SYM'den çekici 125'lik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bize gelmedikten sonra banane :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------

önden görünümü apahe,yandan ybr,yolculuk camı yok,ön far çok çirkin,eksozu çok kaba,daha kibar olabilirdi,arka fren disk değil,sanki yan granajları çalmışlar,5 para etmez benim gözümde:farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao:

anasını sattın makinanın. iki dakikada perte çıkardın :)

dur bi buraya gelip gelmeyeceği bile belli değil. gelsin elimizin erişebileceği bir yere.. ondan sonra yorumlarız gerekirse fiyatına bakarak gerekirse tipine bakarak :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bize gelmedikten sonra banane :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------

anasını sattın makinanın. iki dakikada perte çıkardın :)

dur bi buraya gelip gelmeyeceği bile belli değil. gelsin elimizin erişebileceği bir yere.. ondan sonra yorumlarız gerekirse fiyatına bakarak gerekirse tipine bakarak :)

Bende o yazıya şaşırmıştım..Aslında makina çok güzel ve yakışıklı.... Nick iyle orantılı yazmış arkadaş... :queen::queen::queen::queen:

benim hoşuma gitti türkiyede satışa sunulursa benim mavişin yanına şehir içi alsammı acep :silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar