şu meşhurrrrr karaburunu bi keşif edelim

Bu aktivite kaçta biter acaba? Yeğenmi dersaneden almam gerek ben de ondan sonra size katılmak istiyorum.

Bu aktivite kaçta biter acaba? Yeğenmi dersaneden almam gerek ben de ondan sonra size katılmak istiyorum.

akşam satini soruyorsan belli olmaz derim ...en erken de 17,00 olur...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:42 ----------

iki gezi var hangisine katılacağımı şaşırdım keşke hepimiz aynı yolun yolcusu olsaydık daha iyi olmazmıydı, diye düşünüyorum. birileri rivayı iptal etsin hepimiz aynı yöne gidelim, veya karaburunu iptal edin ne dersiniz

benim anlamadığım aynı gün neden 2 gezi olduğu:silent: ben bunu pek etnik bulmadım keşke konuşulup ortak bir karar alınsaydı

site kalabalık ne farkeder...herkezin yönü ayrı olsa dahi kalbi birdir.gerisini boşver seç birene katıl aralarına....:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın

Arkadaşlar hazırmısınız (Orhan gencebay tiplemesi):cherry:

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
bu günkü resimleri nereye ekleyelim, lütfen resim çeken arkadaşlar ,resim bölümünde geçen seneki gezide çekilen fotolar var bu seneki gezinin resimlerini orayamı yükleyelim.... acil biri yazsın

Son düzenleme:
Herkese günaydın ,
güzel bir pazar gününün ardından herkese iyi haftalar hayırlı işler dilerim.
Köftesi,çorbası,havası ,yolu, denizi ama her şeyden çok dostlarımızın sohpeti çok güzeldi gerçekten tavsiye eden yol gösteren tüm abilerimize katılan tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı çok teşekür ederim dedikleri kadar varmış.

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
karaburundana gelen arkadaşların hepsi avrupa yakasında oturduğu için ben karaburundan onlar gittikden 20 dakika sonra çıktım arnavut köy üzerinden habibler o yolu takip ettim habiblerde baktım kamyonlarla ceviz satılıyor hemen durdum, iyi cevizin kg fiatına 7 tl fiat çektiler pazarlık sonucu 15 kg aldım kg mını 5 tl den gerçekten çok güzel çıktı her sena ihtiyaç cevizi toptan ordan almak lazım.....

karaburundana gelen arkadaşların hepsi avrupa yakasında oturduğu için ben karaburundan onlar gittikden 20 dakika sonra çıktım arnavut köy üzerinden habibler o yolu takip ettim habiblerde baktım kamyonlarla ceviz satılıyor hemen durdum, iyi cevizin kg fiatına 7 tl fiat çektiler pazarlık sonucu 15 kg aldım kg mını 5 tl den gerçekten çok güzel çıktı her sena ihtiyaç cevizi toptan ordan almak lazım.....

ordan taze sütte alsaydın bari karıştırıp içerdin :bounce:

evet köfteler nasıldı...benim mekanamı gittiniz...tatlı olarak ne yediniz...bana gördüklerinizi değil yediğinizi içtiğinizi anlatın abicim...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet köfteler nasıldı...benim mekanamı gittiniz...tatlı olarak ne yediniz...bana gördüklerinizi değil yediğinizi içtiğinizi anlatın abicim...:queen:

Tatlı deme usta ,günün en komik olayı yaşandı dün :cherry: Adam direk gelip gürkan ustaya datlu yermisin dedi :cherry:buda ne var dedi peynir tatlısı var şahane dedi ,bu okeyi verdi adam buna peynir tatlısı yerine kemal paşa getirdi
bu diyor nen biz penir tatlısımı görmedik kemal paşayı bize değliyon ,peynir tatlısı diye :queen:

Tatlı deme usta ,günün en komik olayı yaşandı dün :cherry: Adam direk gelip gürkan ustaya datlu yermisin dedi :cherry:buda ne var dedi peynir tatlısı var şahane dedi ,bu okeyi verdi adam buna peynir tatlısı yerine kemal paşa getirdi
bu diyor nen biz penir tatlısımı görmedik kemal paşayı bize değliyon ,peynir tatlısı diye :queen:

:p Gürkan abide anlar bu işlerden...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar