bu ektinliğede gelmeyecem bu gün olduğu gibi....
Bu aktivite kaçta biter acaba? Yeğenmi dersaneden almam gerek ben de ondan sonra size katılmak istiyorum.
iki gezi var hangisine katılacağımı şaşırdım keşke hepimiz aynı yolun yolcusu olsaydık daha iyi olmazmıydı, diye düşünüyorum. birileri rivayı iptal etsin hepimiz aynı yöne gidelim, veya karaburunu iptal edin ne dersiniz
benim anlamadığım aynı gün neden 2 gezi olduğu:silent: ben bunu pek etnik bulmadım keşke konuşulup ortak bir karar alınsaydı
keşke gelseydin sonradan pişmanlık duymazdın.....
pişmanlık duymuyorum sadece bazı şeylere karşı kızgınım ...
pişmanlık duymuyorum sadece bazı şeylere karşı kızgınım ...
karaburundana gelen arkadaşların hepsi avrupa yakasında oturduğu için ben karaburundan onlar gittikden 20 dakika sonra çıktım arnavut köy üzerinden habibler o yolu takip ettim habiblerde baktım kamyonlarla ceviz satılıyor hemen durdum, iyi cevizin kg fiatına 7 tl fiat çektiler pazarlık sonucu 15 kg aldım kg mını 5 tl den gerçekten çok güzel çıktı her sena ihtiyaç cevizi toptan ordan almak lazım.....
ordan taze sütte alsaydın bari karıştırıp içerdin :bounce:
evet köfteler nasıldı...benim mekanamı gittiniz...tatlı olarak ne yediniz...bana gördüklerinizi değil yediğinizi içtiğinizi anlatın abicim...:queen:
Tatlı deme usta ,günün en komik olayı yaşandı dün :cherry: Adam direk gelip gürkan ustaya datlu yermisin dedi :cherry:buda ne var dedi peynir tatlısı var şahane dedi ,bu okeyi verdi adam buna peynir tatlısı yerine kemal paşa getirdi
bu diyor nen biz penir tatlısımı görmedik kemal paşayı bize değliyon ,peynir tatlısı diye :queen:
Usta sendeki resimlerde kaynadı bu arada ,millet köfteleri merak ediyor :cherry:
Gürkan abide anlar bu işlerden...
![]()