Kardeşim Kankam (C) 600 CC Şampiyonu Gökhan Konşuk

Kendisi Pazar günü yapılan yarışta 2.olarak yarışı riske atmayıp 2009 SUPERSTOCK 600 cc şampiyonluğunu kazandı...

Doğuştan babadan motorcu Honda Fabrikadaki Mekanik Eğitimini derece ile bitirmiş sertifikalı teknisyen ve profesyonel yarışcı...

250 ccde kupaları var...adam gibi adam...aile babası...D&B (Doğu-Batı) Honda resmi bayisi...fotoğraflarda gördüğünüz gibi asla patron olduğunu anlamazsınız...

Babası Mehmet Abimiz (Konşuk Motor)piyasada sevilen sayılan hürmet edilen biridir...Genetik olarak oğlu Gökhanda aynı sıcak kanı taşımakta ve camiada saygı görmektedir...

Kendisiyle dostluğumuz uzun yıllara dayanır...Babasının Cevizlideki dükkanına motor sorduğum günlerden başlar...sonra kendiside bir bayi sahibi oldu...

kendisine yarış hayatında başarılar diliyorum hayırlı olsun diyorum...

http://www.tmfhakem.net/yaris_sonuclari/2009pisttmfkupasi.html

SANY0195.jpg

SANY0180.jpg

SANY0196.jpg

SANY0197.jpg

SANY0198.jpg

SANY0182.jpg

SANY0181.jpg

SANY0183.jpg

SANY0185.jpg

SANY0186.jpg

SANY0187.jpg

SANY0188.jpg

SANY0189.jpg

SANY0190.jpg

SANY0193.jpg

SANY0201.jpg

SANY0205.jpg

SANY0200.jpg

kendisine her konuda kefilim...hem kişiliğiyle hem işiyle 10 numara adamdır...neden yıllardır Honda diye milletin kafasını şişiriyorum...işte bu adama güveniyorum...

Mete Abicim; yazdıklarından belli ne kadar mutlu olduğun :)
Kardeşini tebrik ederim daha nice şampiyonluklar kazanır inş. :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
gökhan abime başarılar. gerek motor sporlarında gerekse iş hayatında. ilk motorumu d&b motordan aldım ve kaçıncı servise gidişimdi hatırlamıyorum, tesadüfen öğrendim kendisinin gökhan olduğunu. herp söylüyorlardı gökhan iyidir, ona göster diye. ben ne biliyim kendisinin oranın sahibi olduğunu. maşallah arı gibi çalışıyo ve hiç patron forsu, tripleri yok. en sevdiğim yönüde bu zaten. tekrar başarılar diliyorum:cat:

sabreden derviş muradına ermiş , boşuna dememişler. 1 günlük bi olay değil sonuçta uzun çalışma ve tecrübeler sonunda kazanılan bir şampiyonluk ,kutlamak gerek, başarılarının devamını dileriz :cat:

ALLAH kazasız belasız nice sampıyonluklar nasip etsin , :cat::rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
Allah kaadan beladan korusun. kenan kadar adı duyulmasa da yetenekli olduğu belli ama seni tanımakla şanssız olduğu da ortada :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şampiyona başarılar,dostluğunuz daim olsun. Hakikatten de şampiyon alçakgönüllüymüş:mrgreen:

gökhanım tebrik ediyorum, buralara ne emeklerle geldiğini çok iyi biliriz, dün akşam oktay motorda BABAnla birlikte kulaklarını çınlattık, yolun hep açık olsun kardeşim.

helal olsun sayın abim helal konşuk motorla bir bağlantınız varmı??:):):

Metehan sayesinde benide motorlandıran firmanın sahibi , ustası , çalışanı. Serviste çalışırken diğer ustalardan eğer tanımıyorsanız ayıramazsınız . Yarış kısmını bilmiyordum önceleri dükkandaki CBR ı sorunca öğrendim.
Nice başarılar dilerim Gökhan kardeşe .

Allah kaadan beladan korusun. kenan kadar adı duyulmasa da yetenekli olduğu belli ama seni tanımakla şanssız olduğu da ortada :p

:p

helal olsun sayın abim helal konşuk motorla bir bağlantınız varmı??:):):

var müşterisiyim...ama cinsel bir birlikteliğim yok...:queen: ya ne bağlantım olacak motörü ondan aldık ahbabız...eşi dostu ona yolluyorum ...sende ona gitmelisin...senin servisin bakımda karbüratörü çıkarıp temizliyporumu bi sor bakalım...yapmıyorsa neden yapmadığını sor...git Ergin Ustaya D&B de makinana nasıl bakım yapılıyor gör sonra seninde bağlantın olsun...ekstra bi ücret alıyorlarmı bunada bak...:cat:

Basarılarınız artarak devamını dilerim... Kazasız bol keyifli surusler... İstanbula yolum dusersa mutlaka tanışmak isterim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar