2009 model ninja 250nin göstergeleri

Arkadaşlar birisi 2009 model ninja 250nin göstergelerinin fotosunu koyabilir mi? ya da direk şunu cevaplayabilir : bu modelde dijital gösterge var mı?

dijital gösterge yok.2008 in aynısı. hiç değişmedi google da aratırsan resimleri var zaten.

Geri teknoloji yani...:farao:
bir hyo kadar olupda 2 fren diski ile digital odometre koyamadiar ya helal olsun ne diyim...

ya sıfır motosikletin bile hiç bir anlamı kalmıyor o zaman. sırf göstergeleri oldukça berbat ediyor güzelim makineyi... 90 model arabaların gösterglerine benziyor aynen :farao:

Bence O tek disk hyonun çift diskine bedeldir. onu belirteyim. tabi göstergeler biraz geçmişten kalmış gibi görünüyor ancak çok rahat okunan göstergelere sahip, Genelde bu motosiklet başlangıç motosikleti olarak kullanldığı için vites göstergesi koysalarmış yeni başlayan kullanıcalar daha rahat ederlermiş. Ayrıca benzin göstergesinin olmayışıda çok büyük bir eksik. Bunun yerine benzin uyarı ışığı koymuşlar bu ışık yandığında hala deponuzda sizi 100 km kadar götürebilecek benzin olduğunuda belirtmek gerekiyor. Yani mutlaka yolun sonunda benzinciye denk geliirsiniz :)

çok önemli degil o sen işlevine bak daha iyi yanına geldiklerinde ufak çocuklar kadranı görür:wiinkk:

Bunun yerine benzin uyarı ışığı koymuşlar bu ışık yandığında hala deponuzda sizi 100 km kadar götürebilecek benzin olduğunuda belirtmek gerekiyor. Yani mutlaka yolun sonunda benzinciye denk geliirsiniz :)

bence çok ilkel bu yönü....

çok önemli degil o sen işlevine bak daha iyi yanına geldiklerinde ufak çocuklar kadranı görür:wiinkk:

tek derdim keşke ufak çocuklara kadran göstermek olsa :)

O zaman bu aprilia ve gilera 125 cc 2t motosikletlerin tasarimcilari salakdi herhalde kawasakiyi savunan blackberry arkadasim cunku senin mantigina gore bu adamlar 125 ccye leler neler yapmislar.......Tasarim teknoloji ile desteklenmedikce guncel kalamaz.sadece marka oldugu icin alici olan bir tuketici degilim cunku...marka egomanyam yok cok sukur...

2008 le aynı olduğuna göre bi örnek resim koyayım. (kendi konumu kendim yanıtlamış oluyorum biraz ama olsun :) maksat ben öğrendim, diğer merak edenlere de gösterebilmek..

08_Kawasaki_Ninja250R_gauges.jpg

Ayrıca benzin göstergesinin olmayışıda çok büyük bir eksik.

bu arada sağdaki benzin göstergesi mi ben mi yanlış görüyorum?

yahu herşeyi güzel de şu kadranları bi ayarlamamışlar ya :) hayır madem illa araba gibi yapıcam diyosun yap yeni honda cişvic ler gibi süper bir ibre takımı olsun bitsin :)

vardır bi nedenleri :) ben bunları düşünebiliyorum peki bunu yapan adamlar düşünemiyorlarmı :silent: :mrgreen: düşünüyolar ama belki de sadece düşünmeyle bırakan birileri vardır he ? :wiinkk:

valla benim aklıma mantıklı bi neden gelmiyo :D ne yani koskoca kawasakinin parası mı yetmemiş dijital göstergeye :mrgreen: (mesela yani :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana göre harika bir gösterge digital olunca ne farkı oluyorki benim cbr 600 f de digital gösterge var ama gıcık oluyorum benzin göstergesine digitellerin ..

Hayabusalarda da bu tip gösterge var onlardamı teknoloji gerisinde kalmış o zaman ??

Benim en çok canımı sıkan hiç bir race de dikiz aynalarından arkamı doğru dürüst göremiyorum ya benim omuzlarım çok geniş ya da japonlar kendilerine göre ayarlamış görüş açısını bu aynaların :mrgreen:

Son düzenleme:
harbiden biraz daha modernleştiremez miydiler ya?

niyeki adamlarda bizim tüccar mantıgı var.nasıl olsa birileri çıkıp bu kawasaki çok kalitelidir der ve alır.adam niye ugraşsınki.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------

bana göre harika bir gösterge digital olunca ne farkı oluyorki benim cbr 600 f de digital gösterge var ama gıcık oluyorum benzin göstergesine digitellerin ..

Hayabusalarda da bu tip gösterge var onlardamı teknoloji gerisinde kalmış o zaman ??

Benim en çok canımı sıkan hiç bir race de dikiz aynalarından arkamı doğru dürüst göremiyorum ya benim omuzlarım çok geniş ya da japonlar kendilerine göre ayarlamış görüş açısını bu aynaların :mrgreen:
evet race lerde hep aynı oluyor.bu sabah arkadasla benim yeni aldıgım aynalar konusunda tartıştık birazda.yok bunlar çok ufak ve kısa arkamı göremiyorum diyor .olum dedim bak bunun adı dikiz aynası boy aynası degilki:queen:hem arkanı görmeyeceksin zaten yan şeriti göreceksin.arabada kullanan arkadaşlar alışkanlıkdan olsa gerek hep aynı dertten yakınıyorlar.:queen:evet japonlar herşeyi kendi ebatlarına göre yapıyorlar.benimde dizlerim granaja yaslanıyor.bi süre sonra dizlerim agrimaya başlıyor.

konu biraz markacılığa kayıyor ama kim ne zaman demiş kawa nın kalitesiz diye ?
aslında demiş değil dilin kemiği yok, bu lafı neye dayanarak söylüyorsunuz onu merak ettim.

konu da biraz kedi-ciğer paradoksu algıladım. hani benim olsa gösterge olmadan da olur.
göstergenin biraz basit kaldığı konusuna katılıyorum ama bu durum konu oluşturabilecek bir hadise değil.

2008 le aynı olduğuna göre bi örnek resim koyayım. (kendi konumu kendim yanıtlamış oluyorum biraz ama olsun :) maksat ben öğrendim, diğer merak edenlere de gösterebilmek..

08_Kawasaki_Ninja250R_gauges.jpg

bu arada sağdaki benzin göstergesi mi ben mi yanlış görüyorum?

arkadaşım bu 2008 modelmi... sanırım yurtdışı üretimi farklı çünkü sağ tarafta benzin değil hararet göstergesi olması lazım..

bu arada unuttum yazmayı ben göstergelerden gayet memnunum...
bu göstergeyi beyenmeyenler hayabusayıda beğenmiyolar sanırım??
en azından bende öyle...

Son düzenleme:
ülkemizde satılan 250r ın göstergesi buna benziyor unutmayın. bir arkadaş başka resim eklemiş onda kadran km ve mil olarak var türkiyede sadece km göstergeli satılıyor ayrıca benzin göstergeside yok

benzin ışığı yanında ne kadar gidiyor bu alet acaba ? uzun yolda sakata gelmesin insanlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar