[MT] Fotoğrafçılar / Fotoğrafla İlgilenenler / FotoKritikçiler

@blackberry

Çekimleriniz çok güzel. Yanlız bu çekimlerin adı nedir şahı nedir nasıl çekersiniz hangi modda yaparsınız :silent: Makine ney bu arada nikon d90 mı :p

kanka benim makina sanyo s60...otomatik mod...bas çek...:p

diğer arkadaşlar teknik taktik stratejik profesyonel işler yapıyorlar...:p

SANY1183.jpg

SANY1185.jpg

SANY1190.jpg

SANY1191.jpg

COQ

Motosiklet Eğitmeni
o horoz o masada bulunan kahve fıncanına gagasını daldırıp arkasından suyu içiyordu bunu bırkaş kez yaptı hayretle izledık hoşumuza gıttı resmini cekeyım dedim:)

Naapsin horoz?
Masada raki vardi da, once raki, sonra su mu içmedi.:cherry:
Yazik mecbur kahveye takilmis garibim.
Koy bak masaya bir 70lik Tekirdag rakisi neler yapiyor.:p

@Blackberry
Dostum çektiğin kareler çok hoş olmuş...
Dün akşam baya bir sis vardı bana da ölümsüzleştirmek kaldı sadece :)
dscn2670.jpg

Arkadaşlar diyorum ki;
Çektiğimiz fotoları yayınlamakla beraber kendimizi geliştirebileceğimiz çekim; dijital vs. teknikler hakkında bilgilerimizi de paylaşalım.

Aklıma takılan bir soru...
@Blackberry
Çerçeve ve imza olayını nasıl yapıyorsun?
Ben sadece imza yapabiliyorum ne yazık ki :salut:(O da picassayla:mrgreen:)
Dijital olarak sıfırım:)

Teşekkürler öncelikle kardeşim bende dijital olarak sıfırım photoshoptan falan anlamam. Sadece herkesede tavsiye ettiğim basit ve çok kullanışlı bir yazılım var ücretsi olarak edinebileceğiniz. Photoscape diye arattırırsanız google yardımıyla karşınıza çıkacaktır. Çerçeve, imzanın yanında, konstrat,parlaklık,doygunluk,film efektleri gibi basit ve kullanışlı düzenlemeleride beraberinde yapabiliyorsunuz. kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Bu arada son karen gerçekten çok başarılı, havanın sisli olmasıda kareyi çok güçlendirmiş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------

Yamaha R1

DSCF6362.jpg

Teşekkürler öncelikle kardeşim bende dijital olarak sıfırım photoshoptan falan anlamam. Sadece herkesede tavsiye ettiğim basit ve çok kullanışlı bir yazılım var ücretsi olarak edinebileceğiniz. Photoscape diye arattırırsanız google yardımıyla karşınıza çıkacaktır. Çerçeve, imzanın yanında, konstrat,parlaklık,doygunluk,film efektleri gibi basit ve kullanışlı düzenlemeleride beraberinde yapabiliyorsunuz. kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Bu arada son karen gerçekten çok başarılı, havanın sisli olmasıda kareyi çok güçlendirmiş.
Yamaha R1

DSCF6362.jpg

Desene aynı dertten muzdaribiz :)

Foto mu beğendiğine sevindim.Elimdeki diğer fotoları zamanla atarım çarşambaya kadar full sınavım var çünkü...

Dediğin gibi burada yayınladığın tüm fotoları photospace ile yaptıysan çok güzel bir programmış dediğin gibi.

İsmim Şahin.İstersen diğer mesajımda da belirttiğim gibi burada yayınladığımız fotolarla beraber sorularımızıda soralım...

Tanıştığıma çok memnun oldum.Çarşambadan sonra bu konuda baya vakit geçireceğim :)

Işığın bol olsun; Tekerin düz bassın :wiinkk:

Sevgilerimle:rendeer:

Tek kare fotoğrafımla idare edin bir kaç gün:mrgreen:

dscn2670.jpg

Teşekkürler, bende Ahmet. Paylaşacak o kadar çok fotoğraf var ki elimden geldiğince biraz biraz paylaşmaya çalışıyorum. Soracağınız soruları elimden geldiğince cevaplandırabilirim. Fotoğraflarıma olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum. Eksik yanlarımızı görerek daha da iyi fotoğraflar çekebiliriz böylece.

Bugün çektiğim sıcak sıcak karelerden devam...

DSCF6360.jpg

DSCF6361.jpg

DSCF6322.jpg

DSCF6328.jpg

blackberry

Abi rica etsem bi ozel mesajlarina bakabilir misin?:rendeer::cherry:

Bir iki adet de ben ekleyeyim o halde.
Zaman buldukça çekmeye çalışıyorum.

2 sene önce Kiev'de...
jawaboybygorkemakyol.jpg

Çerçevesi bozuk yüklendi nedense.
nomadbygorkemakyol.jpg

madamebygorkemakyol.jpg

scratbygorkemakyol.jpg

littleannabygorkemakyol.jpg

Son düzenleme:
bendende acemi bır elden cekilmiş fotoğraf aslında makınam dijital benim pek bılgım yok bana sadece ilginç bır kare yakalayıp cekmek kalıyor:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buyrun bu da benden olsun, Pelitköy'den Akçay'a tan vakti.
Exilim Z75.

Özel mesajına cevap yazdım kardeşim.

Görkem öncelikler sincap kareni çok başarılı buldum eline sağlık.
Tüm paylaşımlar için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar