[Bursa - MT]

Vayy Bahadır, şu meşhur motor sever gözlemeci ablayı bayaaa mutlu etmişsiniz, geçen sefer ki kaçışınızın telafisi iyi olmuş.

Özcan abi gerçek motorcu olduğun belli oluyor, tam donanımlısın.

Bende yarısına kadarda olsa katıldım sayılır geziye, güzel oluyor ard arda yolda gitmek.

Eskiden arabayla geçerken imrenerek baktığım konvoyda olmanın tadını çıkarttım. İnşallah kazasız belasız uzun soluklu gezilere hepberaber.

Bu arada geziye geldiğimi kanıtlayan 1 resmim bile yok :pale: U.Ü. köprüsünde ya da Mintekste çekinmemişiz:pr:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:43 ----------

aksam gezılerımızı seyredıyodu :p

arkadaslar bugun itibariyle motorumu satmış bulunmaktayım..artık motorsuz mt ci olucaz ne yapalaım..

Havasına suyuna taşına toprağına
Bin can feda bir tek dostuma
Her köşesi cennetim ezilir yanar içim
Bir başkadır benim memleketim

Anadolum bir yanda yiğit yaşar koynunda
Aşıklar destan yazar dağlarda
Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a
Bütün alem kurban benim yurduma

Mecnun'a Leyla'sına erişilmez sırrına
Sen dost ararsan koş Mevlana'ya
Yeniden doğdum dersin derya olur gidersin

Gözü pek yanık bağrı türkü söyler çobanı
Zengin fakir hepsi de sevdalı
Ben gönlümü eylerim gerisi Allah kerim

Kesinlikle çok güzel bir geziydi,mükemmel bir yermiş Gölyazı,Bursalı olupta ilk defa gitmenin utancını yaşadım...Vatanımın her karışını gezdikçe nasıl bir cennette yaşadığımın farkına tekrar tekrar varıyorum.Lütfen ülkemize sahip çıkalım ve değerini bilelim,ona layık olmak için çok çalışalım ve fazladan özveride bulunalım...

Gölyazı Bursa'nın burnunun dibindeki bir cennet köşe ama nedense biz Bursalılar pek kıymetini bilemiyoruz. Halbuki bilhassa fotoğrafçılar için vazgeçilmez bir köy orası. İstanbul'dan bile özel olarak gün batımı fotoğrafı çekmek için geliyorlar. Nedenini geziye katılan arkadaşlarım sanırım bu muhteşem günbatımını bizat gördüklerinde daha iyi anlamışlardır. Hava kapalı olmasına rağmen fotoğraflarda da görünen manzara müthişti gerçekten de.

Evet her zaman olduğu gibi yine kısa ama güzel bir geziydi. Minteks'e kadar bize eşlik eden ancak kursu dolayısıyla dönmek zorunda olan Kurşunes hariç toplam 9 motorsiklete Gölyazı' da bize yetişen Murat ve Sertaç'ın eklenmesiyle toplam 11 motorsikletlik sayıca iyi sayılabilecek bir konvoy oluşturduk. Böylece ben de ilk defa bir motorsiklet konvoyuna kendi kullandığım motorumla katılabilme şansı buldum. Muhteşem bir duyguymuş bu meğerse.

Geziye Katılanlar:
Cem
Pınar
Berkay
Gülcem (Yeğenimiz)
Cem (Gülcem'in nişanlısı)
Bahadır
Özcan
Ahmet
Alper
Soner
Nevin
Faruk
Sertaç
Murat
Kurşunes (Minteks'e kadar)

Dönüşte de İhsaniye'deki Barış Kafe de dinlenme fırsatı bulduk. Bu arada Barış Kafe demişken, haftalık buluşmalarımızı Barış Kafe'ye almatı düşünüyoruz. En Azından Vitamin Kafe'ye göre çok daha sakin ve sessiz. Burada buluşmak katılımcılarımızın birbirleriyle daha samimi bir ortam oluşturmakta yardımcı olacaktır bize. Barış Kafe'nin tam olarak yerini Bahadır tarif etsin çünkü o daha iyi biliyor. Ben tam olarak yerini bir türlü anlayamadığımdan yanlış bir tarif yaparak arkadaşlarımı yanıltmak istemiyorum.

Bu arada havanın güzel olduğu cumartesilerde Mudanya daki Papet Kafe'de buluşmalar düzenleyebileceğiz. Örneğin bu haftaki buluşmayı hava güzel olduğu taktirde orada yapmayı düşünüyoruz. Papet Kafe Mudanya Mütareke Binası'nın sırasında ama biraz daha ileride.

Son düzenleme:
Gölyazı Bursa'nın burnunun dibindeki bir cennet köşe ama nedense biz Bursalılar pek kıymetini bilemiyoruz. Halbuki bilhassa fotoğrafçılar için vazgeçilmez bir köy orası. İstanbul'dan bile özel olarak gün batımı fotoğrafı çekmek için geliyorlar. Nedenini geziye katılan arkadaşlarım sanırım bu muhteşem günbatımını bizat gördüklerinde daha iyi anlamışlardır. Hava kapalı olmasına rağmen fotoğraflarda da görünen manzara müthişti gerçekten de.

Evet her zaman olduğu gibi yine kısa ama güzel bir geziydi. Minteks'e kadar bize eşlik eden ancak kursu dolayısıyla dönmek zorunda olan Kurşunes hariç toplam 9 motorsiklete Gölyazı' da bize yetişen Murat ve Sertaç'ın eklenmesiyle toplam 11 motorsikletlik sayıca iyi sayılabilecek bir konvoy oluşturduk. Böylece ben de ilk defa bir motorsiklet konvoyuna kendi kullandığım motorumla katılabilme şansı buldum. Muhteşem bir duyguymuş bu meğerse.

Geziye Katılanlar:
Cem
Pınar
Berkay
Gülcem (Yeğenimiz)
Cem (Gülcem'in nişanlısı)
Bahadır
Özcan
Ahmet
Alper
Soner
Nevin
Faruk
Sertaç
Murat
Kurşunes (Minteks'e kadar)

Dönüşte de İhsaniye'deki Barış Kafe de dinlenme fırsatı bulduk. Bu arada Barış Kafe demişken, haftalık buluşmalarımızı Barış Kafe'ye almatı düşünüyoruz. En Azından Vitamin Kafe'ye göre çok daha sakin ve sessiz. Burada buluşmak katılımcılarımızın birbirleriyle daha samimi bir ortam oluşturmakta yardımcı olacaktır bize. Barış Kafe'nin tam olarak yerini Bahadır tarif etsin çünkü o daha iyi biliyor. Ben tam olarak yerini bir türlü anlayamadığımdan yanlış bir tarif yaparak arkadaşlarımı yanıltmak istemiyorum.

Bu arada havanın güzel olduğu cumartesilerde Mudanya daki Papet Kafe'de buluşmalar düzenleyebileceğiz. Örneğin bu haftaki buluşmayı hava güzel olduğu taktirde orada yapmayı düşünüyoruz. Papet Kafe Mudanya Mütareke Binası'nın sırasında ama biraz daha ileride.

harika olur cem amca barış kafe bana çok yakın her buluşmada gelirim:queen:

super olur bariskafe banada cok yakin =) yillarim gecti orda. adresi:bursadangelirken carrefoura donmiyip lamabalardan izmiryolu istikametinde carrefour babasini gecin ilk taliyola girip dumduz darolan yoldan dewam edin 100metre ileride solda

herkeze iyi geceler aramiza yebi katilan arkadaşlar hos geldiniz
Gezilerin takibindeyim ama is dolayisiyla katilamiyorum
Cem amca senide motorcu yaptik ya ben baska birsey demiyorum
Darisi faruk abinin basina
Faruk abi ben sana ögretirim motosikleti
soner mini motorcumuz buyuyor bakiyorumda ona ne zaman motosiklet alacaz
Yollarda ve gönüllerde buluşmak dilegiyle

herkeze iyi geceler aramiza yebi katilan arkadaşlar hos geldiniz
Gezilerin takibindeyim ama is dolayisiyla katilamiyorum
Cem amca senide motorcu yaptik ya ben baska birsey demiyorum
Darisi faruk abinin basina
Faruk abi ben sana ögretirim motosikleti
soner mini motorcumuz buyuyor bakiyorumda ona ne zaman motosiklet alacaz
Yollarda ve gönüllerde buluşmak dilegiyle

teşekkürler blue_dolunay hoşbulduk:bounce:

Barış kafe en kolay tarif olarak media market önündeki ışıklardan ihsaniyeye dönüp ilk küçük kavşaktan sola Dik Rampadan çıkınca önce solda Canaydın ilköğretimokulu sonra ilerdeki kavşağın solunda Barış Kafe kalıyor.

Carrefour lambalarına gelip Namık Sözeri Okulları ya da Canaydın İlköğretimi bulduğunuz zaman Barış kafeyi farkedersiniz, hem toplandığımızda kapı önündeki Motorlardan fazlasıyla fark edilir :wiinkk:
Aşağıdaki resimde Temel Sokak yazan yerde

alt.asp

http://www.bursa.bel.tr/kbs/alt.asp?tip=genel&alt=103a6

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

e artık bu kadar tarife rağmen bulamayan, ben bulamam diye gelmedim diyen çıkmaz heralde :wiinkk:

:)Barış kafe biz Mudanya grubunada daha yakın ve daha severek gidilebilecek bir yer.Vitamin kafe benim bünyeye yaramıyor eve geldiğimde gürültüden ve sesimi duyurabilmek için bağırmaktan dolayı boğazımda oluşan tahribattan dolayı(biraz abarttım mı ne) gitmekten zevk almadığım bir yerdi,Helede güzel Mudanya stres atmak için bence en ideal yer.Cem Başkan doğru bir atılım yaptı emir ve görüşlerine uyulacak ve itaatte kusur edilmeyecektir.:cat:

:)Bu arada herkes Faruğu sıkıştırmaya başladı motor alma konusunda.Cemin motor alma sebebi ben olduğuma göre Pınar elinden geleni ardına koyma derim bana borçlusun ...:wiinkk:

:)Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.Onları toplantı ve gezilerde aramızda görmeyi isteriz...:cat:

Barış kafe en kolay tarif olarak media market önündeki ışıklardan ihsaniyeye dönüp ilk küçük kavşaktan sola Dik Rampadan çıkınca önce solda Canaydın ilköğretimokulu sonra ilerdeki kavşağın solunda Barış Kafe kalıyor.

Carrefour lambalarına gelip Namık Sözeri Okulları ya da Canaydın İlköğretimi bulduğunuz zaman Barış kafeyi farkedersiniz, hem toplandığımızda kapı önündeki Motorlardan fazlasıyla fark edilir :wiinkk:
Aşağıdaki resimde Temel Sokak yazan yerde

alt.asp

http://www.bursa.bel.tr/kbs/alt.asp?tip=genel&alt=103a6

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

e artık bu kadar tarife rağmen bulamayan, ben bulamam diye gelmedim diyen çıkmaz heralde :wiinkk:

Abi "Namık Sözeri" biteli yıllar oldu. Artık orası "Final Okulları" :queen:

:)Barış kafe biz Mudanya grubunada daha yakın ve daha severek gidilebilecek bir yer.Vitamin kafe benim bünyeye yaramıyor eve geldiğimde gürültüden ve sesimi duyurabilmek için bağırmaktan dolayı boğazımda oluşan tahribattan dolayı(biraz abarttım mı ne) gitmekten zevk almadığım bir yerdi,Helede güzel Mudanya stres atmak için bence en ideal yer.Cem Başkan doğru bir atılım yaptı emir ve görüşlerine uyulacak ve itaatte kusur edilmeyecektir.:cat:

:)Bu arada herkes Faruğu sıkıştırmaya başladı motor alma konusunda.Cemin motor alma sebebi ben olduğuma göre Pınar elinden geleni ardına koyma derim bana borçlusun ...:wiinkk:

:)Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.Onları toplantı ve gezilerde aramızda görmeyi isteriz...:cat:

hoşbulduk.toplantılarda barışkafe olursa daha aktif olurum büyüdüğüm semt hemde şuanki oturdugum ewe çok yakın.gezilerede gelmeyi çok istiorum 6 yıldır motor kullanıyorum bikere bi grupla konvoyla biyerlere gitmek nasip olmadı=(

yeni gezi ve organizasyonları dört gözle bekliorum:queen:

Buyrun Barış Cafe'nin Tarifi
*Büyütmek için tıklayınız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 ----------

Bunlar da Bahadır'ın fotoğraf makinesinden çıkanlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar