Bugün 13:00 de Levent den Karaburuna Köfteye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın Arkadaşlar acil bir gezi tertiplemek istiyorum...

gelmek isteyen varsa buyursun...henüz kimseyi aramadım...genelde bu hususlarda eşi dostu arar geliyonmu diye sorardım...aramayı unuttuklarımda beni düdüklerdi...

Arkadaşlar Karaburun Türkiyenin en kuzey toprakları olup (sinop derler ama değilmiş)Karadenizin hırçın dalgalarının sürekli dövdüğü harika sahil bandı olan İstanbuldan gayet uzak mükemmel bir yerdir...

Çeşitli gruplarla sürekli gittiğim bir yer...tek cazibesi bu işte...maksat yol yapmak...

Buluşma Yeri Leventteki Patlayan HSBC Binasının Önü...
Hareket Saati: 13:00

niye ora diyecekseiniz nereyi desek yok oramı buramı diye kafalar takılır...ama HSBC herhalde bulunmaması mümkün olmayan bir yer...

Hareket Saati: 13:00

Gelmek isteyen buyur gelsin...

Program yok abiler...kafamıza göre takılıcaz...

Güzergah...Aslantepe stadından sonra ilk sağ sapağa sapıcaz...Hasdal Kışlasının önündeki kaymak yoldan yaklaşık 40 km gidicez ...

Tayakadın köyü...ve karnımız acıktığında ise DURUSU da köfte yeriz...adam başı 10 gaymeyi geçmeyen bir hesap gelir...gerçekten orman ve doğasıyla İstanbuldan uzaklaşabileceğimiz güzergah...şiddetle tavsiye ederim...maksat yeşillik...büyük hayallerle gelmeyin...Amerikayı keşfetmicez...sadece kilometre yapıcaz...:p

Sayın yöneticilerden ricam bu topac 13 e kadar duruversin...lütfen...:cherry:

bide gariban köftesi yidik...:p

ben geliyorum, hava da çok güzel. bi gezi olsa da gitsek diyodum zaten :cat:

gelmesine geleyim de benim 150 zc yi yolda ekersiniz. yazık olur :)

kardeşim ne ekmesi...bizim etimiz motorumuzun piston çapı ne ola ki...bizbize olacaz...sanki hayabusalarla gelcez sende he...tın tın gidecez...köfteleri beğenmezseniz benden...:p sadece beğenmedim deseniz yeter...

ben geliyorum, hava da çok güzel. bi gezi olsa da gitsek diyodum zaten :cat:

Tuğrulum güzel gezi olacak....:rendeer::cat:

bak kış geliyor zaten bi daha nah çıkarsını dışarıya motörle...

katılanlar...daha yokmu...

ortadoğulu...150 zc...
2rule...cbf150...
akhileos...gt 250 r..
çapsız mete han...cbf 150...:p

dur dur hemen yazma listeye ben sizin gibi delikanlı değilim :) daha hanımdan izin koparmaam lazım :) ben bir dilekçe yazayım olumlu sonuçlanırsa buraya yazarım. olmazsa zaten hsbc nin oraya ancak bankamatikten para çekmeye gelirim :)

dur dur hemen yazma listeye ben sizin gibi delikanlı değilim :) daha hanımdan izin koparmaam lazım :) ben bir dilekçe yazayım olumlu sonuçlanırsa buraya yazarım. olmazsa zaten hsbc nin oraya ancak bankamatikten para çekmeye gelirim :)

tamam kısmet artık...

şu an kursta olan aargh tamerde gelebilir...gs 500 ile...tam 1 de çıkacak kurstan mecidiyeköyden...

Abi saat 1 Çok erken Alın 4 e Paşalar Gibi geliyim yok mok derseniz Yarın bir gezide ben patlatırım noolurki yani ::koop::::koop::

yaz abi yaz benide Canan ıda kandırdım +1 olarak geliyorum:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süpriz
bende geliyorum yanlız 13:00 te işten çıkıyorum (zincirlikuyudan )1 dkk da benzincideyim beklerseniz değilmi :cherry:

Hasdalda katılırım o zaman size :mrgreen: Cenderme oluyorya o taraflarda ondan şeyettiydim.

oo süper...ama bak cenderme çevirise gezide fasulye deriz o komtanım ayağı yaparız...artık kısmetinde ne varsa (plaj şemsiyesi)...:p

Süpriz
bende geliyorum yanlız 13:00 te işten çıkıyorum (zincirlikuyudan )1 dkk da benzincideyim beklerseniz değilmi :cherry:

oo çok mutlu oldum...:rendeer:bide ergün1968 abim gelse başka ne isterim...:)

bekleriz abi her daim...

tel nom 537 335 22 33...

oo süper...ama bak cenderme çevirise gezide fasulye deriz o komtanım ayağı yaparız...artık kısmetinde ne varsa (plaj şemsiyesi)...:p

bekleriz abi her daim...

tel nom 537 335 22 33...

ok belirtilen saatte görüşmek üzere

Ergün abi okuyasan konuyu atla sende gel

Bu arada varya Allahtan başka bir şey isteseymişim :) havayı böyle görünce birileri olsada bu havada gezsek bir yerleri diyordum :)

Son düzenleme:
Katılımcılar...

ortadoğulu...
2rule...
akhileos...
çapsız_han...
aargh tamer...(belki kurstan tüyerse)
sularseller...
ozrace ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
dönüş kaçta:silent:

tel nonu aldım başım sıkışırsa ararım:queen:

Son düzenleme:

bekleriz abi her daim...

tel nom 537 335 22 33...

13:15 te Hasdaldayım benide ekleyebilirsiniz o zaman. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar