şu meşhurrrrr karaburunu bi keşif edelim

ne olsun korkut sevgilimi tüm gün alıkoydu arkadaş bi yemek bile ısmarlamamış garibim bana geölmeden önce telefon etti burger kingden yemek al ölüyorum açlıktan diye aldım tabiibende maşallah benim menüyü de sildi süpürdü gözü dönmüş açlıktan :queen:
ama neyse güzel haberlerele geldi hayırlı ugurlu olur inş:p

ne olsun korkut sevgilimi tüm gün alıkoydu arkadaş bi yemek bile ısmarlamamış garibim bana geölmeden önce telefon etti burger kingden yemek al ölüyorum açlıktan diye aldım tabiibende maşallah benim menüyü de sildi süpürdü gözü dönmüş açlıktan :queen:

harbiden varya...... benim de hiç aklıma gelmedi heyecandan......:p:p:p:p

ben ona bakarım canım sonra..ayıp ediyosunuz..:rendeer::rendeer::rendeer:

onu boşverde benim gibi adam sabah bi tane armut yedim onun la duruyorum...eve geldim emine hazırlıyo bişiler...

sen gerisini düşün..heyecanda...yemek bile aklıma gelmedi...:cat::p:p

harbiden varya...... benim de hiç aklıma gelmedi heyecandan......:p:p:p:p

ben ona bakarım canım sonra..ayıp ediyosunuz..:rendeer::rendeer::rendeer:

onu boşverde benim gibi adam sabah bi tane armut yedim onun la duruyorum...eve geldim emine hazırlıyo bişiler...

sen gerisini düşün..heyecanda...yemek bile aklıma gelmedi...:cat::p:p

herşeyin hayırlısı be arkadaşım ama bunlar güzel heycanlar biz gelin gibi diyelim ya nasip

Derken....:silent::silent::mrgreen:

pazar gunu bir baska gezi daha duzenleniyo sanirim.. keske biri ctesi olsaydi.. bende katilmak isterim..

Bende göreyim şu meşhur karaburunu,1 haftadır milletin dilinde.Denildiği kadar güzelmi...:cherry:

Arkadaşlar bugün Türk Patent Kurumuna başvurdum...artık Karaburun ve Panda derken adım geçecek...geçmediği takdirde tüm yasal haklarımı saklı tutar üzerinize salarım...:cherry:

Net ortamında her karaburun kelimesinden sonra 3 kere

Mete Han Çok Yaşa

Mete Han Çok Yaşa

Mete Han Çok yaşa diye yazmanız gerekecek...:queen:

merhaba arkadaşlar sitede gezerken karaburun yazısını gördüm. hemen tıkladım. eğer gelecekseniz hasdal tem bağlantısından kemerburgaz yolunu takip edin derim. yeni yapılan bir otoyol. hiç bırakmadan devam ederseniz sizi tayakadına çıkarır. tayakadından karaburuna geçmek için iki yolunuz olacak. biri eski terkos yolu diğeri germe den geçer. eski yol daha güzel. devamı durusu (terkos) ve sonrası yeniköy karaburun. orman yolarında zevkli bir yolculuk olur. karaburun güzeldir. oltalarınızı almanızı tavsiye ederim. terkos ta güzel mekanlar var. iyi eğlenceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar