Merhaba, ben de f650cs arıyorum 7500-8000 civarına temiz güzel ve mümkünse bal rengi bir f650cs .....
bu fiyata satmak isteyen bir arkadaşım varsa, ciddi olarak görüşebilirim..
az önce sahibinden.com da istediğin fiyata 2003 model 30000kmde gördüm
kayış aktarmalı sessiz, ancak kayış fiyatı nedir bir öğrenmek lazım.şimdi bir arkadaş çıkıp demesin " o kayış 90 bin gidiyor" diye olduda koptu,ozaman ne olacak.GV650 nin kayışının 900 tl olduğunu duyunca kayış beni geriyor.
görüntüsü güzel, güzel olmasina da.. Böyle enduro olmaz ki
kullanan biri ile görüştüm bu haftasonu, borusan da kayış değişimi 550-600 civarı imiş, doğruysa.. ama böyle bir motorum olsun, kayışı düşünmem ki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:44 ----------
tam enduro denilemez zaten, asvalt daha çok.. şık bayan![]()
daha çok asfalt degil, %100 asfalt gibi geldi bana![]()
ama tipi güzel motor... tipini ben de çok sevdim
Aynı motor F650GS de de kullanılmıştır.Scarver alüminyum jantlı ve kayışlı olduğu için soft enduro sayılabilir.
Ancak F650GS/CS motoru titreşimlidir.Titreşim de enduro için önemsizdir.
Titreşimden rahatsız olan enduroya binmemelidir,
Çünkü enduronun yolu bozuktur,taş topraktır.Asfalttan çıkmamış bir enduro enduro olamaz.
O titreşimin kahrı çekilir çünkü F650Gs/Cs in motoru az yakar ,çok kaçar.dayanıklıdır.
Buna güvendiğim için yol dışı rotalara tek başıma çıkarım,asfalttan sonra yüzlerce km kullanırım.Beni mahçup etmemiştir.
kayış aktarmalı sessiz, ancak kayış fiyatı nedir bir öğrenmek lazım.şimdi bir arkadaş çıkıp demesin " o kayış 90 bin gidiyor" diye olduda koptu,ozaman ne olacak.GV650 nin kayışının 900 tl olduğunu duyunca kayış beni geriyor.
daha önce kullanmış ya da halihazırda kullanan arkadaşlardan yorum almamız mümkün mü? ikinci elde alırken neye dikkat edilir? parça temini konusunda sorun yaşanır mı? yaşadığım şehirde bmw servisi motosikletlere servis hizmeti vermiyor. bakımını başka servise yaptırabilirim ancak parça temini sorun olur mu? son olarak çift buji olanlar sadece 2005 modeller mi yoksa 2004 modeller de çift buji mi?
teşekkürler...