aye teşekkürler açıklama için peki öneriniz nedir? kestamid mi abs mi ? birde her tornacıda bulabilirmiim bu malzemeyi ?
Dostum açıkcası ben önermiyorum, en son bir arkadaşım 50-60kmh gibi bir süratle düştü, motor takozların üzerinde tam 110 metre kaydı, 2-3 arabaya girse al başına dert, şansa yol bomboştu arkadaşım üzülmedi ama her zaman böyle olmayabilir.
Yüksek süratlerde ,takoz yere sürtünen yüzeyi azalttığı için motor normale göre kat kat daha fazla sürükleniyor.
Takoz sadece park halinde veya 5-10kmh hızlardan yan yatmalarda işe yarar, eğer çok çok acemi değilsen ki sanmıyorum, kullanma derim.
İllede takacaksan, bu üç plasik türevide işini görür.
Malzemecide hangisinin siyahı daha parlak temiz güzelse onu al.
Hava boşluğu gözüken malzemeyi alma, delikli peynir gibi.. Muhtemelen içindede aynı boşluklar olacaktır.
biz "set screw"ede seskur deriz
derlinde delrindir esasen.
Delrin doğrudur ancak, artık alışıyosun, derlin demessen anlatamıyorsun derdini.
Geçen birisi yeni bir plastik çıkmış 2 ton lazım diye 1 hafta geldi gitti, pıd mı pıs mı bişey diyo, nereye gitse bulamamış... Meğerse kimsenin 5 para vermediği valox'muş, pıss diye çaktım hemen malı, pıslaya pıslaya gitti.
Set Screw nedir bilmiyorum, vida seti gibi bişey heralde diş açmayla felan mı alakalı?