teşekkürler ...doğum günün kutlu olsun SmirnouF :rendeer:
çok sağol dostumdogum günün kutlu olsun abii
çok sağolasın olcan , Görkem mi yanında yoksa ?İyi ki doğdun Smir... Az önce senden bir şişeyle birlikteydik oysa, hiç de haber vermedi bak
Anlayan yok konusunda o kadar erken konuşmamak lazımmış::blusssh:
Bebişşim benim, heppi börtdeyyy..
Allah seni bana bağışlasın başka bişi demiyorum![]()
sevindim ülkem için , turizm geliri artıcak vatanımın![]()
neyse sayın abim , ben yatar artık , yarın erken saatte dersim var , okuyup büyük adam olmam lazım
alp_tunay gelirse boş bulmasın topic'i sen sahip çık , gerçi ona hediye ettiğim hap'tan sonra topic'e yaklaşmaz herhalde :queen:
sevindim ülkem için , turizm geliri artıcak vatanımın![]()
neyse sayın abim , ben yatar artık , yarın erken saatte dersim var , okuyup büyük adam olmam lazım
alp_tunay gelirse boş bulmasın topic'i sen sahip çık , gerçi ona hediye ettiğim hap'tan sonra topic'e yaklaşmaz herhalde :queen:
nice mutlu yıllara....
hacı nerdesin ayıp ya...yokluğun belli oluyor hemen...:rendeer:
şarabı içtim ,şişesini geri gönderiyomHapı içerim daha ne isterim.... Belki kollamama yardımcı olur.... Bence sen şarabı fazla kaçırma..Asıl mesele o....
Buralarda olmadığına göre de fazla kaçırdın.... :queen::queen:
Teşekkürler , cümnemizeDoğum günün kutlu olsun... Nice sağlıklı mutlu ve başarılı yılllara....
Slav hatunlar senin için bu kim diyolar , atla gel yanıma yakından tanıtayım senihaydi sen ilim irfan yuvana git ...slav yavrulara gülümse onlara nazik davran kibar ol...:cat:![]()
teşekkürlernice mutlu yıllara....
Cok sağoldogum gunun kutlu olsun tanımasakda aynı dili konuşuyoruz nice mutlu yıllara:rendeer:
eywalla sahinNice yıllara smirnouf
teşekkürler abi ama ufak bi ayrıntı var ,allahtan anlayan yokжила ? jenskii rod
no ea ne jenshina :queen: :queen:
i maia jizn bez motosikli , eto ne kak ne mojet bıt
![]()
arada aynı hataları bizde yapıyoz , özelliklede kalabalık bi sohbet alanında yanlışlıkla bi erkeğe o şekil söyleyince çok kötü oluyo![]()
Çok teşekkürler endurocu abinice mutlu yıllar smirnouf,iyiki doğmuşsun bak bu kadar sevenin var
eywallah dostumDoğum günün kutlu olsun arkadaşım![]()
çok saol abim :wiinkk::cat:Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.
ölümün o jenskilere:cherry: Hahah.
Rusça öğrenimi jenski roda ayarlı olduğundan böyle şeyler sık sık oluyor tabi![]()