06bluedragger Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 29 Ara 2007 Mesajlar 2,819 8 Kas 2009 #102 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. SmirnouF' Alıntı: kanka , sana multilanguage küfür edebilirim lem kerem , sanada multilanguage kaycam he :queen::queen: , sağol Genişletmek için tıkla ... bende senin.. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 ---------- mete_han' Alıntı: ooo bi hayırsız daha var burada...tam hayırsız...selamsız sabahsız...ale: Genişletmek için tıkla ... selamın aleyküm.. mt abi kızma yha artıkın beraberiz eve pc aldım..:cat:
SmirnouF' Alıntı: kanka , sana multilanguage küfür edebilirim lem kerem , sanada multilanguage kaycam he :queen::queen: , sağol Genişletmek için tıkla ... bende senin.. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 ---------- mete_han' Alıntı: ooo bi hayırsız daha var burada...tam hayırsız...selamsız sabahsız...ale: Genişletmek için tıkla ... selamın aleyküm.. mt abi kızma yha artıkın beraberiz eve pc aldım..:cat:
SmirnouF Katılım 17 May 2006 Mesajlar 2,547 8 Kas 2009 #103 mach1' Alıntı: Nice yıllara Genişletmek için tıkla ... sağol dostum , cümnemize :cat: 06bluedragger' Alıntı: bende senin.. Genişletmek için tıkla ... shut up your rucking mouth please :queen::queen:
mach1' Alıntı: Nice yıllara Genişletmek için tıkla ... sağol dostum , cümnemize :cat: 06bluedragger' Alıntı: bende senin.. Genişletmek için tıkla ... shut up your rucking mouth please :queen::queen:
musti81 Katılım 15 Eyl 2005 Mesajlar 2,381 11 Kas 2009 #105 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Ne ettin la..
06bluedragger Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 29 Ara 2007 Mesajlar 2,819 13 Kas 2009 #106 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. ben türkçe yazayım hazır ihraç edilmişken elin kolunda bağlı.. ipone.. mındık.. çakinin gelini.. odun.. kazma..
ben türkçe yazayım hazır ihraç edilmişken elin kolunda bağlı.. ipone.. mındık.. çakinin gelini.. odun.. kazma..