evim sitelerde...is yerim beysukentte...günlük 58 km yapıyorum ise gelis gidis...kardeş ankaranın neresindesin?
evim sitelerde...is yerim beysukentte...günlük 58 km yapıyorum ise gelis gidis...
hafta sonları 2 gü tatil...ondada okula gidiyorum...cumartesi günleri 9:00-14:00 arasi..pazar günü 9:00-11:00 arası okuldayim..geriyi kalan zamandada bosum...:wiinkk:
pasam ne ısle mesgulsun ???
bilgisayar yazılım sirketinde ofisboyum...getir götür isleri...bide excelde veri girişi yapıyorum...lise mezunu bile degilim ama bilgisayar teknikeri kadar bilgi sahibiyim...
bu is yerine ocak 2009 da basladım...o zamana kadar ram nedir bilmezdim...suan ne derece pc olursa olsun parçalarım toplarım formatlarım...bios falan hepsinden cakiyorum...aynen insanın kendini gelistirebillmesi...ben suan motorou parçalayıp geri topluyorum....zamanında tamırcılırı baya bi düdüklendim..ama onlar tamır yaparken bende işi öğrendim...onu ögrenmeseydim...gecen benim motor kutlediginde 65 değilde 300 ytl gibi bi para mutlaka alırlardı...abicim seninde suan motorun yok ama oydugunda inş tamır isi cıkmazda her turlu konuda yardım ederım...hmm anladım onemlı olan lıseden unıvden menzun olmak degıl ( o kadar unıv menzunu var daha neyın ne oldugunu bılmeyen ) onemlı olan ınsanın kendını gelıstırebılmesı bende unıv okuyorum malıye + part tıme calısıyorum adım eren mamakda oturuyorum eskıden subayevlerı kecıorendeydım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------
bende 10 numara bılgısayar kullanırımmotoruda 10 numara surdugumu soyluyorlar ama teknık bılgı yok motorda
yanı sılındırmıs pıston mus sekman mıs vs... anlamam yanı hanı ısımlerını bılırım ama anlamam cunkı cevremde bana yardımcı olabılıcek elımı tutup gosterebılıcek kımsem olmadı sadece surmeyı ogrendık baskada bır sey yapamadıkk eee...
dijital fotoğraf makınesı alacağım bu hafta içi,
şu maaşı cebime koyayımda hele
o zaman resimler daha temiz ve harika çıkacaklar...
ses devır 6 bıne yaslayınca güzel çıkıyor,
ama normal çalışma anında olsun,
kalkış esnasında olsun,
sadece bıraz daha tok , o kadar...
yapacak bişiyi kalmadıki yahu
sadece reng var yapılabılecek gibi olan,
ve bırde far,
ikiside bir birinden pahalıya patlıyor,
o nedenlede o işe giremıyorum,
ve motorda sürekli yatışa geçiyor artık,
sadece havanın iyi oldugu zamanlarda (mesela geçtiğimiz 3 gün) kullanıyorum.
Yani Giden Gelenı Aratmayacak,
Daha İyisi Olacak...