Ne olur Kaskınızı ihmal etmeyin !!!

ofc

arkadaşlar az önce arabayla giderken bir motosiklet kazasına tanık oldum Gözlerimin önünden hiç gitmiyor o motosikletin dağılışı ve adamın kafasından boşalan kanlar , Kaskı vardı ama o mondiallerin verdiği dandik kasklardandı ve kilitlenmemişti , uçtu gitti kafasından :pr:

Halbuki kaskını takmış olsa yürüyerek kalkacaktı ayağa ama kafatası büyük ihtimalle büyük hasar görmüştü . inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur ...

arkadaşlar bana bir şey olmaz , ben düşmem demeyin lütfen , ne olur kaskınızı takın !!!

herzaman tam koruma en onemlısıdır ALLAH hepımızı kazalardan belalardan korusun arkadaslar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her zaman full koruma arkadaşlar

bende eskide üşeniyordum ama ne zaman önümde bi kaza oldu kaskın ne kadar önemli olduğunu anladım.
ogunden beri kafamdan çıkmaz kaskım

daha geçenlerdede de aynı konu açılmıştı....kimse ders almıyooo..yaaa

kaskı takmak ne kadar önemliyse, klipsini bağlamak daha önemli. çünkü kafanızda 1000 liralık bir kaskta olsa eğer altı bağlı değilse kaza anında hiç bir işe yaramayacaktır. lütfen her zaman kaskımızı takıp klipsini bağlayalım. kaza yapan arkadaşa inşallah bir şey olmamıştır :rendeer: :rendeer: :rendeer:

ofc

kaskı takmak ne kadar önemliyse, klipsini bağlamak daha önemli. çünkü kafanızda 1000 liralık bir kaskta olsa eğer altı bağlı değilse kaza anında hiç bir işe yaramayacaktır. lütfen her zaman kaskımızı takıp klipsini bağlayalım. kaza yapan arkadaşa inşallah bir şey olmamıştır :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Hala gözümün önünde inanın kafasından fırlayışı kaskın ! sadece polis ceza yazmasın diye takılmış bir kask yani ...

2 hafta once emnıyet kemerı ve kask.mont.eldıven vs korumaların önemini çok iyi bir şekilde anladım kötü bir deneyim oldu ama...

daha geçenlerdede de aynı konu açılmıştı....kimse ders almıyooo..yaaa

bu konu hakkında yeterince topicler açıldı üstüne dünya yorum yapıldı kendini düşünen KASKını takar canını korur. ama dinlemeyen fazla yaşamadan ya sakat kalır yada ölür.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar