MT03 Alacağım ???

2 3,,, buda benim tavsiyem . İkinci el eksozu değiştirilmiş bir motor bulmanı öneririm sıfır alma derim .

NOT: KİŞİLERİN MOTORDAN ALDIĞI ZEVKLER FARKLIDIR. Kimisi traş makinesi der ( bir abimiz demiş yukarıda ama kötü niyetle bunu dikte etmiyorum ) benim gibilerde tork canavarı der..

TEŞEKKÜRLER

yutup emrinde en baba egsozuda taksan o makinadan istenen ses çıkmaz...ben ses meraklısı değilim...bana gürültü geliyor...sesciler genelde apaçi tiplerdir...

zaten bu topacı açan arkadaşda ses meraklısı...apaçi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor...:p

traş makinası bir espriydi kusura bakma...eski tip Phılıps traş makinalarının sesi gibi bi uğultusu var mt03 ün...:p o bağlamda esprik yaptım...

2 seneye yakındır mt-03 kullanıyorum..
sorularına sıra ile cevap vereyim.
1,,,,, Motorumdan hala çok memnunum.. Işıklardan çok rahat uzayıp giden. Kafaların sana dönmesine neden olan bir TORK canavarıdır. Şehir içi kullanımda ideal bir motordur . Özellikle istanbulda. Hızlanması vb.. çok iyidir.. Fakat son hız yani maksimum hızda motor 180 i biraz oynama yaparsan 200 ü görürsün daha önce büyük makine kullandı isen seni tatmin etmeye bilir..

2,,,,, Eksoz sesi düşük ama bir çift akropoviç aldığında çıkan sese çok şaşırırsın ortalığı yırtıyor motorun güzelliğene ses güzelliğide ekleniyor.. Lakin akropoviç eksoz fiyatı 1030 euro yani 2milyardan fazla tutuyor ayrıca . Türkiyeye getirmeside ayır bir sorun........ Ama bu parayı verirsen çok farklı bir ses duyarsın .

3,,, buda benim tavsiyem . İkinci el eksozu değiştirilmiş bir motor bulmanı öneririm sıfır alma derim .

NOT: KİŞİLERİN MOTORDAN ALDIĞI ZEVKLER FARKLIDIR. Kimisi traş makinesi der ( bir abimiz demiş yukarıda ama kötü niyetle bunu dikte etmiyorum ) benim gibilerde tork canavarı der..

TEŞEKKÜRLER

Ani hızlanma derken müsait bir vaktinde video çekebilme imkanın varmı ?

mete_Han abi ses olsun tabi :D kırmızı ışıkta güzel ses vermek gerek :D

Peki bir sorum olacak

aYNI NOKTADAN KALKIŞLARINDA MT03 MÜ FZ6 MI DAHA ÇABUK HIZLANIR ?

Son düzenleme:
mt03owner kaç yaşındasınız acaba?

Kasımda 17 ye girecek...:queen: şaka tabi...ama var ya dostum sen fazer alırsan sakat işler doğabilir...ben bile acaba demeye başladım...ses takıntının farkındayım ama aslında mt 03 ile başlasan fena olmaz mı ne...:pale:

24 yaşındayım , daha önce 350 cc yamaha cross kullandım en fazla 130 km/s hızla gitmişimdir bu yıla kadar :)

ben az uyuyayayım beyler...siz devam edin muhabbete...akşama görüşürüz...

fİYAT OLARAK ikiside birbirine yakın , biri tek silindir diğer 4 , aradığım egzoz sesi fz6 da , fakat tasarım görünüş de mt03 de KAFAM çok karışık motor almak kadar bela iş yok =)))

fİYAT OLARAK ikiside birbirine yakın , biri tek silindir diğer 4 , aradığım egzoz sesi fz6 da , fakat tasarım görünüş de mt03 de KAFAM çok karışık motor almak kadar bela iş yok =)))

dostum inan kafa karışacak bir durum yok...mt03 senin için vaktit kaybı olacaktır...:cat:

dostum inan kafa karışacak bir durum yok...mt03 senin için vaktit kaybı olacaktır...:cat:

bu cocuk acemi bırakın neyi seviyosa onu alsın 98bg lik motor aldırıp üzerinize vebal aldırmanıza gerek yok :cat:yazdıklarına bakılırsa pek kendini bilip o güce hakim olcak biri gibi gözükmüyor para sorunu yok demek butceside o kadar alsın mt03 uzun yıllar binsin ayrıca tek sılındırde olsa yüksek tork gaza gelip kullanmayı affetmez onda bile dikkat etmesi lazım....önce kask mont eldiven pantalon alsında motora sonra baksın

bu cocuk acemi bırakın neyi seviyosa onu alsın 98bg lik motor aldırıp üzerinize vebal aldırmanıza gerek yok :cat:yazdıklarına bakılırsa pek kendini bilip o güce hakim olcak biri gibi gözükmüyor para sorunu yok demek butceside o kadar alsın mt03 uzun yıllar binsin ayrıca tek sılındırde olsa yüksek tork gaza gelip kullanmayı affetmez onda bile dikkat etmesi lazım....önce kask mont eldiven pantalon alsında motora sonra baksın

aslında galiba haklısın...kendi düşüncem doğrultusunda gitmek uğruna yanlış motor önermekde bana göre değil...benimde kafam karıştı şimdi...

kardeşim ses hususunda ısrarlı olunca bir kez daha düşünmek gerekiyor...

aslında galiba haklısın...kendi düşüncem doğrultusunda gitmek uğruna yanlış motor önermekde bana göre değil...benimde kafam karıştı şimdi...

kardeşim ses hususunda ısrarlı olunca bir kez daha düşünmek gerekiyor...

Metehan abi bence herkes kendi sesini dinlesin motor olayında daha sonra acısı bu motoru önerenlerden cıkabilir ,ben yakınlarıma bile motor tehlıkelıdır dıyorum kımseye tavsıye edıp kanına bıle gırmem motor konusunda ne me lazım basına bir sey gelır sen kanına girdiler olur :pale: ayrıca 98 beydır 75 beygır farketmez guclu motorlara her zaman kendını bılerek bınmek zorundayız gaz ayarımız olmalı yoksa sanıyeler ıcınde gideriz bende büyütmek istiyorum motorumu para olunca ama ben bile kendimden korkuyorum bazen bu iş değişik bir iş otomobil kullanmaya benzemiyor:silent:

Hankı Batu...Bizim kawacı Sinoplu Ayı Bathumu...ya oda benim kankamdır eğer oysa danıştığın selam ediver...

benm metehandro sevgiler saygılar kankalojii öpüyorum yanaklarından tükmüklü:rendeer:

sana en uygun motor er6n yada temiz bir fz6 al bak keyfine kardeşim :cat:

Metehan abi bence herkes kendi sesini dinlesin motor olayında daha sonra acısı bu motoru önerenlerden cıkabilir ,ben yakınlarıma bile motor tehlıkelıdır dıyorum kımseye tavsıye edıp kanına bıle gırmem motor konusunda ne me lazım basına bir sey gelır sen kanına girdiler olur :pale: ayrıca 98 beydır 75 beygır farketmez guclu motorlara her zaman kendını bılerek bınmek zorundayız gaz ayarımız olmalı yoksa sanıyeler ıcınde gideriz bende büyütmek istiyorum motorumu para olunca ama ben bile kendimden korkuyorum bazen bu iş değişik bir iş otomobil kullanmaya benzemiyor:silent:

valla bizim motor seçim iş bitti galiba hayırlısıyla...:p motor bulundu anlayacağın...:mrgreen:

benm metehandro sevgiler saygılar kankalojii öpüyorum yanaklarından tükmüklü:rendeer:

sana en uygun motor er6n yada temiz bir fz6 al bak keyfine kardeşim :cat:

oo bathu baba selam sevgiler öperim gıdılarından:rendeer:

Sanırım millet acemi demiş :D Ya benim tereddüt ettiğim konu ilk kez kendi motorumu alacak olmam ve yaklaşık 2 yıl değiştiremeyecek olmam , çünkü 2 yıllık bir birikim yaptım bu kadar oldu :D bir sonraki değişiklik nasip olursa 2 yıl sonra :) :D

Yamaha 350 cc cross u 1.5 yıl kullandım 140 da bastıgım oldu 20 de ama dikaktli kullandım yeri geldi tek teker de gittim. Ama acemi değilim :D Tek korkum test etmeden aldığım bir motordan sonra pişmanlık duymak , ses merakı var doğru ççünkü cross ta ki pat pat sesinden bıktım :D Racing motor egzoz u şu an daha bir ilgi çekici :D Ayrıca kırmızı ışıktan kalkma mevzunun ayrı bir hatırası var bende :D
Birgün iskenderunda sahil kenarı 4 racing bir touring BMW ve birde ben ışıktan kalktık :D malesef ki 1. oldum (sondan ) Zoruma gitti :D en azından kırmızı ışık üstünüğüm olsun isterdim :p 100 metre sonra ilk sağa döndüm :queen:

tüm yorumlardan dolayı herkese çok çok teşekkür ederim , olurda birgün görüşmek nasip olursa sizlere yemek ısmarlamak isterim :) İnanın çok faydalı oldunuz :) VE özellikle beni etkileyen motor al demekten çok burda tavsiyede bulunduüğunuz kişinin sağlığını düşünmeniz :) Cidden hayran kaldım . Ben 6 yıldır forumlardayım ama böyle bir olayı ilk kez gördüm :) MT farkı bu sanırım :)

Allaha emanet olun :D bir yere gittiğim yok bu arada sadece bu konu kapatılabilir :)
Ha derseniz neye karar verdin diye şimdilik Fz6 Hataydan bir abimiz aracı oldu bulduk 10.000 e 16.000 km de Lazer quad (4 lü ) egzozu var Gri renkte :)

Son düzenleme:
Sanırım millet acemi demiş :D Ya benim tereddüt ettiğim konu ilk kez kendi motorumu alacak olmam ve yaklaşık 2 yıl değiştiremeyecek olmam , çünkü 2 yıllık bir birikim yaptım bu kadar oldu :D bir sonraki değişiklik nasip olursa 2 yıl sonra :) :D

Yamaha 350 cc cross u 1.5 yıl kullandım 140 da bastıgım oldu 20 de ama dikaktli kullandım yeri geldi tek teker de gittim. Ama acemi değilim :D Tek korkum test etmeden aldığım bir motordan sonra pişmanlık duymak , ses merakı var doğru ççünkü cross ta ki pat pat sesinden bıktım :D Racing motor egzoz u şu an daha bir ilgi çekici :D Ayrıca kırmızı ışıktan kalkma mevzunun ayrı bir hatırası var bende :D
Birgün iskenderunda sahil kenarı 4 racing bir touring BMW ve birde ben ışıktan kalktık :D malesef ki 1. oldum (sondan ) Zoruma gitti :D en azından kırmızı ışık üstünüğüm olsun isterdim :p 100 metre sonra ilk sağa döndüm :queen:

tüm yorumlardan dolayı herkese çok çok teşekkür ederim , olurda birgün görüşmek nasip olursa sizlere yemek ısmarlamak isterim :) İnanın çok faydalı oldunuz :) VE özellikle beni etkileyen motor al demekten çok burda tavsiyede bulunduüğunuz kişinin sağlığını düşünmeniz :) Cidden hayran kaldım . Ben 6 yıldır forumlardayım ama böyle bir olayı ilk kez gördüm :) MT farkı bu sanırım :)

Allaha emanet olun :D bir yere gittiğim yok bu arada sadece bu konu kapatılabilir :)

mt3 alırsan yine ışıklarda birinci olursun değişen bişi olmaz....al bi r6 yada 600rr ozaman..değişiklik olsun ışıklarda kaçıncı olacaağında plotaja kalsın..
aslında bunun ne onemi varsa oda ayrı bi konu tabii..

[B
Ha derseniz neye karar verdin diye şimdilik Fz6 Hataydan bir abimiz aracı oldu bulduk 10.000 e 16.000 km de Lazer quad (4 lü ) egzozu var Gri renkte :)
[/B][/B]

herşey gönlünce olsun biraderim...sana yakışır...ne alırsan al huzurlu mutlu ol...paranın karşılığını almanı gerçekten isterim...:cat:ve seni yeni motorunla fotolarla görücem...o an benimde en mutlu olduğum an olacak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar