Arkadaşım bende siteye yeni üyeyim ve Kazanı ve yaşadıklarını başlığı okuduktan sonra öğrendim.Öncelikle Size ve hayatınızı paylaştığınız eşinize acil şifalar diliyorum.Ayrıca sevincine inan tanımasamda büyük bir mutlulukla ortak oldum..Yürüyebildiğini duymak çok mutlu etti beni ..İnşallah eşinizde sizde kısa sürede eski halinize ve yaşantınıza dönersiniz..
Hiçbirşey eskisi gibi olmasada Eskisinden güzel olması Rabbimden tek dileğim sizin için...
bende 1,5 yıl kadar önce kız arkadaşımla kaza geçirdim.Bizide allah sevdiklerimize bağışladı.Acelesi olan gideceği yere 5 dakika erken gitmek amacı içinde hata yapan bir minübüs şöförünün kurbanı oldum.yaklaşık 2,5 ay herşey alt üst oldu..Hayat çile haline geldi benim için,ancak sizinde söylediğiniz gibi sevdiklerimizin yanımızda olması bizi ayağa kaldırdı...şuan kaza yaptığım kız arkadaşımla nişanlıyım ve yaza evlilik olucak kısmetse,
o günden bize hatıra olarak vücudumuzdaki izler,hafızamızdaki o an,yaşadıklarımız ve 1000rr 'ın ön amortisörüyle , selesi kaldı...

Hiçbirinin önemi yok artık sadece geride kaldı.Bizim en büyük mutluluğumuz herşeyin üstesinden gelmemiş oldu...
Tekrar tekrar Acil şifalar diliyor,Bolca mutlu Günler geçirmeni tüm kalbimle Allahtan diliyorum..