MT03 Alacağım ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet premium veya exclusive de olabilir mesela::mrgreen:
herkes bırbırı hakkında atıp tutuyor onu yaptım bunu kullandım suyum buyum.. . gerektıgınde ınsanlar benım attığım olte gıbı bırbırlerıne ıstedığını soyluyor ama bunu söyleme yetisi varmı belli değil. bunun önune gecılmesı lazım aksi takdırde. benım size söyledıgım gıbı cumleler olabılır. Ben bu cumleyı özellıkle yazdım.kımler bana katılacak dıye ama pekte umursayan yokmus .sanal alem nasılsa hanı 70 lık delıkanlı 60 lık genc kız ıle sanl alemde sex gıbı... Tabıkı ınsanların forumlarda özgur olabılmesı gerekır ama bana soruldugu gıbı bılgılerın bos dıyor bır arkadas.. ne yazdıgımı ne kadar gercekcı kım bılebılecek kı yoksa doldur gıtsın mı?
Ha diyorsanız ki .Bu forumları biz bu kadar ciddiye almıyoruz.Gercek yazmak ve kımlıgımızı acıga vurmak önemlı degıl nasılsa hersey sanal onuda anlıyabılırım susarım.
bu sıtde bazı ınsanlar kendılerını gercek hayattada goruyor tanısıyor olabılırler
Ama benım gıbı bılgı arayan soran bır ınsan ıcın yanıltıcı konusmalarla karsılasıyorum.yanılıyormuyum?
nasıl bi forum bekliyodunuz nacre bey? hemen oluşturalım isterseniz !!!!!!!!!!

motosiklet premium veya exclusive de olabilir mesela::mrgreen:
herkes bırbırı hakkında atıp tutuyor onu yaptım bunu kullandım suyum buyum.. . gerektıgınde ınsanlar benım attığım olte gıbı bırbırlerıne ıstedığını soyluyor ama bunu söyleme yetisi varmı belli değil. bunun önune gecılmesı lazım aksi takdırde. benım size söyledıgım gıbı cumleler olabılır. Ben bu cumleyı özellıkle yazdım.kımler bana katılacak dıye ama pekte umursayan yokmus .sanal alem nasılsa hanı 70 lık delıkanlı 60 lık genc kız ıle sanl alemde sex gıbı... Tabıkı ınsanların forumlarda özgur olabılmesı gerekır ama bana soruldugu gıbı bılgılerın bos dıyor bır arkadas.. ne yazdıgımı ne kadar gercekcı kım bılebılecek kı yoksa doldur gıtsın mı?
Ha diyorsanız ki .Bu forumları biz bu kadar ciddiye almıyoruz.Gercek yazmak ve kımlıgımızı acıga vurmak önemlı degıl nasılsa hersey sanal onuda anlıyabılırım susarım.
bu sıtde bazı ınsanlar kendılerını gercek hayattada goruyor tanısıyor olabılırler
Ama benım gıbı bılgı arayan soran bır ınsan ıcın yanıltıcı konusmalarla karsılasıyorum.yanılıyormuyum?

Önce sakinleşip sıkıntılı olduğun konuları güzelce yazsan , çözüm arasak?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Önce sakinleşip sıkıntılı olduğun konuları güzelce yazsan , çözüm arasak?

Aslında su an bır sıkıntım yok ..Kaşınıyorum galiba:cherry:
Amacım Forum kalitesinin artmasıdır.Yoksa bana ne kim ne demiş.Ama amatör dediğimiz biz için bile verilen bilginin misal her hngı bır motosıklet bır parcası hakkında guvenırlık olmalı.Değilmi?Ya ben o bilgi dahılınde hareket edrsem ve motoruma zarar verırsem.Ruhsat fotokopisi dememın sebebı suydu.Yanlıs verılen bılgı benım basıma bır ıs acarmı korkusu ıle ınsanların kendı otokontrollerıne sebeb olmak. Tıpkı EDS kameralarından sonra emnıyet serıdının bosalmıs olması gıbı.İnsanların plakaları olmasaydı yıne emnıyet serıdı dolardı nıtekım bazı motorcular plakalrını gızleyıp kacıyorlar bılıyoruz...Anlatabiliyormuyum? sanırım derdimi buldum.

Evet benim derdim bu?

Son düzenleme:
Aslında su an bır sıkıntım yok ..Kaşınıyorum galiba:cherry:
Amacım Forum kalitesinin artmasıdır.Yoksa bana ne kim ne demiş.Ama amatör dediğimiz biz için bile verilen bilginin misal her hngı bır motosıklet bır parcası hakkında guvenırlık olmalı.Değilmi?

Burada herkes elinden geldiği kadar güvenilir bilgi vermeye çalışıyor ama?

kimliğini avatarını f650 ci olduğun detaylarını sildikten sonra bence...

a) 1 aylık ömrü kalan biri gibi işi artık iyice yüzsüzlüğe vurmaya başladın...hayallerini yaşıyorsun...

b) Can çekişirken veya giderken vuruşan eski çete lideri gibisin...

c) Radikal dinci salaklar gibi üzerine bomba yerine saçma sapan kelamları fünyeyle bağlayıp sitenin orta yerinde patlamak istediğin her halinden belli...

d) Veyahut en kısa özetlemek gerekirse cami duvarına işemekten keyif alıyorsun...ne cami ne cemaat umrunda değil...:mrgreen:

nasıl örneklemeler ama...:)ver .aşşak muhabbetini bakalım...

kaybedecek bir şeyin yok muhterem...yarın unutur bu ahali senin yazdıklarını...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Konun Açılış nedeninden beya uzaktasınız siz :)

valla nerde oldugumu bende bılmıyorum.. hergun imzamı değistiriyorum:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:28 ----------

kimliğini avatarını f650 ci olduğun detaylarını sildikten sonra bence...

a) 1 aylık ömrü kalan biri gibi işi artık iyice yüzsüzlüğe vurmaya başladın...hayallerini yaşıyorsun...

b) Can çekişirken veya giderken vuruşan eski çete lideri gibisin...

c) Radikal dinci salaklar gibi üzerine bomba yerine saçma sapan kelamları fünyeyle bağlayıp sitenin orta yerinde patlamak istediğin her halinden belli...

d) Veyahut en kısa özetlemek gerekirse cami duvarına işemekten keyif alıyorsun...ne cami ne cemaat umrunda değil...:mrgreen:

nasıl örneklemeler ama...:)ver .aşşak muhabbetini bakalım...

kaybedecek bir şeyin yok muhterem...yarın unutur bu ahali senin yazdıklarını...

ah metehan ah bır sen varsın benı anlayan.kızın okula basladıysa ona bır ılkokul hedıyesı yollıyayım isterim

2005 ten beri burada olmak dışında seni buraya bağlayan ne var...hani az gururun olsa siteyi terk edersin...bu kadar ağır sözleri duyduktan sonra bunları nasıl sineye çekebiliyorsun...gerçekten canın sıkıldı biliyorum...neden herşey normalmiş gibi davranıyorsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
2005 ten beri burada olmak dışında seni buraya bağlayan ne var...hani az gururun olsa siteyi terk edersin...bu kadar ağır sözleri duyduktan sonra bunları nasıl sineye çekebiliyorsun...gerçekten canın sıkıldı biliyorum...neden herşey normalmiş gibi davranıyorsun...

siteyı terketsem ne fark edicekki.Yine insanlar çin çon kullanıp fazeri hic kullanmamıs olarak sanki 20 bin km yapmısta nerde arızası var nesı guzel değil kritiğini yapacak. he yani ben burdaykende birşey değişmeycek.Aslında bunları site sahıbının yapması lazım.Kim bu sitenın sahıbı yaw? ha metehan nerden buluyorsun bu edebi cümleleri ?

kendini gerçekten çok zeki zannediyorsun ama değilsin inan...eğer yazdığın doğruysa (çünkü bende şüphelenmeye başladım ne yapmaya çalıştığından) evladınla ailenle ilgilensen sadece...dünya tatlısı bir çocuğun var...diğer tüm dünya tatlısı çocuklar gibi...gerçekten bir babaysan bu tür saçmalıkları bir kenara bırakmalısın...lanet olsun deyip girmeyedebilirsin...ne yapacağını bana soracakda değilsin...ama en azından biraz saygınlığın olur buradakilerin gözünde...buda umrunda değildir belkide...makara kukaraya eyvallah ama insanları aşağılama hayır...inan gerçek kimliğini merak ediyorum...nesin necisin kimlerdensin amacın ne...

hakkında daha ağır şeyler yazıldı...bunlarıda okudun muhtemelen...kendini kötü hissetmen için yapıyorum bunları...:queen:

http://www.motosiklet.net/forum/ger...layi-ya-cinli-ya-kurye-motoru-rezil-yaaa.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
kendini gerçekten çok zeki zannediyorsun ama değilsin inan...eğer yazdığın doğruysa (çünkü bende şüphelenmeye başladım ne yapmaya çalıştığından) evladınla ailenle ilgilensen sadece...dünya tatlısı bir çocuğun var...diğer tüm dünya tatlısı çocuklar gibi...gerçekten bir babaysan bu tür saçmalıkları bir kenara bırakmalısın...lanet olsun deyip girmeyedebilirsin...ne yapacağını bana soracakda değilsin...ama en azından biraz saygınlığın olur buradakilerin gözünde...buda umrunda değildir belkide...makara kukaraya eyvallah ama insanları aşağılama hayır...inan gerçek kimliğini merak ediyorum...nesin necisin kimlerdensin amacın ne...

hakkında daha ağır şeyler yazıldı...bunlarıda okudun muhtemelen...kendini kötü hissetmen için yapıyorum bunları...:queen:

http://www.motosiklet.net/forum/ger...layi-ya-cinli-ya-kurye-motoru-rezil-yaaa.html

ay valla yenı gordum ay rezil oldum... şimdi üyelıgımı sonlandırıyorum mahvettın benı sen mete han.. bu arada sıtenıze rezıl demedım çin con kullanıp fazerım var demek rezıllık... ayyy hemen kendımı banlıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------

pardon ben kendımı silemedim bunu nasıl yapacagımı bilenvar mı?

ay valla ...ay rezil oldum... ayyy hemen kendımı banlıyorum

ayy mayy bizi bozar abi...:queen:

neyse hayran kitlen bayağı artmış haydi hakkında hayırlısı...:p

Arkadaşlar
nacre nickli üyenin hic arkadasi yok

birde buna dikkat ettim hiç şaşırmadım...yalnız bir şekilde huzur evinde biri gibi öleceksin...:p

fazla üzerine geldim...şimdi işe gitmem laızm...ama kabul etmem gereken bir şey varsa...buda çok soğukkanlı davranıyorsun...vermeye çalıştığın bir güçlü kişi imajı var...:rendeer::) yıkılmadımm ayahhkktayımm...:queen:

iyigeceler...bunca şeyden sonra dostmuyuz halen...:p iyi günde kötü günde beni sevmeye devam edecekmisin...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

[/COLOR]pardon ben kendımı silemedim bunu nasıl yapacagımı bilenvar mı?

zaten artık yoksun ki sen...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ayy mayy bizi bozar abi...:queen:

neyse hayran kitlen bayağı artmış haydi hakkında hayırlısı...:p

Arkadaşlar
nacre nickli üyenin hic arkadasi yok

birde buna dikkat ettim hiç şaşırmadım...yalnız bir şekilde huzur evinde biri gibi öleceksin...:p

fazla üzerine geldim...şimdi işe gitmem laızm...ama kabul etmem gereken bir şey varsa...buda çok soğukkanlı davranıyorsun...vermeye çalıştığın bir güçlü kişi imajı var...:rendeer::) yıkılmadımm ayahhkktayımm...:queen:

iyigeceler...bunca şeyden sonra dostmuyuz halen...:p iyi günde kötü günde beni sevmeye devam edecekmisin...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

zaten artık yoksun ki sen...:queen:

bir sen varsın dostum:)
tabıkı dostuz.dost acı söyler.Söylediklerini dikkate alıcam kendıme cekıduzen verecegım
Tesekkur ederim benı cıddıye alıp uyardıgın için sen gercek dostsun

dediğim gibi bir terapiye ihtiyacın olursa beni arayabilirsin...:p537 335 22 33...beleş hat(beleş derken simkart parayla ama görüşme bedeve...bah yine espirik yaptım.):mrgreen:...sana dönerim...ama şimdi motorda yolda olacağım...bi bakarsın sana ettiklerim yüzünden Allahın zopası yok bakarsın Niyazi olurum yolda kaza bela bulur beni...vicdanımda sızlamıyor değil...az garekterszilik var ruhumda buda bir itirafım olsun...:p yani sadece kendini sıkma bu konuda...:queen:

ne de olsa 2005 devremsin tertip...:rendeer::cherry:

hehe bende hem çin hem italyan var naapıcaz şimdi kardeşim :) kalitem orta klasmanamı düştü yani haha . kim bu ya :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
hehe bende hem çin hem italyan var naapıcaz şimdi kardeşim :) kalitem orta klasmanamı düştü yani haha . kim bu ya :D

bende kullandım zn 125 hemde bı sıyah bır sarı sonra zat 150 ama piaggio kullanmadan piaggio hakkında atıp tutmadım yol tutusu soyle yok boyle vs. milletin kullanmadıgı motor hakkında atıp tutmasına uyuz oluyorum. ne dersenız dıyın adam çiçondan çıkamamıs hayalınde atıyorum fazer var ama konusurken sankı dersınkı 20 bınkm dır fazer kullanıyor. sorsan nerden bılıyorsun hep öyle dıyorlarmı mıs mıs vs. o zaman gercek yorumları dusuncelerı nasıl ogrenıcez.?
olay kullanmadıgın motor hakkında atıp tutmaktır olay ve konu budur. he bunun onune gecılmesı lazım mıdır degılmıdır? bence geclmelıdır. Ama nasıl? fikir benden çözüm sizden nede olsa motosiklet.net büyük aile bir çözüm bulacaktır
Tesekkur ederım? saglıcakla kalın.

bende kullandım zn 125 hemde bı sıyah bır sarı sonra zat 150 ama piaggio kullanmadan piaggio hakkında atıp tutmadım yol tutusu soyle yok boyle vs. milletin kullanmadıgı motor hakkında atıp tutmasına uyuz oluyorum. ne dersenız dıyın adam çiçondan çıkamamıs hayalınde atıyorum fazer var ama konusurken sankı dersınkı 20 bınkm dır fazer kullanıyor. sorsan nerden bılıyorsun hep öyle dıyorlarmı mıs mıs vs. o zaman gercek yorumları dusuncelerı nasıl ogrenıcez.?
olay kullanmadıgın motor hakkında atıp tutmaktır olay ve konu budur. he bunun onune gecılmesı lazım mıdır degılmıdır? bence geclmelıdır. Ama nasıl? fikir benden çözüm sizden nede olsa motosiklet.net büyük aile bir çözüm bulacaktır

Bu konuda katılıyorum sana , itiraf etmeliyimki ben dahil kullanmadığım motorlar hakkında bazen yorumlar yapabiliyorum iyi diye halbuki kulaktan dolma , bizzat biraz kullanım biraz km yapıp yorum yapmak gerekir diye düşünüyorum.

Bu konuda bende sana katılıyorum . bilmediğin motor hakkında atıp tutmak çok saçma zaten bilinmedik motorlar (yani racing olmayan, kaslı olmayan ,piyasada pek olamayan etc ) motorlar için açılan başlıklarda katılım fazla olmuyor nedenide senın değindiğin nokta çunku eğer ktm lc4 için atıp tutacak 10 kiş varsa (3 ü gerçekten kulllanmış ve yararı olsun diye yazıyorsa) cbr 600rr yada fazer içın atıp tutacak en az 100 kişi oluyor ( sakın yanlış anlaşılmasın bilen , kullanan ve yorum yapanlara sınırsız teşekkürler )oo süper alet gördüm arkadaşta var bindim etc diyen yada okuduklarını anlatan bol insan var. (okuyuncada birçok şey öğrenilebiliyor tabi o ayrı konu)

ama çinçondur apaçidir böyle dememek lazım. o insanlarda kendi motorlarında bilgili olabilirler .
örn ben 2 zamanlı konusunda bilgiliyim ve bunu herzaman yardım olsun diye 2zamanlı başlıklara yazarım 4 zamanlı hakkında teknik aman amamn bilgim yoktur buyuzden bu tür topiclerde sadece okuyup öğrenmeye calışırım)

ama insanları aşağılamamlısın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu konuda bende sana katılıyorum . bilmediğin motor hakkında atıp tutmak çok saçma zaten bilinmedik motorlar (yani racing olmayan, kaslı olmayan ,piyasada pek olamayan etc ) motorlar için açılan başlıklarda katılım fazla olmuyor nedenide senın değindiğin nokta çunku eğer ktm lc4 için atıp tutacak 10 kiş varsa (3 ü gerçekten kulllanmış ve yararı olsun diye yazıyorsa) cbr 600rr yada fazer içın atıp tutacak en az 100 kişi oluyor ( sakın yanlış anlaşılmasın bilen , kullanan ve yorum yapanlara sınırsız teşekkürler )oo süper alet gördüm arkadaşta var bindim etc diyen yada okuduklarını anlatan bol insan var. (okuyuncada birçok şey öğrenilebiliyor tabi o ayrı konu)

ama çinçondur apaçidir böyle dememek lazım. o insanlarda kendi motorlarında bilgili olabilirler .
örn ben 2 zamanlı konusunda bilgiliyim ve bunu herzaman yardım olsun diye 2zamanlı başlıklara yazarım 4 zamanlı hakkında teknik aman amamn bilgim yoktur buyuzden bu tür topiclerde sadece okuyup öğrenmeye calışırım)

ama insanları aşağılamamlısın.

aslında benım o mesajı atma sebebımı belırtıstım ama baska bısey daha eklıyeyım. adam mt 03 almayı dusunuyorum demıs .. bır baska arkadas onu alma bunu al dıyor. mt03 almayı dusunen arkadasın sordugu soru ıyı kotu yonlerı nedır dıyor.zaten mt03 almayı dusunen bı ınsan beygırıne bakmıyordur kı tasarımı vardır tipi vs ama sen dırek paran bosa gıder 45 bg alma 98 al vs vs ıste okumussunurdur mesajları. daha sonra mesaj atmıs bana neymıs bı defa bınmıs arkadasının fazerıne dusmusmus otekıne bınmıs onuda harcamıs arkadasları ıdare etmıs vs vs bu ne? nedir bu?bunlarlamı övunuyorsun adam sana bunumu sormus bu sekıldemı fazer hakkında bılgı sahıp oldun? adamın sorusu bellı neyı aradıysa onu sormus mt 03 hakkında bılgı ıstıyor. sonuç ne oldu bız burda bunun geyıgını yaparken gıttı fazerı aldı.hayırlısı olsun. ama baska bır arkadas fazer ıcın bende fazer kullanmadan su yönu kötu bu yönu kötu desem olurmu?
öf cok uzadı zaten moderatöre mesaj attım benı banlasın dıye.
kalın saglıcakla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar