Bugün 13:00 de Levent den Karaburuna Köfteye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalışıyorum Kanka :rendeer:
Yarın olsaydı muhakkak gelirdim :cat:

ulan sende hep çalışıyosun ya...:pr::)

dönüş kaçta:silent:

tel nonu aldım başım sıkışırsa ararım:queen:

hacı dönüş kafamıza göre...karanlık basmadan döneriz umudunu taşıyorum...akşam 21 e kadar çılgın sevgililer gibi takılmayız yani...maksat muhabbet...18 de herkes evinde olur garanti...:)

13:15 te Hasdaldayım benide ekleyebilirsiniz o zaman. :)

tamam Hasdal da o tankın önünde kırmızı karanfille bekle bizi...:queen:

hava guzel kadro guzel köfteler iştah acıyor karaburun dalga seslerı yeter keyıfli gezınız olacak kazasız belasız sürüşler dılerım

abicim inan yetişirsin yav...2 de çıksan peşimi,ze takılsan orada yakalarsın...TEM den fişekle Kemerburgaz yolundan gir...Orada buluşuruz işte...zaten bizde tam o saatlerde orada olucaz...beraber döneriz takılırız...

öğleden sonra metro turizm istanbul ankara seferine çıkacağım... lkaptan motoru bozmuşta rtıca etti kıramadık bizde... nasipse bir dahaki sefere.....

öğleden sonra metro turizm istanbul ankara seferine çıkacağım... lkaptan motoru bozmuşta rtıca etti kıramadık bizde... nasipse bir dahaki sefere.....

tamam kanka...öperim...sedat57 de çalışıyormuş zaten nonoş...

bu arada ben daha yeni çıkıyorum Totoş Akoş...daha giyinmeidm bile geliyom yanına...:rendeer:

Ahh Ahh şu cbr 125 im oLacaktıki atlayıp gelecektim..:ama ne edersin ehliyet yok :(( zaten babamların işyerinin orası :(:):) inş motorumu alınca hep beraber oluruz :)

MEHMETAY 18 bu arkadaşa dıkkat edın gezılerde yanınızda taşımayın:p

Geç kalsamda güzel geziydi,köfteler harikaydı bütün arkadaşlara teşekkürler.

evet arkadaşlar gerçekten hoşuma giden keyifli muhabbetli kazasız belasız ufak bir geziydi...sağolun varolun geldiğiniz için...fotolar hazırlanıyor...yarısı hazır bile...30 dakke sonra topac hazır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelecektım ama gec kaldım hasdalın ordan gökturk köyu tarafına girdim kısır köyümüdür nedir ta ordan cıktım sorası gümüşdere kilyos derken sarıyer yoluna gırdım ordan ormandan maslak ordanda eve:D baska sefere ınsallah benımkıde guzel gezıydı doga harıka:) ama yollar berbat :))

kötü yollara girmişin...halbuki o yoldan dümdüz gelcektin karaburuna çıkardın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heheheh bende soruyom karasu nerde diyee zuhahahahah ormandan kamyonlar tozu dumana katıp geçiyo toza buladılar beni off off:))) eyüp beledıyesının piknik yerı vardı sizdemı o yoldan gectınız :) kötü yola düşmekte kötü be :D töbe etcem :mrgreen:

heheheh bende soruyom karasu nerde diyee zuhahahahah ormandan kamyonlar tozu dumana katıp geçiyo toza buladılar beni off off:))) eyüp beledıyesının piknik yerı vardı sizdemı o yoldan gectınız :) kötü yola düşmekte kötü be :D töbe etcem :mrgreen:

:) Yolların %90 ı kaymak gibiydi.Yol olarak çok güzel bir güzergah ve sahil beldesi.Yazın yazlık yerlere alternatif olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar