanacaktı motor her bin km de yağ değiştirirsen olacagı bu..öyle bişiy oldumu teflonla görüyorum işimi..
22,800km oldu 10,000 km yapıverdim 6 ayda Murat, inşallah ilerde lazım olmaz :cat:
altındaki makina taş gibi belki garip gelecek ama cbf le aynı şaseyi kullanıyor olabilir hep aklımda bi ara inceleyeceğim, benim ehliyet alırken kullandığım eletti o sağlam makinadır çan çindir ama sağlamdır..:cat:
Egsoz sesi berbat olmasa daha kullanırım ama değiştireceğim bende senin gibi yaza, İnnova 125i'yi beraber alırız.Egsoz sesi iyiyse alınır ama Cbf150'nin gücü olmadan nasıl kafa tutacağız bu Cbf 150'ye aklım almıyor:silent:
Bende km yapamamaktayım, ailem sağolsun. Şehir dışına dahi çıkmam yasak.
Ama buna rağmen 4000 km de iken bor power koydum ve o motor 3000 de yağ değişimine uğramıştı. Artık 7000 de filan değiştiririm. O da bu gidişle bir seneyi bulacak ama bakalım...