şu meşhurrrrr karaburunu bi keşif edelim

merhaba arkadaşlar sitede gezerken karaburun yazısını gördüm. hemen tıkladım. eğer gelecekseniz hasdal tem bağlantısından kemerburgaz yolunu takip edin derim. yeni yapılan bir otoyol. hiç bırakmadan devam ederseniz sizi tayakadına çıkarır. tayakadından karaburuna geçmek için iki yolunuz olacak. biri eski terkos yolu diğeri germe den geçer. eski yol daha güzel. devamı durusu (terkos) ve sonrası yeniköy karaburun. orman yolarında zevkli bir yolculuk olur. karaburun güzeldir. oltalarınızı almanızı tavsiye ederim. terkos ta güzel mekanlar var. iyi eğlenceler.

Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız , eger katılmak istersen belli bi noktada buluşuruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bugün Türk Patent Kurumuna başvurdum...artık Karaburun ve Panda derken adım geçecek...geçmediği takdirde tüm yasal haklarımı saklı tutar üzerinize salarım...:cherry:

Net ortamında her karaburun kelimesinden sonra 3 kere

Mete Han Çok Yaşa

Mete Han Çok Yaşa

Mete Han Çok yaşa diye yazmanız gerekecek...:queen:

yarın köfteleri indiricez mideye ohh miss ::dpac::
üzülüyom gelemiyorsun diye::foto::

Bu gün öğleden sonra bir işim yok teftişemi çıksam acaba köfteleri :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ıstınye parka gelıymde bı imza alıym :p

merhaba arkadaşlar sitede gezerken karaburun yazısını gördüm. hemen tıkladım. eğer gelecekseniz hasdal tem bağlantısından kemerburgaz yolunu takip edin derim. yeni yapılan bir otoyol. hiç bırakmadan devam ederseniz sizi tayakadına çıkarır. tayakadından karaburuna geçmek için iki yolunuz olacak. biri eski terkos yolu diğeri germe den geçer. eski yol daha güzel. devamı durusu (terkos) ve sonrası yeniköy karaburun. orman yolarında zevkli bir yolculuk olur. karaburun güzeldir. oltalarınızı almanızı tavsiye ederim. terkos ta güzel mekanlar var. iyi eğlenceler.

bende o yol nereye çıkıyor merak ediyordum yarın gurubu oradan götüreyim:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 ----------

Bu gün öğleden sonra bir işim yok teftişemi çıksam acaba köfteleri :cherry:

abi mangalı yak yola çıyoruz:p

mgu

Herkeze selamlar rota tam olarak nedir arkadaşlar silivriden katılmak istiyorum kısmetse

Herkeze selamlar rota tam olarak nedir arkadaşlar silivriden katılmak istiyorum kısmetse

Leventden harekata başlangıc...

Temden ilk sağ sapağa Hasdala dönüş(gs aslantepe stadını geçince KEMERBURGAZ yolu) ...yolun bitiminde TAYAKADIN köyüne giriş sonrası durusu ve karaburun...

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
iki gezi var hangisine katılacağımı şaşırdım keşke hepimiz aynı yolun yolcusu olsaydık daha iyi olmazmıydı, diye düşünüyorum. birileri rivayı iptal etsin hepimiz aynı yöne gidelim, veya karaburunu iptal edin ne dersiniz

Planlar yapıldı artık ,bu hafta bu şekilde olsun ,bir dahaki sefere başka bir yerlere birlikte gidebiliriz

benim anlamadığım aynı gün neden 2 gezi olduğu:silent: ben bunu pek etnik bulmadım keşke konuşulup ortak bir karar alınsaydı

Leventden harekata başlangıc...

Temden ilk sağ sapağa Hasdala dönüş(gs aslantepe stadını geçince KEMERBURGAZ yolu) ...yolun bitiminde TAYAKADIN köyüne giriş sonrası durusu ve karaburun...

Tayakadın'a gelmeden Göktürk çıkışını görünce 3 kez
"hail osbourne" diye bağırınız :mrgreen:

benim anlamadığım aynı gün neden 2 gezi olduğu:silent: ben bunu pek etnik bulmadım keşke konuşulup ortak bir karar alınsaydı

Etnik etnik :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar