[mt istanbul] 14.11.09 cumartesi vefakarda çaya davetlisiniz...

ne çaymış be bu akşam mutlaka bu çaydan içmeliyim 23 sayfa anlatılmış:p

ben biraz geç gelicem görüşemezsek yarın görüşürüz canım benim keldaşım:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------

ben gelirsem sırf seni görmek için beklerim :p
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

sen sor diye oynama yaptım GÜRKAN abi... istediğimi istediğim yere yazamazmıyım izin mi alacam...

hasanım sorun yok istediğini istediğin yere yaz:silent:

ben biraz geç gelicem görüşemezsek yarın görüşürüz canım benim keldaşım:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

hasanım sorun yok istediğini istediğin yere yaz:silent:

görüşürüz:rendeer:

size çayın yanına pasta ısmarlıyım mı? :mrgreen:

09.jpg

Çay değil mübarek düğün evi gibiydi :p Güzel bi akşamdı dostlarla bi arada olmak son derece keyifliydi Doğum günün kutlu olsun emre Nice senelere. :rendeer:

Son düzenleme:
güzel bir cumartesi akşamıydı... buluşmanın ilk saatlerindeki dagınıklık pastanın gelmesi ve kutlamanın bitip çay faslına dönmesiyle toparlanıp temizlendi... dostlarımızla güzel sohbetler edip çayımızı yudumladık, çayımızı yudumladıkca sohbetimiz arttı...
katılan tüm DOSTLARA teşekkürler :rendeer:

bu gecenin düzenlenmesindeki amaç ise E-M-R-E arkadaşımızın bir yaş daha yaşlanmış olması. emremize müstakbel nişanlısı B-A-N-U ile küçük bir süpriz doğum günü hazırladık.
E-M-R-E nin annesininde bizlerle olması sanırım en güzel süpriz oldu....
E-M-R-E cim dogum günün bir kez daha kutlu olsun. sana nice saglıklı huzurlu banulu motorize yıllar dilerim... :rendeer:
yeni motosikletinde hayırlı olsun. kazasız belasız bol kmler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar