[Yalova - MT]

çok aşağılarda kalmış gönlüm razı olmadı yukarı çıkartamm

e hoca hani Çinden gelen mallara karşıydık...Türk imalatcılar ne ekmekyicek...nolcak bu işler kanka...:)

e hoca hani Çinden gelen mallara karşıydık...Türk imalatcılar ne ekmekyicek...nolcak bu işler kanka...:)

çini zaten devlet bitirmiş çanta başına kaç dolar koyuyodu hatırlayamadım ama genede çinden karmayapmak gerekiyomuş model açısından öleymişş:silent:

anladım kanka hayırlısı olsun...Çanta bizim burada Beyazıtta imalatcılardan geliyor herhalde sana dimi...Ben Sultanahmetdeyim ya kanka...

anladım kanka hayırlısı olsun...Çanta bizim burada Beyazıtta imalatcılardan geliyor herhalde sana dimi...Ben Sultanahmetdeyim ya kanka...

arkadaşın çevresi geniş atölyelerle muhatap oluyor model verip diktirilecek ilk el anlıcağın. yakın zaman içinde geçecez oralara sana alo dicem çaya uğrarız müsaitsenn

yok kanka ya yemek nasip olmadı inan...sana Aksarayda Tatsevende pide döner yedircem...:mrgreen:

şaşırdım valla kanka biliyonmu bende tam köfte hastasıyım evdekiler bu gün doğum günüm die köfte yapmışlarr..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

bide makarna belli oluyo zaten dimi:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar